ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 373
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Може би няма да ви кажа нищо ново и може би е малко офф топик, но просто да разкажа от опит.

Пия противозачатъчни от 5г ( от както се роди втората ми дъщеря, преди децата също бях пила) .
На млажини ми бяха дали едни които ми бяха супер! Без странични ефекти и изглаждаха акне и други пъпки перфектно.
И понеже едно си баба знае, реших че ще пия същите хапчета 10г по- късно на моя глава.
Пих ги 3г, но започнах да имам разни проблеми, започва да ми зацапва по никое време системно.
Пак на моя глава смених хапчетата, които долу горе бяха ок, но започнах да пълнея и да че чувствам направо зле на моменти.
Най накрая отидох на лекар.
Оказа се че имам високо кръвно, много задържани течности, постоянен глад и можех да си докарам сто проблема от едната глупост. Тия хапчета въобще не са били подходящи за мен...

Сега ги спрях, два кг просто изчезнаха за 3 дена. Но пак имам едно 3кг, които съм качила с това ядене до безкрай...

# 571
Ако с ядене до безкрай качваш 3кг си си много добре 😁

# 572
спорта хич не ми е спортен - изморявам се бързо, изпотявам се, нямам сили и едва си завършвам тренировките
храната е добре, но не отслабвам

Ели, от противозачатъчните ли имаш високо кръвно?

# 573
Мен ме гони невероятен глад цяла седмица, направо ужас.
Мръднала съм нагоре с едни 300гр., ама поне свалих 1кг преди това.
Имах планове тази година да сваля още 10кг, ама то вече стана април, баси.
Като хранене...бивам. Спорт...никакъв при мен.

# 574
Essentiall, нямаш ли вариант да ходиш на фитнес поне 2 пъти седмично? Или пък възможност да инвестираш в малко тежести за тренировки у дома. Ако се притесняваш и срамуваш от залата може да ми пишеш да ти дам съвети и какви тренировки аз правех в началото. Беше абсолютен ужас за мен когато започнах с мойто
 тогава над 100 килограмово тяло да се наредя до батките в залата да вдигам тежести, но получих единствено подкрепа и помощ.

Иначе при мен нещата са доста добре, физиката ми се е променила много, постоянно се гледам и си позирам, някаква самовлюбена съм станала Grinning Странното е че увиснала кожа се заформя на вътрешната част на бедрата, а не на корема. Сега съм в процес на задържане на килограми да се посвие, преди когато започна да се заформя на корема задържах килограмите за няколко месеца и се сви напълно, надявам се пак да проработи.

# 575
Вариант сега като се затопли времето имам и мога да намеря, но в зали не ми се завира.
Харесала съм си треньор за домашни тренировки....но пък вкъщи винаги имам какво да правя и...съответно не се захващам с това.
И...разбира се да добавим и великият ми мързел.

Също така в последно време си мисля, че....то няма по мен мускул, който да гори калории....и затова цикля на едно и също тегло вече толкова време. Има разбира се някакви базови мускули, няма как...но...не са достатъчни.
И...започването на някакви тренировки ще е от съществено значение.
Ще се опитам да почна да правя нещо.

# 576
Здравейте, записвам се да ви следя и дано най-накрая ми дойде стимулът. От понеделник започвам с тренировки по Клоуи. Знам, че не е много долюбвана, но с нейна помощ преди 2 години имах страшни резултати за месец. Тогава ми действаше мотивиращо да пиша тук, надявам се и сега да е така. Отпуснах се покрай бременност, кърмене и мързел, но ще се захващам. Сега съм 64кг., целта е 57.
Ще ви следя и за идеи за хранене, че там ми е трудно измислянето.

