ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 368
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • France
Ох, това емоционално хранене... редовно не виждам и не усещам какво ям, защото децата ми скачат по главата.

# 601
  • Велико Търново
Glossycherry вероятно си права, но не ям месо от няколко години освен риба и морски продукти и
с протеина ми е малко сложно и наблягам на яйцата.

Гледам да съм заета и на работа и у дома за да нямам време за ядене.
Другата ми цел е да изтегля часа на вечерята от 8-9 на 6-7.
Много мотивиращо ми действа като споделяте вашите менюта и опит за справяне с емоционалното хапване.

С това, че си телец мисля, че не мога да дам съвети за емоционално хранене и големи количества!Приятно ми, теле родено на трети май!
От месец насам вечерям най-късно в 17.30 и първото ми хранене е в 10.00 и какво от това като прекалявам с "добра" храна.

Днес ядене в 11.00 и 17.30.Сутринта кардио на гладно и след работа кросфит.Вече съм измила зъбите, това ми е патент от години.Измия ли ги и край!Дори на работа имам четка и паста, защото вечер като съм до 20.00 и ако си отида с неизмити зъби все ще изям нещо.Днес се вмъкнах в 1400 калории, но вечерята не беше от предвиденото.

План за утре-06.00 кардио и корем
16.00-гръб и трицепс
10.00-две яйца+100 белтък+25 овесени трици+50 телешки суджук
14.30-2-3 сварени яйца за да не ми е тежко за втората тренировка
17.30-200 свинско контра филе и краставица

# 602
Glossycherry вероятно си права, но не ям месо от няколко години освен риба и морски продукти и
с протеина ми е малко сложно и наблягам на яйцата.
И аз не ям месо, а закуската ми беше с 50 грама протеин.
Глада не е глупав и не може да бъде залъгван, просто се храни. Щом си по яйцата, наблягай на белтъците, там е протеина и малкото калории. Определено ти трябват и някакви въглехидрати за повече енергия, така и не разбрах каква е тази мания да се сваля теглото от вода, и защо хората смятат че е добре да се дехидратират Simple Smile

# 603
Днес се претеглих...хаха, вече не знам на смях ли ме избива, или на рев.
Килограма, който си въртя нагоре-надолу си е пак там.
Идва ми да се застрелям.
Не искам да минавам на някакви зверски режими, макар и за 2дни, защото познавайки се, ще сваля 1кг примерно, но после озверяла от глад ще започна да ям повече.
Нямам накъде повече от това да ограничавам храна...не пия алкохол...
Вече 4ри месеца задържам едно тегло (откакто януари качих 2кг)...мисля че му е време на този организъм да се размърда.

# 604
Essentiall, чета те и недоумявам. Търпеливо да преминаваш през плато, разбирам. Но това трае дълги месеци.
Съвет - 5 мин.дневно прави 1-2 упражнения енергично, да се задъхаш. Само 5 мин.
 Разреди 1 суп.л.ябълков оцет във вода и го прави 2х дневно.
Сутрин хапни стабилно, примерно 2 филии пълнозърнест хляб, едната с масло, другата със сирене.
Вечер протеин/зеленчуци.
Поръсвай канела в кафето.
Но 5-те минутки ще раздвижат метаболизма.

# 605
  • София
Siska79 приятно ми е и на мен, само че аз съм близнаци на 01.06 съм, но Венерата ми е в Телец Smile и съм голям лакомник.
Плана за днес е кисело мляко с протеин и банан;
омлет с 3 яйца и моцарела и гъби, следобед - ябълка; вечера някаква риба и салата цвекло и морков.

Хубав ден момичета!

# 606
Essentiall, а родителите ти как са с килограмите? Или имаш наистина ужасни гени или се ограничаваш прекалено много и си похапваш доста в моменти на слабост.
Метаболизма реално не се уврежда, а просто се забавя, кажи какво време имаш за тренировки, дай да дадем малко съвети и мотивация. С теб сме едни и същи килограми, трябва заедно да стъпим на 6-цата, не може да ме изоставяш Simple Smile

# 607
То и аз недоумявам, ама не знам вече. Всъщност на тези килограми цикля от януари досега. И въртя един нагоре, надолу.

Glossycherry, цялата ми рода от женски пол е с наднормено тегло. Майка ми е също с метаболитен синдром, и диабет тип 2.
Бащата и дядовците ми пък винаги са били слаби.
Отдавна не редувам голям глад с тъпчене след това.

# 608
  • here, there, everywhere
Поддържам написаното от Пепа, че трябва да хапнеш въглехидрати.
И аз съм от тези, с промитите мозъци относно въглехидратите. Много години ги избягвах и голям резултат не видях. В последно време ги увеличих и теглото ми взе да намалява. Говорим за естествени храни, не за вафли. И да не забравяме, че никой не е по-голям от калорийната рестрикция ( но ти вече го правиш).
Пробвай, няма какво да загубиш. В първите дни може леко да задържиш вода….

# 609

Nuclear, аз въглехидрати ям и никога не съм ги ограничавала драстично. Просто идват от плодове и зеленчуци.
По-рядко от картофи, а супер рядко от ориз, просто не обичам.
Ям дори и парче пица ако излезем на пицария да кажем и децата си поръчат.
Със същото хранене, без никаква промяна, отслабвах 1година.
Сега от 4ри месеца не мърдам.

# 610
да се отчета и аз. Премерих се, вече съм 58 кг., проверявам и промяната в мерките - талия, ханш. Бавно се случват нещата, но аз и не се ограничавам достатъчно. Пропускам закуската, обядвам салата с нещо, вечерям вегетарианска гозба, например, без хляб. Сладкото - остана, но ограничено, например плодово мляко.
Движа се малко повече, не знам, до юни дали ще стана 53!!!! по този начин.

# 611
И при мен не вървят нещата в последните седмици. Долу-горе до следобед успявам да се поограничавам, но вечер нещо не ми се получават нещата. Усещам и времето,че ми влияе. Не се ли постопли, си търся по-калоричните храни и това е:flushed:
Покрай ремонтни дейности из къщи, тренировките също съм ги спряла. Поувеличила съм крачките поне.

# 612
и аз без тренировки тази седмица, в командировка съм
тренерът ми е задал 15 хил крачки, всяка вечер отчет със снимка от гривната Laughing
храната е олеле- малеле -> кфс, кебапчета и кюфтета
поне е малко, хотелите са пълни с украинци, децата са наистина много,
на нас зеро внимание ( не е оплакване)

# 613
Аз днес отчитам втори успешен режимен ден и 5.5 км бягане навън. И моята мотивация никаква я няма през последните няколко седмици. Всеки понеделник "започвам" режим и тренировки и някъде вторник- сряда се предавам. Сега обаче съм се заела сериозно. Записала съм се за участие в три мини-маратона, отделно за още две виртуални предизвикателства, така че няма мърдане. Ще ме е срам пред мене си ако се изложа.

# 614
  • here, there, everywhere
Essentiall, извинявай. Останала съм с грешно впечатление, че избягваш въглехидратите. Чудна работа с твоите килограми. Предполагам гормоните вече си ги проверила, Та няма да те питам:).

Общи условия

Активация на акаунт