Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 534
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 800
И аз днес пазарувах с ваучери.
Нямаше проблем или съмнение за такъв.

# 1 801
Относно Била, не е нужно да се прави регистрация всеки път. Последвайте линка от последния SMS.

# 1 802
  • при късмета
Не четете, както винаги. Няма проблем с купуването с ваучери. Има или ще има с получаването им.

# 1 803
Относно Била, не е нужно да се прави регистрация всеки път. Последвайте линка от последния SMS.

Аз дори не следвам линка, директно си отварям сайта в бразура и той си ме помни, нито регистрация ми иска нова, нито нищо. Което не води до по-голям късмет де Simple Smile нищичко не ми пуска, сигурно защото знае, че магазина ми е далече.

# 1 804
Кк кога теглят мултикукърите?

# 1 805
  • София
Един мултикукър?

# 1 806
  • оттам, откъдето започва България
Днес Била ме хареса и ме повтори - с шпеков салам. Simple Smile
Утре ще ходя да го взема. (дано има наличност)

# 1 807
Днес си обрах печалбите от Била спечелени за четири дни от три телефона: пуканки, мокри кърпички и ядково мляко. Искам гирос и ваучери, ама няма.

# 1 808
Днес си обрах печалбите от Била спечелени за четири дни от три телефона: пуканки, мокри кърпички и ядково мляко. Искам гирос и ваучери, ама няма.
Аз каната 🤣 за да знам дали да си закупя една на промоция 💁

# 1 809
В 8888 дневните бонуси винаги ли са само при залог? Един път играх, вкарах 10лв. и много бързо ми ги занули и се чудя да вкарвам ли изобщо пак, само да се вътря.

А ваучерите от куинс как да проверя къде мога да ги похарча? Днес в Кауфланд ми ги отказаха.Ще пробвам в ДМ тези дни.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 22:31 от Малечка90

# 1 810
  • София
Ваучери за храна няма да се отпечатват все още, тъй като за 2022 г. няма утвърдена квота за отпечатването им. Квотата по закон се определя със Закона за държавния бюджет, който все още не е одобрен.
За разлика от тях ваучерите за подарък не са на обща годишна квота и няма пречка за издаването им по всяко време.

# 1 811
  • Сливен
С една дума-ще си получим ваучерите,от играта на Анна. Simple Smile

# 1 812
Ваучери за храна няма да се отпечатват все още, тъй като за 2022 г. няма утвърдена квота за отпечатването им. Квотата по закон се определя със Закона за държавния бюджет, който все още не е одобрен.
За разлика от тях ваучерите за подарък не са на обща годишна квота и няма пречка за издаването им по всяко време.
Одобрен е бюджета от петък 21.01

# 1 813
Аз лично съм пазарувала в Била с тях.Те са подаръчни и няма ограничения да купуваш само хранителни продукти.
А ваучерите от куинс как да проверя къде мога да ги похарча? Днес в Кауфланд ми ги отказаха.Ще пробвам в ДМ тези дни.

# 1 814
Само информативно люляка пуска страшни корени,пета година сме в тази къща и все още по оградата ни намираме издънки и коренища от на комшията изрязания люляк.Така че мислете като садите.Иначе са хубави и ароматни спор няма.
за люляка и аз го знам това за корените и затова винаги съм се въздържала да имам, колкото и много да ги харесвам! Дано, който се е записал има къде да ги засади! Някой се записват, а даже не познават получените дръвчета!

Общи условия

Активация на акаунт