ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 412
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Наблизо
Аз съм на 1500-1600 на ден средно,с до 50-60г въглехидрати и все пак свалям.Да се има предвид,че се движа много и сутрин и вечер и според Iwatcha изразходвам към 3300 ккал на ден.Идеята ми е,че трябва да възпитам начин на хранене,а не да гладувам.Щом все пак свалям(около 2 кг макс на месец,но искам да е бавно),значи съм на прав път.
Да се има предвид,че не търся ripped,излизане на мускули и тн.Търся да си възвърна формата преди раждането,да се чувствам удобно в тялото си и да си вляза в дрехите от преди.

# 511
И аз съм цяла седмица на 1200...кантара пак се качи в четвъртък.
В ПМС съм може и от това да е.
Малко е храната така си е..но не е толкова зле.

# 512
Момичета, 1200 калории са прекалено малко. Това е минимума, от който тялото има нужда, за да живее... Органите ни да извършват функциите си, за да съществуваме. В дългосрочен план, този глад, който си причинявате, може да не го усещате и да се харесвате, защото сваляте "по-очевидно" килограми, но този стрес ще  се обърне във ваша вреда. Ще сте изнервени, изтощени, гладни, сънят ви няма да е пълноценен и още куп фактори, които няма да усещате... Аз патих и от личен опит го казвам. Дайте си време, яжте повече, движете се повече и се доверете на прогреса.

# 513
Малко са да за едно 90% от хората. За мен са единственият начин да свалям или задържам килограми като в случая.
Дори увеличение с 300ккл ме доведе до качването на 3-4кг за два месеца.
Целта ми е да сваля още 10кг и няма как да се случи по друг начин просто.
Всеки път когато опитам да увелича калориите както съветват всички, започвам да качвам.

# 514
Малко са да за едно 90% от хората. За мен са единственият начин да свалям или задържам килограми като в случая.
Всеки път когато опитам да увелича калориите както съветват всички, започвам да качвам.

А сигурна ли си, че ядеш точно 1200 калории? Защото една лъжичка зехтин, захар или фъстъчено масло променят много нещата.. Много хора казват, че не свалят, а истината е, че приемат повече калории, от колкото си мислят.

# 515
Аз 2009-2010 си бях заложила 1200 кал. Имах дни с 1200, и такива с 1400-1500. Отслабнах си бавно така 23 кг.
Включително с бързи въглехидрати.
После свалих още 7, постепенно, включих и тренировки.
Но, от 5 години съм в менопауза. Допреди 5-6 месеца си поддържах 52 кг. Но забелязвам, че става все по-трудно, въпреки че не прекалявам с нищо.
От няколко дни ударих 53 от нищото. Та борбата сега започва.
Извод - няколко години след менопауза още е лесно. Трудното тепърва почва.

# 516
и на мен са ми малко 1200, но само така отслабвам
бях болна две седмици и отпуснах броенето, меките участъци по тялото се връщат и без да ям много

вчера се бях ядосала, че нищо не става и си направих пуканки, а след тях изпих и два литра вода
тегава работа...

първа пролет е довечера, девойки 🍀🥀🌿🌷🌱

# 517

А сигурна ли си, че ядеш точно 1200 калории? Защото една лъжичка зехтин, захар или фъстъчено масло променят много нещата.. Много хора казват, че не свалят, а истината е, че приемат повече калории, от колкото си мислят.

Да сигурна съм, не ям никаква захар, тахани или други подобни.
Каквото изям го пиша в калкулатора.
Ям еднотипни неща и дори да не ги напиша днес, съм наясно колко съм изяла.

# 518
Здравейте, надавам се приемате нови попълнения. Flowers Hibiscus
Аз си влача едни 10кг, които не мога да сваля от раждането на сина ми преди почити две години. Правих няколко опита в този период, но всички завършиха с йо-йо ефект. За мен проблемът идва от там, че не спортувам и не тренирам.
В момента чакам да приемат малкия на ясла и единственото свободно време, което ми остава е вечер, след като го приспя. Тогава обаче вече почити нямам енергия.
Можете ли да ми препоръчате някаква добавка, която би помогнала за тонус?
Моя позната каза, че е взимала Л-картнитин и при нея е действал добре. Реших обаче да питам и тук. Simple Smile
За протокола - 34 годишна, 165см, 63кг.
С желание да си стана пак 53кг. Hug

# 519
CLA но ако тренираш. Ако стоиш на дивана не върши работа.

Можеш и с детето да се движиш. Мяташ го в количка и обикаляте паркове, площадки докато краката ти умалеят. В комбинация с режим, тези 10 кг ще го разкараш.

# 520
В случая не тренираш, така че най- доброто е повечко сън. Лягай си по- рано и 1 час повече сън може да има огромна разлика.

# 521
  • France
Аз тичам с количката. Свиква се. Пробвай и ти.

# 522
So Lucky, с малкия и количка вече не става. Така си свалих част от килограмите след раждането, ама вече е голям и не иска да стои в количката. Ходим с него, но с темпото на костенурки.
Идеята ми е да взимам някаква добавка, която да ми дава малко енергия, за да мога вечер като го приспя да правя кардио. Преди години така свалих 20кг качени в следствие на хормонално лечение... ама тогава бях на 23 години. Simple Smile

# 523
Аз си мисля че такава добавка няма.
И аз имам този проблем...след работа само мога да опитам да правя нещо...а аз съм като парцал.
Сега съм харесала едни тренировки...виждам феноменални резултати от тях от различни жени...ама дано се наканя да направя нещо.

# 524
  • Наблизо
Клоиту ли? Не са лоши,но на мен ми омръзват бързо..аз правя велоаргуметър вкъщи пред сериал и серии с тежести пак пред сериал..

Днес го пиша свински ден,детето ми слагаше в устата от гранолените сладки които правих,те пък много вкусни..и оптках поне 5-6.
Плюс други неща.ИмАла съм нужда,от утре пак на диета.

Общи условия

Активация на акаунт