ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 369
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
В моята зала в 06.00 часа сме около 10 човека, а като започнаха залата да я отварят заради мен бях сама.
Тренирам много, обожавам да тренирам, но и също така ям много!
Като съм с дрехи съм що годе прилична, без дрехи само мъжа ми ме вижда, а той е известен със здрава психика.
Херц, идва ми рд и съм далеко от 59 килограма....

Храната ми за утре е подготвена:
1 яйце+150 грама белтък+25 грама овесени трици и 30 грама Филаделфия за намазване.Това ще е около 09.00 след кардио тренировка.
Към 13.00-200 грама свинско контра филе на фурна+зелена салата пак 200 грама.
Вечеря в 17.00-100 грама пушена сьомга със зелена салата.

# 586
Сис, аз бях написала, че не мога да съм като теб и Дез, ама ме хвана срам и го изтрих
споко, рд- тата ще ги празнуваме на 60+..... кг Laughing

# 587
  • Велико Търново
Добро утро!
Нат, естествено, че няма да легна да умра и все пак съм под психологическа граница  от 65 кг.
След малко тръгвам към залата, кардио и корем, а довечера у нас ден 3 от една програма, която подхванах, въпреки, че знам, че не мога да съчетавам с фитнеса.Храната снощи ви я написах.
Отново започвам да се отчитам за мотивация.
Приятна неделя, момичета!

# 588
O, Herzen, Дез е на поправителен.
Сериозна контузия, Ковид, + ХО 5 месеца ме поставиха в неприятна ситуация и качих доста.
Сериозна работа ме чака и следене на макроси. Работя повече, и с тренировките е страшно.
Но няма отказване. Тази седмица бях болна, не съм тренирала, а маратон иде.
Чудя се достатъчно ли съм добре за да тичам...Ще изляза след малко да проверя как се чувствам, но пак вали сняг!
Май на зала ще ида, какво да правя. Мразя пътека, страшна скука е.

# 589
  • France
Утре няма да се тегля. Тази седмица ми е 0 спорт и макси ядене. Особено този уикенд. Чак смартгривната ме пита "ко стаа, ве?" А сватбата е след 3 седмици Tired FaceCry

# 590
  • Велико Търново
И след три седмици ще ми е 43 рожден ден....Дерзая!Започвам двуразово отново да тренирам.Няма място за отпускане!

# 591
  • при моите деца .....
Храня се разумно, но днес наруших....
След 9 дни е 45 ми РД.
За седмицата имам средно 11930 крачки дневно...

# 592
  • Велико Търново
Добро утро!Стартирам седмицата на 63.5 кг.След малко тръгвам към залата за кардио, а в 14.30 след работа отивам на кросфит.Дано след това не изям света.
Мъжът ми няма да го има три дена и се замислям да направя един яйчен фаст, но не знам дали ще имам мотивация за това.

Обявявам седмица без сладко, уж , не обичам, ама като видя у нас как са наредили разни неща и край!
Пожелавам ви хубава седмици, момичета!

# 593
Добро утро,

2дни не се тегля, то и да се тегля все тая. Simple Smile
Вчера ядох шоколад, ясно ми е какво щеше да покаже кантара.

Моят рожден ден е след 2дни...имах едни планове за едни килограми...ама уви. Simple Smile Успокоявам се, че съм с 10кг по-малко от предишния ми все пак. Simple Smile
Искам да видя проклетата 6ца на кантара, но с това темпо, сигурно ще е наесен

# 594
И аз нещо не мога да спра да тъпча тия дни.
Нещо мотивацията ми куца яко.

Довечера съм на балет 2часа. Не е перфектното кардио за отслабване, но ми доставя удоволствие и като видя колко ми тежат краката и че ми трепери всичко, се сещам че трябва да се хвана в ръце.
 Трябваше да съм -1кг тази седмица и съм +0.5кг.. днес пак "започвам". Но няма изненади.. вчера ядох палачинка с бял шоколад и сладолед, порция като за трима...
Тази седмица просто трябва да си затворя устата най накрая.. 

Успех и на вас 🤗

# 595
Точно ми пристигна книгата, която бях поръчала, така че се стягам и аз от днес. Започвам от 53.5. Целта ми е да разкарам 3-4 кг. Спортът ми ще е бягане 2-3 пъти седмично.

# 596
  • София
Здравейте,
следя ви от доста време, но реших да се запиша и аз в темата.
И така 56 кг. съм на ръст 169см., целта ми е 53 кг.(знам че изглеждат малко кг., но съм с по-финна структура, почти без бюст, тънки кости). Тренирам от доста време и обичам груповите занимания (бодипъмп, пилатес, спининг и др.), като ходя поне 3,4 пъти седмично. От моя личен опит няма нищо по-стимулиращо от това да тренира човек с група-изгражда се навик, надъхваш се и от тези тренировки развих задоволителна за мен мускулатура (бях страшно рахитчина преди това, а и някак духа ми заякна).
НО, храненето ми не мога вкарам в ред, телеца в мен обича сладкото и това е.
Най-тегаво ми е:
1. когато на работа постоянно има сладки неща, торти и т.н. и най-вече интревала от 13 до 17часа;
2. вечер след вечерята умирам да си седна на дивана с лаптота и да ям нещо вредно.
По въпроса за вечерното ядене си измислих стратегия-след вечерята влизам да се къпя, мия зъбите и с това приключвам яденето.
Но с хапването на работа ми е супер трудно. Ще го мисля, няма да се давам.
За днес яденето:закуска 1яйце и 1портокал;
обяд: салата спанак, яйце и риба тон;
вечеря: най вероятно яйца.
Пожелавам ни страхотна седмица без прегрешения и много минуси на кантара!

# 597
tedysworld, ако се храниш повече храната в офиса няма да е толкова изкушаваща. Режима ти е доста ограничаващ, внимавай.

И аз вчера хапнах доста над калориите си вечерта, ама ябълки и банани. Ядосах се и си казах "Ако ще преяждам няма да е с боклуци вече" Grinning

Essentiall, и аз така пустата 6-ца чакам.

# 598
Минавам да се отчета с първа тренировка.

Няма да лъжа, че още на загрявката ми беше трудно 😃.
За храненето ще черпя идеи от вас, че хич ме няма там.

# 599
  • София
Glossycherry вероятно си права, но не ям месо от няколко години освен риба и морски продукти и
с протеина ми е малко сложно и наблягам на яйцата.

Гледам да съм заета и на работа и у дома за да нямам време за ядене.
Другата ми цел е да изтегля часа на вечерята от 8-9 на 6-7.
Много мотивиращо ми действа като споделяте вашите менюта и опит за справяне с емоционалното хапване.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 15:49 от tedysworld

Общи условия

Активация на акаунт