Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 718
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Едит: промоцията била до 31.12 Rolling Eyes плаката с играта още стоеше, затова ме подведе
В Метро има игра на КК - купуваш стек, регистрираш фактурата и може да спечелиш ваучер 100 лв за ОМВ

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 13:29 от sweet_maniche

# 136
  • София
Аз се включих в доста игри, голяма награда не успях да спечеля тази година, но пък 10-тина по-малки и ме мотивират и вашите награди да продължавам. Спечелих тостера на Нутела, всеки ден се ползва, две кутии на лидл с био храни, одеяло от форума, както и книга с рецепти,  храна за котката, мезета от Маджаров, абонамент за сторител, капсули Персил, една футболна топка. Дано тази година е още по-успешна!

# 137
Тази година кой куриер разнася наградите на Стела? За машината за пуканки ме интересува.
Честита награда! Аз да попитам за колко време одобряват бележката от Стела? Вчера сутринта  спечелих (хванах последния влак Simple Smile ) и не знам до кога да чакам одобрение и на имейл ли ще го получа или се обаждат по телефон?

# 138
Тази година кой куриер разнася наградите на Стела? За машината за пуканки ме интересува.
Честита награда! Аз да попитам за колко време одобряват бележката от Стела? Вчера сутринта  спечелих (хванах последния влак Simple Smile ) и не знам до кога да чакам одобрение и на имейл ли ще го получа или се обаждат по телефон?
Ако е одобрена бележката, директно ги пращат, пишат мейл, когато не е одобрена касовата бележка.
Чашите ги носят Тип топ, предполагам и машината за пуканки ще носят те.

# 139
Oole_bole Благодаря!

# 140
В Милка няма нито един печеливш до сега . Чудя се дали изобщо да купувам като в предната им игра от 6 бележки нито една награда

# 141
  • Бургас
В Милка няма нито един печеливш до сега . Чудя се дали изобщо да купувам като в предната им игра от 6 бележки нито една награда

Днес пробвах с 2 бележки - греда😄

# 142
  • гр. Кюстендил

Днес пробвах с 2 бележки - греда😄

И аз реших да купя бисквитки за гостите, че нова година, нов късмет - еми греда и при мен 😀 Пробвах за ваучера. Може би ще опитам още веднъж по-натам за куфара, че е симпатичен, ама нещо ми убиха надеждите още днес 😀

# 143
  • при късмета
Може ли линк за играта на Милка. на началната страница на сайта е изтеклата а в промо страницата тази на Кауфланд само намирам

# 144
Може ли линк за играта на Милка. на началната страница на сайта е изтеклата а в промо страницата тази на Кауфланд само намирам

Заповядай: https://go.milka.bg/

# 145
  • при късмета
Благодаря!

# 146
Според правилата на Милка ако не спечелиш  точките май се нулират. Едва ли при тези условия ще участвам повече от веднъж или два пъти.

# 147
И аз пробвах днес неуспешно 1 път.

# 148
Някой с инфо от Tresemmé за сешоарите? Уж трябваше днес да теглят, но в страницата им нищо не пише.
Стискам си палци, че моят беше убит от мъжо на Коледа.

# 149
Днес е почивен ден. Според мен утре ще теглят.

Общи условия

Активация на акаунт