ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен! Късно ви откривам, но се включвам и аз. Blush Стартирах миналата година (февруари месец) с плашещите 94кг. за моя ръст - 162см., към днешна дата тежа 62,75, а целта е поне 55кг., но от 2 месеца кантарът не мърда. Имам нужда да се отчитам някъде, за да не губя мотивация, така че цоп и аз при вас. Успех на всички! Flowers Hibiscus
Браво!!! Това се казва впечатляващ резултат. Може ли да споделите повече за това как стигнахте до този резултат? Вярвам, че ще е полезно за много хора, борещи килограмите, а и е доста мотивиращо.

# 136
Еха, браво, Ев!

При мен нищо за похвалване, адски ми е трудно зимата да спазвам диета. Постоянно ми се яде, и то все възможно най-вредното.

# 137
Ев, браво...страхотен резултат 
Аз за година свалих само 20кг и от 2месеца не мърдам, даже качих 2кг.
Твоят резултат е страхотен.
Мен ме чакат още 10кг но започвам да се отчайвам

# 138
Благодаря ви за милите думи! Sparkling Heart
mamamishi, разбира се, мога, само че първо отбелязвам, че в момента изобщо не намирам всичко за правилно, далеч не и здравословно, особено пък за някой, който си има и здравословни проблеми, затова и го спестих в първия си пост. Отделно, въпреки че сега се радвам на този резултат, се уредих и с някои не особено приятни "странични ефекти",  защото това са доста килограми за сравнително кратък период, което за организма си е стрес.
Скрит текст:
Свалих с комбинация от много неща, честно казано, не знам кое от тях е дало най-голям резултат. Първото нещо, което направих, беше да изключа приема на алкохол, сладко, газирано (тук включвам и всички сокове, студени чайове и т.н.) и тестени изделия. Случайно ми попадна диетата на ВЧ и реших да я пробвам. Аз не мога да пазя диети по принцип, че и тази не я следвах много стриктно, правих си някакви мои варианти. Satisfied Ясно е, че колкото повече са килограмите, толкова по-лесно се свалят, че и при мен така - първите 10 не ги и усетих. След това си наумих да се пробвам и с постите, изкарах целите великденски (и коледните изкарах в последствие), като обаче се храних главно с плодове и зеленчуци (в суров вариант) и въпреки че знам, че ядките са малко опасни за отслабването, аз си ядях много такива (и още ям), бях анатемосала картофите и ориза - много рядко ги хапвах. Лятото не съм спазвала някакви режими или диети, но пък се храних предимно със салати, диня, кис. мляко и серене. Smile Така изгубих още около 10кг. След това пък започнах да ям разделно. Това е нещото, което и в момента се старая да правя, заедно със следене на ккал. Ако ми се прияде нещо обаче, си го ям, само че в разумни количества и внимавам да не преяждам, както и да не се случва много често. Пия страшно много вода и чайове. Купих си гири и ластици още в самото начало, имам си и велоергометър, запалих се и по йогата. Така че всичко това, съчетано и с физ. тренировка, при мен даде този резултат. Yum Може и да пропускам нещо, ама пък с времето ще допълвам, ако се сетя. Rolling Eyes Sweat Smile
Essentiall, ама как така "само 20кг"?! Това също си е завиден резултат, който изобщо не е за подценяване. Браво! Flowers Hibiscus 2кг. на фона на 20 са нищо, така че няма място за отчайване, ще си отидат и те.  Blush

# 139
Аз имам известни успехи, ходя да бягам 2 пъти в седмицата и пия един чай Elit Slim Tea за отслабване, 7 кг. надолу за 1 месец

# 140
Аз се опитвам почти всеки ден да следвам видеа тип walk at home, с упражнения. Нямам голямо движение през деня и с тях успявам да докарвам по 7-8хил. стъпки на ден.
Най-харесвам следните видеа/канали.
https://www.youtube.com/watch?v=R3AUw3-jtEo Но заглавието е подвеждащо, въобще не са 10хил. стъпки за 30мин Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=klwXzsEd-5o
https://www.youtube.com/watch?v=rjUDSKNP8xU Много популярен канал, даже беше препоръчан по-назад в темата, аз също много я харесвам. Grinning Има голямо разнообразие из тубата, само време и желание да има човек.
Засега съм точна, но моето редовно е ден до пладне, за съжаление.

