Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 402
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 845
Ee няма в Активиа бях с две бележки важът ли бележките за следващото теглене или трябва да купувам пак.

# 1 846
Здравейте, пиша за втори или трети път и съм с въпрос 😊 преди повече от месец и половима заявих възглавница от гфк панела и нито възгюавницата, нито вест от тях. Пиша, звъня, но нищо... Имате ли опит с тях, това нормално ли е? Иначе днес си свалих анкетното приложение с брадатия, да видим дали ще събера точките 😊 иска ми се наградка, а билата, откакто теглим - абсолютно нищо не ми пуска

# 1 847
Момичета, има ли активна игра на Нутела?

# 1 848
  • sofia
Здравейте, пиша за втори или трети път и съм с въпрос 😊 преди повече от месец и половима заявих възглавница от гфк панела и нито възгюавницата, нито вест от тях. Пиша, звъня, но нищо... Имате ли опит с тях, това нормално ли е? Иначе днес си свалих анкетното приложение с брадатия, да видим дали ще събера точките 😊 иска ми се наградка, а билата, откакто теглим - абсолютно нищо не ми пуска
Аз чакам награда, заявена на 01.06.2021...

# 1 849
  • при късмета
За люляците, не че е много по темата, ама който е взел такава награда, поне да я опази. Не пуска чак толкова издънки. Това става, ако много се остави да запустее. Храстовидното около основното дърво не цъфти, само буренясва. За учудване на всички от години гледам люляк в саксия. Като се местихме първия цъфтя още 2 години и замина, заради моя грешка. Пратиха ми бял и той тъкмо започна да цъфти и го нападна някаква необичайна буболечка и загина. Имам още 2 много по-малки захванати, надявам се те да дръпнат, че да преместя единия на новата вила. За да е силно дървото и повечето клончета да цъфтят се режат цветовете след прецъфтяване. Само цветовете, никога не режете върхове, от пъпките там следващата година е или цвят или нов клон.
Чудно ми е само защо са ги пуснали сега. Люляка много по-лесно се хваща, ако го пресаждаш есента, когато е заспала издънката, която си извадил за пресаждане и е само на пъпки. За да е сигурно, че ще се хване, трябва да е дебело колкото малкия ви пръст, най-малко
Нищо от Била няколко дни и май никъде другаде не участвам.

# 1 850
Аз имам един странен казус с Queens. Спечелих в инстаграм ноември, писах им няколко пъти, изпратих си данните във формуляр и нямам получена награда. Отговориха ми миналата седмица, че са я изпратили, куриер не се е свързал с мен и са я върнали. За мен правели компромис и ще я изпратят отново. Вече мина една седмица и отново нямам позвъняване или смс. Знам, че със спиди доставят, а винаги получавам известия и обаждания от тях. Предполагам нищо не мога да направя, мисля си, че пак ще кажат, че не съм я потърсила и не съм си вдигнала телефона.

# 1 851
Използвах си ваучера от Толк панела в Била Simple Smile
И щях да си взимам сока, който спечелих, ама се оказа, че явно ми е минал срока... А не беше отворен. Здраве да е, и без това у нас не се пие Simple Smile

# 1 852

Преди време съм получила имейл от този адрес: Mariana.Ivanova@gfk.com пробвайте да пишете на него.

За брадатия не бих се надявала много, от месеци няма анкети, след като имаха проблем го изтрих и не мисля повече да си го държа на телефона, няма смисъл.

Merilin M, няма игра на Нутела в момента.

# 1 853
Аз имам един странен казус с Queens. Спечелих в инстаграм ноември, писах им няколко пъти, изпратих си данните във формуляр и нямам получена награда. Отговориха ми миналата седмица, че са я изпратили, куриер не се е свързал с мен и са я върнали. За мен правели компромис и ще я изпратят отново. Вече мина една седмица и отново нямам позвъняване или смс. Знам, че със спиди доставят, а винаги получавам известия и обаждания от тях. Предполагам нищо не мога да направя, мисля си, че пак ще кажат, че не съм я потърсила и не съм си вдигнала телефона.

Питайте Спиди. Миналата седмица трябваше да си взема една поръчка (от магазин, не награда) и твърдяха, че са ми изпратили смс, но нямах такъв.
На мен например Тип топ не ми доставят нищо. Като знам, че чакам нещо от тях, винаги аз им звъня по телефони или ходя до офис.

# 1 854
От Инстаграм Queens са ми пращали 2 пъти по InTime. Идват без предупреждение и звънят, когато са отпред. Или ако ти се обадят и не вдигнеш, повече не си правят труда да се свържат с теб и връщат наградата. При нас даже идват от друг град и нямат офис.

# 1 855
В Активиа има печеливши за чаша (за втората седмица), мен ме няма.

# 1 856
  • пловдив
И мен ме няма в Активия Sad

# 1 857
  • Сф
Не може ли Куинс да ви кажат номера на товарителницата? Щом са я пратили пак? Аз взимам от конкретен офис по принцип и търся там или звъня на националния тел да се обяснявам,че един път ми бяха потурчили една пратка.
Момичета , освен скрийншоти за Била да не е вред, въпреки че за мен е видим ясно.Щом токова много пишете че сте взели със скриншот. Не знам какво да мисля вече честно. Не че е важно за сямата награда, просто ми стана интересно..защо така ..

# 1 858
  • Под Слънцето
Аз давам конкретната карта, която е спечелила наградата да я маркират и винаги вземам още нещо.

# 1 859
Здравейте, бих помолила някой, ако има ваучер за Емаг, който няма да използва,ако не му е проблем да ми го предостави, ще ви бъда много благодарна! ☺️ Хубав и спорен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт