ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 413
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Вчерашното ми хранене, макар че не е най-чисто, но постепенно тази седмица ще изчистя остатъчните боклуци, просто няма как да стане изведнъж.

О. - 100гр лозови сарми с няколко лъжици кис.мляко, 2парчета шунка.
между храненията - 30гр. оризови блокчета
Блокче черен шоколад
В. Печени картофи с пилешко филе - 200гр картофи и 100гр пилешко.
Всичко общо - 1044ккл

# 496
  • Denmark
Аз няма да споделям всеки ден, защото някои дни си гладувам за сметка на нещо сладко. Flushed

Онзи ден бях доста заета и до 16 ч бях пила кафе с овесено мляко и един протеинов шейк. За вечеря си направих "пица" от лаваш, пилешко варено бяло месо, кисели краставички и моцарела. Излезе скромните 800 ккал и общо за деня около 1000-1100.

# 497
Да се похваля - вече знам със сигурност, че Режимът на Атанас Узунов / за който питах преди време тук / - ДЕЙСТВА! 70 дни - 7 кг. И продължавам да се вталявам. Почти всички дрехи, които сега ми трябват са с по 2 номера надолу. Много ми е хубаво, че в този режим веднъж - два пъти в седмицата можеш да пиеш по чаша вино! Непрекъснато измислям храни с режимните продукти и става все по - вкусно. Вече не готвя отделно за мъжа ми, защото той се оказа, че харесва тази храна. В лицето видимо съм свалила 4 -5 години. Кожата напълно се изчисти, а косата стана по - лъскава и здрава.  Остават ми още 5 кг. до заветната съвършенна фигура! Моля ви стискайте ми палци!

# 498
  • при моите деца .....
Да се отчета...
Вчера отново имам много крачки....
Бях без кола, та до 17 часа имах 13000, а след 1 час танци приключих деня почти с 20 000 крачки.
Ограничавам въглехидратите....
Мисля, че водата ми е малко, през деня почти не пия....

# 499
  • София
Добро утро дами Simple Smile

На мен нещо не ми се получава старта на диетите. А и голямо лутане му ударих. Затова днес се събудих с мисълта, че днес е деня! Започвам Моно. Днес ще стартирам с яйца, утре кисело мляко. Събото ще пропусна, защото вкъщи всяка събота правя палачинки и това ми е най-хубавия ден, когато всички сутрин хапваме заедно. Но в неделя пак ще продължа с кисело мляко. До когато устискам.

# 500
Привет, за днес съм консумирала 150 грама верея с горски плодове, закуска. Обяд парче кашкавал пане и зелена салата, вечерята е планирана с  30 грама картофен крокет 1 брой и зелена салата 400 грама, общо около 1050 ккал, пих лате 2 броя, не съм ги включила, вода около 1 л и 2 чаши зелен чай матча. Това е от мен. сутринта бях 59.6 кг

# 501
Момичета, я дайте някой ап за следене на калории, да си го кача на тела. Идкам да опитам да проверя колко калории ям и колко пия.

# 502
Момичета, я дайте някой ап за следене на калории, да си го кача на тела. Идкам да опитам да проверя колко калории ям и колко пия.

Аз ползвам българското Калкулатор на калории.
Супер удобно е и можеш да сканирам бар кодовете.

# 503

Може ли линк или нещо.
Фитнеспал ми иска пари.

# 504

Може ли линк или нещо.
Фитнеспал ми иска пари.

Ето го ..аз не плащам нищо тук 

# 505
  • Наблизо
Аз ползвам Carb manager.Безплатната версия си е супер и всичко може да се сканира.

Ще правя кръвни изследвания,стискайте палци всичко да е наред и да си продължавам така с диетата.

# 506
фитнеспала иска пари за про- версията
обикновената си е безплатна
използвам него, защото почти всичко, което се продава е качено за скан
е, още ми е криво, че една лъжица зехтин е 100 калории....

бютифул, стискам 🤞 Hug

# 507
Здравейте! И аз от около седмица се опитвам да следя калориите с фитнеспал. Обаче тези 1200калории, които ми препоръчва, изобщо не са ми достатъчни и с под 1400 аз лично не успявам да изкарам деня. И това с някакви леки ограничения...И пак вероятно бих имала резултати, защото иначе ям по повече със сигурност.
Днес не съм следила нищо, понеже цял ден се суетя около детето, което е от 2 дни с висока температура. Надявам се да не съм прекалила.

# 508
И на мен фитнеспала ми каза, че ако искам да свалям по килограм на седмица (правила съм го, не е невъзмъжно)трябва да приемам по 1200ккал. Малко са ми. Аз ям плодове, зеленчуци, млечни...Едно лате (леко) от Старбъкс ми е 140. Чашата ми бяло вино е 120.
Еми и аз съм човек, пък.

# 509
  • Denmark
Аз вече седмица ги въртя около 1000-1200 с тренировки и кантарът даже се е качил малко Unamused доста е демотивиращо, нямам обяснение..

Общи условия

Активация на акаунт