ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 437
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Оф, благодаря ви essentiall и херцен, че ми взехте думите от устата Grinning С дидиту направо четях статии от нета. Току влезе тука някой да ни "отваря".
Че ние от там се връщаме, дето се казва Sweat Smile

# 466
Да, Дидиту и аз искам снимки. Скрий лицето  и дай резултати, да видим и ние.

# 467
Никакви статии от нета не съм чела.  както писах по рано Dr.Ekberg с видео презентация и обяснения какво, защо и как модерно презентирани лекции, напълно безплатно добре обяснено.
Аз вас не ви познавам, не знам какво знаете, чета "не знам защо качвам, а не ям" и отговарям да помогна, но явно някои имат изкривена представа за нещата и не знаят къде се намират и за какво са тук. Всеки е свободен да влезе да пише, да споделя какво знае и т.н. дори нещо да го знаеш не е лошо пак да си го припомниш, казваш благодаря и продължаваш или споделяш твоето виждане по въпроса и така всеки научава нещо.
Като не искате , си правите един затворен кръг от 5-10човека и там. Не да нападате когато ви се дава помощ. От мен толкоз.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 19:29 от Didity02

# 468
Здравейте мацки,гуш на всички-ден втори за мен:две купи боб с пушено месо,банан,филия хляб,70гр.суджук,30гр.
сирене-закръглям ги на 1200 калории Laughing Надявам се,че нямате против да споделям менюта!...Започвам сега
с ластиците 30 минути,хубава вечер Blue Heart

# 469
Аз уж прочетох темата,ама не разбрах снимки трябва ли да качваме на резултата, защото аз преди това мн мн не се снимах, че ми ставаше лошо?

# 470
  • France
Не е задължително разбира се. Въпреки, че сега малко съжалявам, че не се снимах за да сравня.

# 471
Честно казано и аз Sad. Това не е лоша идея, ама свърши вече за мен,тъй като аз не искам да отслабвам повече. Сега съм 51-52 и това ми е ок за мен. Въпреки че за моят ръст 156 мн жени ще искат още но в лицето  не ми стои добре...

# 472
ВикитоУ, според мен момичетата се интересуват по-скоро от на Дидиту резултата, защото държи назидателен тон.
Есеншъл, теб какви ти бяха мерките и годините? Има ли шанс всъщност да нямаш нужда от повече отслабване?

# 473
  • София
Ами от какво имате нужда?
Май и те не знаят Joy
Плачат за помощ, после не им трябвала помощ..ама те отслабнали, ама преди малко качили 2кг..знаели всичко Joy имали проблеми със съня, после нямали Stuck Out Tongue Closed Eyes
108 теми тука едни и същи май искат цял живот си пишат ей така

Didity02 - дата на регистрация - нд, 02 яну 2022, 19:17

Това отговаря на чуденката ми, защо не е наясно какво значи "тема 108".
Диди - явно си мислиш, че цели 108 теми се жалваме, че не отслабваме Joy Да ти обясня - това е отчетна тема. Това означава, че вече 108 теми едни и същи хора пишем, и споделяме радости и неволи свързани с борбата с килограмите. Това са вече години наред, в които по един или друг начин сме се опознали, приели сме, че всеки има различен начин на мислене, различна стратегия и различна цел. В тази тема има всякакви хора - от гладуващи, през вегетарианци, до хранещи се по 4 - 5 пъти дневно. От редовно спортуващи в залата, през ставащи в 5 сутринта на - 5 градуса да тичат, та чааак до такива, дето нищо не правят. И винаги сме спазвали добрия тон. Това означава, че сме си давали съвети една на друга, без да натрапваме насила мнението си и да тропаме с краче, ако човека отсреща не ни послуша. Показвали сме си снимки, виждали сме си проблемите една на друга, както и успехите, които сме постигали с времето. Затова, недей да мислиш, че регистрирайки се преди 2 месеца и влизайки тук да раздаваш съвети, те гледаме, като някакво гуру, което ни дава съвсем нова и непозната за нас информация, която трябва да "прегърнем" с отворени обятия и на секундата да започнем да я изпълняваме, защото видиш ли ти си ни информирала за нещо изключително и уникално. Тук сме се събрали интелигентни хора, с достъп до интернет и желание да повишаваме знанията си. Тези неща, които ти ни казваш сме ги чели и обсъждали мнооого преди ти да се появиш във форума и в темата.
И не ме разбирай погрешно - всеки е добре дошъл тук. Но е важно да спазваме добрия тон! Хубава вечер!

# 474
Rayy,  о имам много за сваляне още.
Ръст 167см и преди два месеца бях на 72кг.
В.момента съм 76.
Целта ми е 62-65кг. Иска ми се поне горните да стигна.
Така че не съм изобщо в оптимално тегло , а още съм си с наднормено.

# 475
Аз преди 3 г като свалих 15кг качих снимки, показаха ми грешките, послушах някои съвети.Ама тогава и други мацки качиха снимки. Много надъхващо.
Сега факт е, че от както живея в САЩ върнах 5 килца. Следя ви, не защото не знам как да ги сваля, а защото искам да се мотивирам. ММ вика супер си. Ем не съм, знам как бях, и виждам сега как съм.
Да си призная и в дефицит не съм, по скоро ям над количествата.
Започнах да се движа. Ако нямам 10к не лягам, ако ми липсват крачки ходя да обикола басейна 2-3пъти, докато гривната ме награди.

# 476
Аз пък се надъхвам в обедната да почна да спортувам малко кардио,но тъй като напоследък все съм на вън и тоя студ ме смазва...нямам сили да мръдна после...Та като се постопли се надявам да нямам повече оправдания, трябва ми малко тонус,а спорта дава такъв.

# 477
  • при моите деца .....
Да се запиша в любимата тема...
Писала съм преди години...
Сега искам да преборя поне 10 кг....
Но от възрастта е трудно...

# 478
Добре дошла Боби.
И сезона и възръстта все са извинения. Има значение, но има ли и воля, стават нещата.

# 479
  • при моите деца .....
Да дам малко данни...
Възраст 44 години
86 кг
172 см...
Цел - да видя 7 като първа цифра на теглото....

Общи условия

Активация на акаунт