Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 273
  • 989
  •   1
Отговори
# 270
  • There I was on a July morning
30ml. на Мадмазел кутюр Роша без панделка ли е?
Сестра ти цитрусови аромати ли харесва? Ако и допада Boucheron Quatre /както и на мен/, може да и дойде малко сладък Мадмазел кутюр Роша. В началото е много интересен със свежи нотки, но като цяло е доста по-сладък и интезивен, в сравнение с Бушрона.
Мисля, че шансът да и хареса е 50:50.Hands V

# 271

Да, без панделка е.

# 272

Виждам че вече са ти отговорили но все пак виж ето така е

# 273

Да, без са.Няма да сбъркаш с него, всички го харесват.За парите си е топ.

# 274
Скубиду,мисля,че го хареса за сега,за по-студено време.

# 275
В Get.bg много ми се ще да има наличен Code Ultimate.Че даже и 2 съм поръчала.Най-вероятно и 1 няма, ама нищо - ще тръпна до понеделник 😀
Преди малко пуснах поръчка от Нотино заради един крем и докато ме сърбеше да си добавя още нещо (парфюм , разбира се, разбира се) така като позагледах цените - сякаш все по-зле става.
La belle le parfum 100мл е 158 лв , май само това ме грабна😀

# 276
  • There I was on a July morning
Скубиду,мисля,че го хареса за сега,за по-студено време.
Да, за този сезон, май е добър избор. Не е прекалено сладък и тежък. Hands V

# 277
Последните ми два опита с гет.бг са безуспешни - Само да Ви кажем, че поръчания от Вас парфюм в момента не е наличен. - Разговор от 6.01.22г. Ако се уцели наличност обаче, няма проблем с качеството и автентичността.

# 278
Milen  на мен не ми хваща кода на Делина ,която ми стои на добра цена в кошницата..

# 279
Вече не може да се прилагат кодове на намалени продукти в кошницата.

# 280
Milen  на мен не ми хваща кода на Делина ,която ми стои на добра цена в кошницата..
  Мимозке, то помни всичко:
- както добрата цена, на която си запазила парфюма
- така и че код по това време не е имало
- или ако е имало, не се съчетавал с твоето промо

С думи две няма да има пълно щастие. Ако цената е по- ниска от тази, не се чуди. 

Имаш няколко варианти, но не съм убеден, че ще се получат. Ако пуснат код, но пак ти казвам, че там има нещо което казва, всички с цени на промоция или разпродажба - кода да не ги лови. И ако си издесйтваш от 5% кодчета, но и там е същото, пробвал съм го.

# 281
И в моята кошница стои Делина на 370 , но не хваща кода, на 414 хваща обаче….

# 282
Споделете моля, ако знаете - Armani Prive Rose D'Arabie - тестерите с капака ли са?

mimozatamacadamia, и аз се лакомих за Fashion Decree на Atkinsons  на 142, но се оказа, че някой го е взел на 110лв. Да му е честит късмета!

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 17:05 от Milen™

# 283
  • Пловдив
Скрит текст:
Vesika, до кой превозвач поръча от parfumdreams.de? Години наред се боря с тях - отказват ми поръчките до превозвачите. Пробвах с няколко и не става - не доставяли до бизнес сгради.
Има някаква промяна за доставката до България ли? Защото доскоро доста съфорумци поръчваха до БГ без проблем.
GGBG . Поръчвала съм от Англия, Германия и САЩ. Досега не са се издънвали. Много тъпо да не доставят до бизнес сгради. Добре, че тук доставят. Всичките ми пратки получавам в офиса. Ако си дам домашния адрес отпуск ли трябва да взема, за да чакам и приемам пратки 🤣  Как ти ги отказват? Не можеш да поръчаш или поръчваш и после я отказват? Че се притесних сега да не ми канцелират поръчката …
Поръчвам, плащам, чакам 10 дни да шипнат и им пиша да ги питам какво се случва Simple Smile Веднага ми връщат парите и ми канселират поръчката. След няколко такива опита през последните 3-4 години им написах едно гневно писмо. Не ми отговориха.
Успях да хвана един консултант на лайв чат и уж ме уверяваше, че всичко с поръчката и плащането е наред, докато изведнъж не каза, че не доставят до бизнес сгради. А моят адрес явно беше такъв.

Сега съм се регистрирала в GGBG и се чудя, дали да пробвам. Май ще изчакам да кажеш, дали всичко с твоята поръчка е наред.

# 284
  • София
lili_78, винаги съм ползвала Габко и никога не съм имала отказана поръчка от parfumdreams.de, нито от който и да е немски сайт.

Общи условия

Активация на акаунт