Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 459
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 830
Аз още не съм получила чашата на Престиж.

# 1 831
Здравейте, искам да попитам някой получи ли си чашата от Престиж (само за одеалата видях постове тук). Защото ми звъннаха преди 15 дни и казаха до две седмици че ще дойде наградата, я още няма.нищо.
И аз си чакам моята.

# 1 832
  • София
На мен още не са ми звъняли за адрес за чашата

# 1 833
  • Под Слънцето
Добро утро!
Получих мейл, че преводът от майоптис е наличен.Който чака, да си провери  сметката.
Да питам  за гирос-а в Билла- готов, замразен ли е?  Такова нещо не съм купувала никога.. няма и да купя.

# 1 834
Здравейте, дали някой има код за Praktis, който няма да използва?
Иначе аз си чакам чашата от Престиж и бирата от Heineken(звъняха ми два пъти за данни, момичето беше разсеяно, но пък любезно). Засега се включих веднъж в Престиж и два пъти в Активия. И в Милка пробвах без успех и засега не смятам да повтарям Simple Smile

# 1 835
И мъжът ми взе награда от Била със скрийншот от моя профил.

Чашата от Престиж не съм я получила още.
А май оптис пак са ми пратили мейл, че са пуснали парите, но имат забавяне, защото били много преводи и не по тяхна вина не знаели кога ще бъдат отразени.

Мариета, пиша ти на лични с код за Практис от Теленор. Валиден е до 31.01.

# 1 836
Аз от my optis, получих, че фирмата която им обработва преводите още ги проверява и затова още нямам получени. Гироса е замръзен, полуготов, трябва да мине кратка термична обработка. Аз го направих на домашни дюнери.
Добро утро!
Получих мейл, че преводът от майоптис е наличен.Който чака, да си провери  сметката.
Да питам  за гирос-а в Билла- готов, замразен ли е?  Такова нещо не съм купувала никога.. няма и да купя.

# 1 837
Добро утро!
Замразен е, полуготов и овкусен. И аз не бих купила - 330 гр за 8 лв пилешкия ми се струва много.

# 1 838
Нещо ми намирисва на голям проблем с плащанията от Май Оптис. Имам някакъв спомен, че плащането ми дойде от физическо лице през Transferwise едно време и сега, ако са имали неблагоразумието да пуснат много, много преводи и доколкото имам бегъл поглед върху подобни финтех услуги, как се пазят и колко са подозрителни към пране на пари, то нито ще си видим парите скоро, нито пък на тях ще ги върнат!

# 1 839
  • Под Слънцето
Да, да. Съжалявам, че подведох народа тук, щото така и не отворих , преди да пиша пощата, а само мернах уведомлението като ми писна телефона.
Мерсаж и за инфото за гироса. Значи отива във фризера за някой друг ден.

# 1 840
Публикуваха печелившите от Активиа

# 1 841
  • Сф
На мен в Била не ми дадоха със скриншот.Казаха, то така всеки може да вземе. И то касиерката е отдавна понеже ми е квартална голяма Била в Надежда. Освен да пробвам пак.Не ми се ще да правя панаир с управител,защото все пак ми е подарък от съфорумка , а не просто от тел на мм примерно.
И аз с мейл от май оптис , можело да са там парите, ама можело и да не. Не разбрах много, нямам банкиране онлайн . Ще чакам да пишат пак или другия месец ще взема извлечение.

# 1 842
Печеливши участници от II-ра седмица

(17.01 - 23.01.2022)
Activia

Мариета М.
    Любомира А.
    Галя К.
    Стефка К.
    Цветелина А.
    Гюнел Н.
    Максим Д.
    Данислав И.
    Димитрина И.
    Иванка Д.
    Надежда В.
    Виктор В.
    Йоанна К.
    Диана К.
    Пламен В.
    Вероника К.
    Айсел Х.
    Диана П.
    Мирослава П.

Деница Й.
    Гюлназ Ч.
    Жечка И.
    Виолета В.
    Катя Д.
    Радослава П.
    Петър А.
    Виолета С.
    Теодора К.
    Мария Н.
    Ангел Б.
    Татяна Т.
    Росица С.
    Илиана И.
    Емилияна К.
    Диана Ч.
    Аня Р.

# 1 843
Счупих каръкаааа, с чаша съм от Активия!
За Била аз минах със скийншот на телефона. Мой си беше купона, но не че ги интересуваше де.

# 1 844
  • При децата ми
Здравейте, къде видяхте публикувани печелившите от играта на "Нивеа"? Така се надявах на часовник...
С една бележка бях, но се надявах.

В "Билла" всеки ден въртим, аз и децата. До тук на малкото дете се падна ваучер за 5 лв., но така и не отидохме двете до "Билла", а аз не знаех, че може със скрийншот.

Участвам в "Кока- Кола", "Милка" и "Активиа". Досега нищо от никъде... Мрън!:smile:

Общи условия

Активация на акаунт