ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 365
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Умирам от глад.. а вън вали, децата са вкъщи ваканция, аз работя.. идилия..

Съгрншението за деня е една лъжица мляко с ориз, дано да няма други изцепки. Направо съм нула мотивация.
За сега карам на: 2 филии хляб +сирене и домат, 3 кафета с мляко  общо 200мл мляко, салата със треви, сирене и домати + 1лъжица мед, зехтин и оцет, 1кис мл с елна лъжица овес.
Ще вечерям омлет и една ябълка.

Като свърша работа може да организирам едно разтягане с децата, за обща разсейка.

# 616
  • Denmark
Здравейте (:
Аз имах повод и не съм обръщала внимание тези дни на храната.
Днес съм на нещо като яйчен фаст - 5 малки варени яйца, малко масло, моцарела, чили и подправки. Доста тежко ми е вече 4ти час след хапването, та май ще го откарам до утре. Пих също две кафета с "леко" овесено мляко и затова му казвам "нещо като" фаст. Ако успея няколко дни така, след това ще продължа с дефицит и малко повече от тези въглехидрати.

# 617
  • София
Здравейте,
храненето за днес е:
-ябълка и 2 бисквитки Боровец(мн.вкусни)
-пъстърва на скара и картофена салата
-котлет риба-тон и още нещо (вероятно моркови)
Мъчи ме ПМС, ужасно подута съм, но няма да се давам.
Вечерта съм на пилатес.
Хубав ден момичета!

# 618
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!
Храната днес:
09.30-250 грама ниско маслена извара+250 грама ягоди
13.00-1 яйце+100 грама белтък+50 грама сирене+20 грама масло на омлет.
15.30 след кросфита 1 доза протеин
17.30-150-200 грама свинска пържола и зелена салата.

Днес пак ще съм с две тренировки-след малко кардио и корем , и след работа кросфита.

Хубав и усмихнат ден!

# 619
  • На острова
Записвам се само, с невижданите за мен 63.8 кг. 😃 То аз и на 40 г. преди не съм била, ама все пак не е оправдание. Едно време се стремях 54-55 кг, сега и на 58-59 ще се зарадвам. Че последно като смъкнах 2018 на 54 и лицето ми увисна до земята..

Цял живот съм си се ограничавала, постя си през годината 2-3 пъти и съм се поддържала в добра форма с малко спорт и много движение. След Новогодишните пости просто се оставих по течението, после изкаран сериозен Ковид и за награда след него сега 10 дена Ол Инклузив, с изключително хубава и качествена храна, където просто бях решила, че след ковид-а, ще си живея живота 🤣

Не знам от къде да почна като цяло, с яйчен фаст ли да се пробвам първо? И после нещо с калориен дефицит?

ММ има хубаво меню от неговия треньор, освен да го накарам да ми го модифицира (беше казал, че за жени дава с повече мазнини).

# 620
  • France
Този ковид май на всяка от нас е трупнал по кило-две.

# 621
  • Велико Търново
Този ковид май на всяка от нас е трупнал по кило-две.

С ръка на сърце си признавам, че Ковид при мен няма грам намеса, всичко е лакомия.
Мия, пак ще го кажа, че ти за мен си една от най-хубавите жени, така, че и 70 кг. да станеш пак няма да ми се промени мнението.Все пак може да ми пишеш какво си избралала да правиш-ей така за взаимна мотивация.

Днес не тренирах, защото вчера на кросфита леко се контузих, но като се върна от работа ще направя нещо за горна част.

Храната:350 скир+250 ягоди
140 пържола пилешка +зелена салата
три цели яйца на омлет+50 грама краве сирене

Като се гледам по клиповете от залата как съм се омазала и ми става лошо.Вероятно ще подходя още по хард от яйчен фаст, пилешки гърди и овесени ядки.Мазнините ще ги държа до 50 грама, под тях ми спира цикъла, при карнивора ми закъсня 14 дни.Никоя крайност не е хубава, ама пуста глупост.

Желая ви усмихнат и слънчев ден!

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 06:33 от siska79

# 622
И аз от ковида по-скоро нямах апетит...

Лакомията ми последно време е към сладко и то много сериозно. Не е за бисквита или парче шоколад. Сещам се за неща, които не съм яла от години..
Днес се мерих. Не съм мръднала грам 😒

Днес е слънчево и толпо ще видя да се разходим с децата по плажа и въобще да не се заседяваме вкъщи ( празник е).
Идеята е до понеделник да съм раздвижила положението поне 0.5кг..

# 623
Сиска,  ти пък изглеждаш страхотно, не знам къде ги виждаш тези мазнини

# 624

Ти къде я видя? Simple Smile

# 625

Много е странно, но е факт че много развиваме такива емоции след като започнем да тренираме. Когато бях в най- тежкия си период ходих на фитнес със супер сладки комплектчета - бюстие плюс клин с висока талия и имах самочувствието да го нося.
Сега 40 кг по- малко ис натрупана мускулна маса ходя на фитнес с широка тениска Grinning

# 626
  • Велико Търново

Пускала съм много снимки и от доста години пиша в този подфорум....за съжаление.

Ето нагледен пример-ям много и тренирам много.
Така изглеждах преди повече от 20 години, когато нямаше фитнеси и гурута по хранене.
Тук съм в топ форма за моята конструкция.За тези, които не сте ме виждали.

# 627
Прекрасна 😍

# 628
  • София
Sisca, наистина си прекрасна!
Евала за волята и енергията! На мен поне това много не ми се отдава! Все се оправдавам с нямане на време и много работене, но ти си пример, че има как! Респект!

# 629
Аз я знам Сиска, от старите съм в темата. Тя може да е муза и вдъхновение на всички млади и неориентирани момичета.

Общи условия

Активация на акаунт