ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 010
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Ха, аз от време на време ви чета... Толкоз пъти почвах през годината и захвърлях нещата, даже да си призная последната всъщност нищо не направих. Нищо не спазвам, днес за първи път установих, че заради нещо което ме зареди емоционално не съм яла цял ден и не съм се усетила. Пия вино и изядох няколко печени чипса, но това ми е за цял ден. Обикновено по това време съм омела всичко у дома. Наистина се нуждая от сериозна редукция на теглото, ще трябва да проявя воля и усилие.

# 46
А, суровите бадеми са хубаво нещо. Стига да са до десетина. Накиснати една нощ и после в хладилник. Спасяват и засищат от внезапен глад между храненията.
Не, не. Аз без 10 мога, но с 10 не. Все прекалявам. А са калорични, майка плаче.

# 47
мхмммм, мноооого 😰

# 48
И аз обожавам ядки и мога да изям и 200гр. Което си е...едно яко голямо хранене, че и две. Simple Smile

Оплаквам се, че проклетия кантар е пак нагоре днес, вече ми идва да отида и да се гръмна.
Вчера се скъсах от ядене според моите представи и понеже от вече 3-4месеца не броя калории, реших да вкарам каквото съм яла в калкулатора.
Ами....изкара 1400ккл.
Ядох 2банан, Активия (ям веднъж на 3-4месеца сигурно, не я харесвам и е много калории), грах и няколко оризови блокчета, а за вечеря омлет със сирене и шунка.

# 49
Това като въглехидрати не идва ли множко за деня? Бананите не са добър вариант, или гледай да са по-зелени. На обяд граха с някакво месце, ..и аз се уча тепърва да си вкарам храненето в ред. Това което си хапнала едва ли те е заситило.
Мен вчера ме домързя да си приготвя закуска от вечерта и мушнах 3 оризови стиропора, на обяд супа, 2 ябълки към 16ч. и на вечеря голяма салата +едни лидлски филенца. Гладна като куче бях и нещо не съм доволна как съчетах нещата. Все повече ми се струва, че ще опитам Зоната, искам да постигна някакъв баланс, но и да не гледам по цял ден като върколак в нервна криза.

# 50
Тити, аз не държа ниски въглехидрати.
Установила съм, че при мен няма никакво значение въглехидратите ми колко са, стига да са от нормални храни (плодове, зеленчуци), а не хляб примерно.
Напълно сита съм при подобно хранене, обичайно държа 1200ккл, когато свалям. Сега явно пак трябва да мина на толкова.

Аз не закусвам и ям направо в 12ч. Ако ям ябълка, това означава че след 30мин ще съм умряла от глад и по тази причина не ям.

# 51
Ние нямаме лош шкаф, даже по едно време се чудих защо ММ не яде сладко, докато не започнах да намирам сладки неща скрити из къщата. Стана ми много мило как си крие линдора в шкафа за чорапи Grinning Наистина много оценям труда да си хапва без да ме смущава.
И аз не държа ниски въглехидрати, стига калориите за деня да са ниски, никога не са ми създавали проблем.

# 52
Безобразие.
Ядка няма да близна.

# 53
Ядките са много калорични, да не говорим за слънчогледа 😂😂

# 54
Ехо, как сте? Как вървят нещата и при новите попълнения? Никой ли няма с какво да се похвали или оплаче?
Аз с прискърбие съобщавам, че двете празнични кила са си чисто мазно. Водните слязоха, спаднах малко, но останалото се заинати. Както и да е.
Хваля се с това, че свалих въглехидратите, излязох от абстиненцията и вече се чувствам добре. По-рядко огладнявам. Не ми се прияжда сладко. Даже започнах да получавам душевен оргазъм от някои режимни хапвания - това вече е ново. Никога не съм яла нещо, което ми е неприятно, но не мога да кажа, че ми е доставяло чак удоволствие.
Със силен обяд, повече протеин (скирът много помогна да започна да си го набавям най-накрая) и като цяло повече мисъл от предните опити, нещата се получават по-лесно. Мисля, че поне до морето няма какво да ме изкара от правия път.

# 55
Аз също си държа единия килограм отгоре и не мърда вече месец.
Сега се настройвам психически пак да мина в много ограничен режим и калории за да успея за месец да сваля до 70кг.
Обещания като започвам от утре не си давам...но постепенно започвам по яките ограничения.

# 56
започнах фитнес и йога
ходя като пингвин цяла седмица, ужасна мускулна треска
тренерът ме е сложил на 1200 калории, отчети всеки ден
има таблици с менюта и калории
може и диетата на Дерилис да извадя
абе скучна работа, ама....

# 57
  • France
Аз с прискърбие признавам, че празничният килограм е още на дупето ми. Тоест не съм отслабнала почти нищо за една година. А имам много. Лошото на бременните килограми е, че като не ги свалиш веднага, става страшно.

# 58
Каква е тази диета на Дерилис? Моля те да споделиш за нея Simple Smile

# 59
Херзен, успех!

Филомена,  ще започнеш да сваляш не се шашкай.  Спазваш ли някакъв режим?

Общи условия

Активация на акаунт