ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 042
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • France
До сега никакъв, защото кърмех. От 6 месеца ходя да бягам в парка с количката. В началото беше много трудно, нямах никакво кардио. Сега е по-добре. Точно свалих 1,5 кг и ковид карантината и празниците си казаха думата. Искам от понеделник да намаля малко порциите и лошите храни. Не е лесно.

# 61
Аз реших следващата седмица да направя нещо, като ОМАД. През деня кафе с малко мляко и кисело мляко за обяд, вечерно време пилешка пържола или бъркани яйца. Да видим дали ще устискам цялата седмица и какво ще покаже кантара накрая. Днес беше 53,8 кг.

# 62
  • Denmark
Дерилис изготвя индивидуални режими. Simple Smile
Аз се включвам от утре с малко новогодишно закъснение Sweat Smile
Започвам да броя калории, със сигурност, но не знам дали ще мога с моното на Лейди, понеже тук няма кисело мляко, а само йогурд, пък съм с лактозна непоносимост. Ще го сменя с месо вероятно. Simple Smile Имам малко за изчистване, но така е всеки зимен сезон. Лятото е много по-лесно Sweat Smile

Редактирам се. Лейди, ОМАД не е ли хранене само веднъж на ден? На мен така ми е най-лесно по принцип обаче кафето с ов. мляко ми е трудно да спра 😅 Иначе без проблем мога да ям само на обяд и до следващия ден да не се сетя, но така преди бременността само поддържах и сега не искам пак да си науча тялото да не яде..

# 63
Редактирам се. Лейди, ОМАД не е ли хранене само веднъж на ден?

Точно това е - затова казах, че ще е нещо, като ОМАД Simple Smile Аз айряна през деня хич и не го броя за ядене. Накратко - продължавам си с моите експериментални интерпретации на популярни диети Simple Smile

# 64
На ОМАД цаката му е в неяденето и хoрмоналния баланс. Това с малкото обяд уж се води, че е по-трудно. На теория. (Знам, че знаеш, видях, че пишем паралелно. )
На практика, от предни постове оставам с впечатление, че това няма да е голяма разлика спрямо яденето на плодове и кафе, докато си на работа. Та затова няма да ти обяснявам и колко е важно да имаш готова вечеря под ръка и да няма нищо, с което не искаш да избухнеш както си се нагладувала. Аз лично това упражнение го направих първата половина на миналата седмица, но със скир - на мляко не мога да избутам, но ти си имаш опит от моното.
Аз за утре съм стегнала това:
Скрит текст:

# 65
Така е. При мен хубавото е, че през деня в работата имам толкова много работа, че нямам време да се обърна. За утре ще си направя една голяма бутилка айрян от 1 кофичка кисело мляко и цял ден ще си я надигам. Вечерно време пък съм толкова изморена, че дори не ми се яде. Та спокойно ще мога да мина с нещо леко. Е, не гарантирам, че ще е точно така де, но ще опитам. Пък да видим Simple Smile

А това в кутията ти за обяд изглежда много добре Simple Smile

# 66
Аз ще докладвам утре сутрин, след кантара. Иначе мога да се похваля с една цяла режимна седмица. Hands Muscle Сама не вярвам на себе си. Yum Започнах с ОМАД от раз, още от понеделника. Вечерята ми е ВМНВх, към 17-18 часа. През деня карам на кафе с масло, чай и газирана вода. Маслото е по 6-7 гр на кафе, 3, рядко 4 кафета на ден. Засега издържам без проблем с едно хранене, но съм решила, ако започна да огладнявам да включа и обяд.

# 67
Аз за сега няма много с какво да се похваля за сега съм 53 но съм в цикъл и малко варират. Но според наблюденията ми от години в цикъл ми е така. Мисията ми е да стигна 52 и да задържа или поне да задържа 53 пак ще е ок! Късмет на всички останали в тежката борба!!!

# 68
Към тези, които носят кг в корема и са отслабнали доста:
Кога корема спря така да хлупва надолу към знаете кое. Grinning Направо ме побърква, талията ми една прилична и хубава стана, чак ребърце виждам, ама този корем... Не е увиснала кожа, мазнини са.
Ясно ми е е че за да стане плосък трябва да стана изключително малко килограми, но се чудя на колко кг ще се вдигне малко нагоре вече.

# 69
Добро утро и от мен,

при мен промяна в кантара няма, ама то така е вече от месец, хаха. Simple Smile
Вече се чудя да се гръмна ли, или друго.

Аз на зверски глад не мога да издържам, или по-точно мога за известно време, но след това като бясна се нахвърлям на храна. Не е за мен и съм го изпитала нееднократно.
Задължително обядвам на работа и не ме интересува има ли работа или не. Щом е почивка, почивам.
В последно време вечерите ми не са ок, защото освен вечерята, после се чудя какво друго да изям.
Сега ще гледам да коригирам това тази седмица и никакво друго ядене освен определената ми порция за вечеря.

Ще се опитам до края на месеца да сваля поне 1кг, лошото е че наближава МЦ другата седмица и...тогава пак изхвърчам с по килограм нагоре.

# 70
Здравейте,
Края на Юни родих - бях около
80кг, сега съм 66кг (170см) - като в болницата оставих 7-8кг, след това другото незнам как е станало като се има впредвид, че кърмих 4.5м и не съм се ограничавала изобщо.
Както и да е, но сега целта ми е до Юни да стана поне 60кг.  От началото на годината ограничавам сладкото и хляба, като сладкото- примерно шоколад, вафли и т.н Не ям, но примерно лошото е, че закуската повечето пъти ми е овесени ядки с кисело мляко + 1 ч.л домашно сладко от смокини или мед. Гледам да махна сладкото, защото явно по този начин няма да стане. Имам батко на 4 и половина + бебе на 7м, понякога нямам време за готвене и хапвам на обяд оризовка с филаделфия + авокадо, вечеря салата, месо, риба, някой път картофи на фурна. Ще гледам макксимално да махна въглехидратите и сладкото и дано има резултат, защото до сегя 17ти Януари резултат нямам. Макар че, се чувствам една идея по-лека. На мен ръцете ми са проблем и примерно към гърдите като сложа сутиен и ми излизат сланинки под  мишниците, сещате ли се някво не ме кефи. Аи корема естествено, сутрин е ок ама надвечер си го има. Тренировки нещо не мога да се навия да правя, но с количката обикалям.
Ще ви следя и ще споделям и мои резултати, за да се надъхвам от вас:))
Хубава седмица и честит имен ден, ако има някоя Антониа Simple Smile

# 71
Добре дошла, Съншайн! Стискаме палци! Не се вглеждай толкова в проблемните  зони, а гледай цялостната линия и се радвай на това, което поддава.
Едно от нещата, които ми отвориха очите за това колко точно съм се ояла бяха точно ръцете и сланинките на подмишниците (щото с бедрата си свиквам цял живот и вече не правеха впечатление). Ами.. какво да ти кажа, по-малко зле е положението, но пак не съм изчистила съвсем там. Под гърдите вече съм откровено на ребра и кожа, но отгоре мазно да искаш.
В този ред на мисли къде изчезна Лимончето? Липсва ми по темите! Което сигурно е добра новина де, но щеше да е интересно да сподели опит - последно и тя това бореше.

# 72
Съншайн, аз със колчката правех 12000 крачки дневно. Няма зима, няма лято. И ми беше супер тренировка.
Не притеснявай, орави храната и ще си във форма.
Тия овесените ядки сутрин защо не ги махнеш.
Примерно варено яйце ще те засити повече.
Успех от мен. Ще станат нещата.

# 73
Благодаря:) а ако закусвам 2 оризовки с филаделфия и авокадо или сьомга отгоре? Или не е ок? Днес закусих 2 яйца, обядвах салата моркови и краставици с много малко пържола където имах останала от снощи с половин варен картоф пак от снощи, и преди половин час вечерях салата моркови и краставици с половин котлет сьомга. Вечер много обичам да хапвам половин кисело мляко със сладко от смокини, но ще го махам Simple Smile

# 74
Равносметката за една седмица режим. Започнах миналият понеделник от 53.9 кг, тази сутрин бях 52.4. Ясно е, че единият килограм е вода, но пак съм доволна. Дано да не се огъна и да позволя на нещо да ме изкара от релси, че с този слаб ангел...Yum

Общи условия

Активация на акаунт