# 141
Сега се сетих, Glossycherry май ти ми беше препоръчала една готина дама  от youtube, за упражнения тип стъпки в къщи. Може и да не си ти, че аз никове не помня... 😊 Както и да е, някой ако иска да се разкърши в къщи, препоръчвам и grow with jo
Една съфорумка ми го препоръча и аз го похвалих в темата Simple Smile
Но ММ просто полудяваше като я пусках, не знам защо изобщо не я понася. Мисля че това "walk, walk, walk, walk, walk" дето го повтаря Grinning
Сега нямам нужда от допълнителна тренировка заради работата ми, но пък разгледах канала който спомена и ми се прииска да тренирам с нея. Но наистина нямам сили, в почивните дни успявам само да отида да вдигам тежести за по 1 час и това е...
Канала на Body project го препоръчвам горещо на дамите, които едва сега започват или са с много наднормено тегло. Наистина изключително приятна тренировка, нито прекалено бавна, нито прекалено бърза, а точно по средата.

# 142
Много мотивиращи, браво.
Аз тъкмо бях свалила 5 паунда януарско , и се отпуснах... малко пуканки вечер , чаша бяло вино, и пак съм +.
Дайте линк към успешното видео за ходене в къщи... С този хоум офис ще заприличам на хипопотам.

# 143
Ев, браво...страхотен резултат 
Аз за година свалих само 20кг и от 2месеца не мърдам, даже качих 2кг.
Твоят резултат е страхотен.
Мен ме чакат още 10кг но започвам да се отчайвам

само?????
знаеш ли какъв бой ще ядеш Hug

# 144
Herzen, пиша само защото хората свалят по доста повече.
Днес ми е преходен ден и от утре свалям пак на 1200ккл...да видим дали ще мръдна нещо 
Тези два килограма които върнах ми бъркат в здравето направо.

# 145
Много мотивиращи, браво.
Аз тъкмо бях свалила 5 паунда януарско , и се отпуснах... малко пуканки вечер , чаша бяло вино, и пак съм +.
Дайте линк към успешното видео за ходене в къщи... С този хоум офис ще заприличам на хипопотам.

Аз "ходех" с Лесли като бяхме карантина 2 месеца и "излязох" от карантината с минус килограм.
https://youtu.be/ya1SmXN4qRE
Има с различна продължителност.
Сега съм на нещо по-активно и по-кратко, но не сме карантирани.
https://youtu.be/ZedUC-MFIe8
Само трябва да не се гледат мрачните физиономии на китайките.
https://youtu.be/6LVk4JtVP14

# 146
Благодаря.
Вярно, че физиономиите им са опълченците на Шипка.Sweat Smile
А така с ходете на едно място, изгарят ли са калории, колкото при реално ходене...

# 147
Благодаря.
Вярно, че физиономиите им са опълченците на Шипка.Sweat Smile
А така с ходете на едно място, изгарят ли са калории, колкото при реално ходене...

Според мен, по-скоро не. Липсва съпротивлението на въздуха, неравния терен и т.н "утежняващи" ходенето фактори. Но е по-добре от нищо, де Simple Smile

# 148
И аз си мисля, че да се тъпче на едно място, по скоро подобрява кръвообръщението и тонуса. Разбира се, по добре е от нищо. Ще пробвам в обедните почивки да тромбовам...

# 149
Зависи от видеото, повечето са 30сек. марш, 30/40сек. упражнение. А и винаги има начини да се увеличи натоварването, висок марш, бърз, тичане на място и етц. Според възможностите на човек е.

Общи условия

Активация на акаунт