? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 552 044
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 175
  • София
Моят опит с онлайн магазина е силно положителен, така че явно зависи.

Не виждам как може да се поръча стока, която е не налична в онлайн магазина. Не само при Декатлон е невъзможно, Икея са същата работа примерно.
Складът на онлайн магазина е в Чехия/ Полша (нещо такова) и само от там изпращат.
Ако нещо е налично в магазин, но не е налично в склада, не могат (не искат) да го изпратят или преместят в друг магазин.

# 14 176
Не уточних, че търся съвсем обикновени кутии от велпапе, да не са шарени. И такива ли има?

От тук съм купувала от физическия им магазин
https://kashon.bg/?gclid=CjwKCAiAkfucBhBBEiwAFjbkr4xiccj98ESvUzl … m-txoCB4UQAvD_BwE

Като потърсиш кашони, ще ти излязат доста сайтове, има и един със сайт и работещ склад на Симеоновско шосе.
Поръчвала съм и от двата доставят от днес за утре.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 13:25 от zari65

# 14 177
  • Бургас
Извинявам се, ама и аз за билетчетата в ГТ в София.
1. Във всеки автобус ли има устройство, от което могат да се купят с карта?
2. Как точно става плащането с карта? Допирам дебитната си карта до устройството и то ми взема пари за 1 билет, и го изписва на екрана?

# 14 178
  • София
Извинявам се, ама и аз за билетчетата в ГТ в София.
1. Във всеки автобус ли има устройство, от което могат да се купят с карта?
2. Как точно става плащането с карта? Допирам дебитната си карта до устройството и то ми взема пари за 1 билет, и го изписва на екрана?

1. Да, до/срещу  всяка врата на превозното средство.
2. Да. А ако нахлуе шайка контрольори допираш картата до устройството за проверка и ти изписва, че си редовна.
Но - пази картата, защото джебчиите дебнат от всякъде. Вече са добре облечени, руси, синеоки има и млади момчета с бързи пръсти.
Но има и карти, с които не става - напр. с моята кредитна Виза на Юробанк билети не могат да се купуват. Не могат да си го обяснят от банката - в цял свят всичко плащам,  в рейса - йок.
Между другото в тема "Да се оплачем" в момента се обясяват промените с гр. транспорт в София.

# 14 179
Най- много ме дразни задължителното валидиране, че и глоба. Картата ми е в портмонето и всеки път да я размахвам.

# 14 180
  • София
А контингента как ще ги санкционират?

# 14 181
  • София
А контингента как ще ги санкционират?
Те се возят за наша сметка. Satisfied

# 14 182
Ще има ли карти с по 10 билета за ГТ.

# 14 183
  • софия
Както и досега - никак.

# 14 184
Доколкото прочетох-не.
А на мен те са ми най - удобни.

# 14 185
  • София
Дано талоните важат до март....
Може ли в един ден да се обиколят Битака на Малашевци и този на Богров? Събота или неделя... Винетка по тангента щъа ме се иска нали?

# 14 186
  • пустинята Гоби
Може да се обиколят двата битака в един ден, просто този, през който минеш втори ще е по-обран от стока. Идеята е да се ходи рано.

# 14 187
Хартиените билети ще важат, да, още известно време..питах като идвах в Сф изрично в ГМ. Май до март..

# 14 188
  • Буркина Фасо

Леле това за хартиените билети сега го чувам 🙄 Ами за метрото как седят нещата? Някаква опция за онлайн покупка на билет/карта има ли? А ако се качи контрола как проверява ако си взел билет с карта?

https://dariknews.bg/regioni/sofiia/prieha-nova-tarifna-politika … -v-sofiia-2318761

https://dariknews.bg/regioni/sofiia/ot-1-ianuari-spira-prodazhba … transport-2333883

# 14 189
Дано талоните важат до март....
Може ли в един ден да се обиколят Битака на Малашевци и този на Богров? Събота или неделя... Винетка по тангента щъа ме се иска нали?
Пазарът в Богров е само в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт