ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 418
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
На мен напоследък ми се стовариха много проблеми и какво направих- най-лесното. Ударих го на емоционално тъпчене и зарязах спорта. След три седмици разгул, мисля вече да се връщам в правия път.

# 481
Пфу, шоу съм изтървала. Хапнете по едно шоколадче, време ви е за чийт ден кат гледам страстите Simple Smile

* Боби *, като каза възрастта очаквах да кажеш поне 60години. Grinning
Най- големите мацки в залата според мои скромни наблюдения са точно в ранните 40. Успех!!

Аз очаквам 6-цата на кантара скоро, опитвам се да не бързам, но нямам търпение направо. Вече официално казвам че никога не съм била толкова слаба колкото сега, в момента съм с няколко кг по- слаба от както когато бях на 14.

# 482
  • Denmark
Добро утро, дами Simple Smile За мен също работи броенето на калории и дефицит, стига да го спазвам. За около месец съм свалила 2 кг с ходене на фитнес (за мен е нещо ново) и около 1200 ккал, ноооо зависи от деня и глада Grinning Имам дни на 900 и на 2500 ккал.
Дидиту, от прочетеното не мисля, че смяташ много правилно. Домашна супа от леща може да се направи по сто начина и тази в приложението как реши, че е направена като описаната в апп-а?
Иначе да, манджи и супи трудно се смятат, освен ако не си готвите една, две порции. Лично на мен не ми се занимава и го давам по-лесно - печено месо, филийка с нещо, яйца, плодове и др.
Целта ми е 56-57, сега съм 58,9, а тръгнах от 61,3.

# 483
Добро утро от мен,

Боби, здравей и тук. Simple Smile

След 2дни на 1200ккл и кантара тръгна обратно надолу.
Явно това е оптимума за мен ако искам да свалям, че и задържам.
Продължавам така, да изчистя тези натрупани килограми, че ми бъркат в здравето.
По мои планове до април трябваше да съм паднала под 70, ама то плановете са едно...Simple Smile

# 484
  • France
Есеншъл, важното е, че сваляш. Датите са второстепенни. Казвам това, но самата аз се надявам да чукна 55 кг в началото на май за да вляза в една рокля. Канена съм на сватба и не искам да купувам нищо ново.

# 485
Здравейте, в момента съм 60 кг., висока 163 см, на 43 години съм. До миналата година бях 54 кг. Целта е да ги сваля до 54 кг., а до лятото около 52 кг.
Днес съм изпила един литър вода и две чаши зелен чай, закусих овесени ядки без мляко, цели и обядвах крокети от карфиол и зелена салата

# 486
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Да се отчета...
Вчера до танците имах 13000 крачки.
След 1 час танци, приключих деня почти с 22 000 крачки.
Храних се прилично.
Мисля, че водата ми е малко....
Хубав ден!

# 487
Боби, еха, страхотно, поздравления за крачките.

Аз едвам стигам 6-7хил. в тези студове. Чакам с нетърпение да се стопли и започвам да се прибирам пеш от работа.

Тегло днес същото, което за мен е ок...вчера 1100ккл. Днес продължавам.
Починах си дето се вика 2месеца, сега пак наново.
Калкулатора ми дава 22седмици до постигане на зададената цел...ама аз бих казала минимум 30. Simple Smile Някъде септември може и да съм стигнала теглото което искам.
За момента искам да сваля до етапа от януари месец...а после да падна и под 70кг трайно.
Дори на 68кг ще викам ура, ама трябва и да ги задържа.

# 488
добре дошла на Боби и успех Hug
помня дезертьотите... лятото идва Laughing

фаст 36 часа вчера, минавам на интервално 20/4 до 1200кал
часовете ще са между 10 и 14, диета - НВД
утре има едно РД с домашна торта с маскарпоне, но след това няма оправдания
целта е 59кг в края на месеца

пишете менюта, да знам какво са 1200 калории, темата за броене е заспала
то ще ям месо, яйца и риба, ама все пак... Simple Smile
ходихме в неделя на разходка в Банкя, ах как миришеше на пуканки.... Popcorn

# 489
Аз съм от дезертьорите. Grinning От 2 месеца не мога да се наканя да вляза в ритъм ... Срамота.

# 490
здравейте, момичета. Днес обядвах градинарска салата, за вечеря планирам печени картофки около 150 грама и зелена салата. Иска ми се до края на месеца да съм 58 кг

# 491
Аз предлагам тези, които броим калории, да изредим по едно примерно меню за деня и колко калории общо съдържа. По този начин черпим идеи една от друга, научаваме по нещо ново и полезно и най-вече разнообразяваме менюто си

# 492
когато съм стриктна до 1200 ям пилешко месо, яйца и протеин с бадемово мляко... пълна скука
и плодовият скир на лидл се промъква понякога

# 493
Това е менюто когато съм на работа и бързам страшно много:
З- 2 яйца плюс допълнително белтъци и една лъжица КМ - това е около 320 калории
Втора З- някакъв бар около 200 калории
О- Обикновено сутрин си правя двойна доза от яйцата сутрин и си взимам за обед, ако нямам време да си направя тофу или нещо подобно. Отделно в една кутия си слагам салата и дресинг. Имам и десерт обикновено някакъв плод. Това пак под 400 калории излиза определено, но не знам колко точно.
С.З. Сурови ядки, тегля си сутрин да излизат 200 калории.
В. Грамадна купа, ама наистина грамадна и вътре 100 грама бял ориз от оризоварката, много зелении, 2 филета бяла риба на късчета и ако ако нещо друго ми хрумне. Обикновено докарвам вечерята към 400-500 калории.
И за по- късно пред ТВ- то нискокалоричен сладолед- 300 калории.

Средно към 2000 калории ям в работен ден.

През почивните дни ям с около 400-500 по- малко.
П.П. Осъзнавам че този пост го написах с левия си крак, но съм наистина изморена след работа Grinning

# 494
Закуска : протеинова палачинка, 25гр овес, 25гр протеин, 1 яйце, 3 белтъка. Мажа я с мед или лешников тахан. Около 400кал.
Обяд: Лаваш с топено сирене, спанак и пушена сьомга (40-50 грама) + няколко кисели краставички  Около 350кал.
Следобедна закуска: 200гр Скир + 100гр горкси плод. 200кал.
Вечеря: 150гр пилешко филе, 200гр картофи на фурна + малка шопска салата с маслини и авокадо 550кал.
Общо 1400кал с 120гр протеинн👍

Общи условия

Активация на акаунт