# 577
успех 🏆💪
пускай си дневната тренировка и тук 🙏
може да се натуткам и аз да я започна

Essentiall, това с горенето на мазнини от мускулите ми е много съмнителна теория
четвърти месец тренирам, бедрото и задника са ми на камък, но сланинките на шкембето са си все там
единственото ми постижение е свалянето на паласките, -5 см
оня ден тренера ме хвали колко съм здрава, а аз му се тръшнах, че не искам да заяквам, а да отслабвам Laughing

# 578
Belle, успех с начинанието!
Аз след раждането (ама то беше преди близо 2 години) съм закотвила на 63кг. Simple Smile
Целта ми е 53кг, колкото бях преди да забременея.
Дано и двете ги постигнем скоро! Flowers Hibiscus

# 579
  • София
Херци, храненето му е майката на шкембето! И структурата е фактор. По спомен от твои снимки имаш супер крачета с изразени мускули и малко дупе.
Качваш в горната част. Аз съм обратното, но когато имах мускули от редовен спорт с тренер поне не качвах. 3г. държах 53.4 кг. и то с ИР и на 45г. Спрях да тренирам вече година и половина и съм 57 кг. и няма и няма сваляне ако ще да съм само на яйца с дни! Трайно имам предвид. Свалям и ги качвам за седмица. Искам да кажа, че мускулите наистина горят мазнини дори в покой. От опит да кажа само Simple Smile Не тренирам още и няма и какво да се оправдвам. Храната уж е ок. ама съм 5 кила горница. Бляк и АМАН от тоА филм вече!

# 580
то всичкото това го знам
храната ми е ок, бирата бърка малко работата, ама не съм променяла количествата и при двете, калориите са 1200-1500
аз обичам движението, не бягам от спорта
но сега така ми е напомпано бедрото, че тесните ми дънки не ми стават - на същите килограми и сантиментри
стува ми се справедливо да поотслабна най- после с 4ри треноровки седмично - 2 фитнес и 2 йога
йогата и тя е силова, не е оммм
хоум офисът също оказва влияние, скоро свършва, ще видим как ще е...

# 581
Бел, успех...със спорт съм сигурна че ще се получи.

При мен това е най големият проблем...че спорт няма.

Херц...не знам вече кое работи...

Ето днес се тегля...ми пак се е върнал проклятия един килограм.
Направо откачам вече.
Ще съм доволна и на 5кг само вече...щото не виждам как ще сваля още 10кг.
Алкохол не пия никакъв...храната изчистена...няма мърдане и тава е.

# 582
Herzen, от чисто любопитство за какво ти е този треньор? Щом целта ти е да си просто скини без да я заякваш, яхвай кардиото и толкова. Предполагам не искаш без мускул да останеш и да си скини фат, за това просто прави 2 пъти седмично силови и наблягай на протеина и кардиото.
Интересни са ми тези треньори, ясно е че те си имат някаква изградена представа за това какво е естетически красиво и не могат да приемат че не е за всеки така.

# 583
Благодаря ви, дано се стегна покрай вас.

Рокет, успех и на теб 😊. Аз родих преди година и няколко пъти започвам тренировки и ги зарязвам.

Ес, и аз съм сигурна, че ще се получи стига да не се откажа. Наистина и на теб ще помогне, ако успееш да включиш поне малко спорт. Аз предният път с много ограничено хранене свалих от 62 на 60 и това беше, а на работа не падах под 10хил. крачки. Когато включих тренировките рязко всичко се раздвижи.
Няма да лъжа обаче, че са ми тежки и имам проблем с мотивацията.

# 584
Чери, защото и аз като Бел имам проблем с мотивацията
няма да пипна дъмбел, ако нямам надзор
то и до фитнеса ще си намеря хиляда основателни причини да не отида
не съм тотално недоволна, тонуса и кривата ми стойка се подобряват, самата гледка на фитнес хората те подтиква да не си кюфте, вдъхновяващо е някакси околният пейзаж с трениращи, но си се познавам - доброволно и сама няма да отида
в петък имах срещи през деня и ходих рано на тренировка - еее, отидох в 8, фитнесът пълен, след десет минути почти ги нямаше, дошли са в 7, станали са в 6...
на мен такива неща много ми влияят

Общи условия

Активация на акаунт