ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 062
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
От мъртвата тяга само сумо варианта е по- щадящ за кръста. Останалите абсурд. Същото е и с клековете- сумо вариант пак.
Упражненията за гръб и рамене ги правя само в залата с машините, които имат упора на гърдите и не се налага да си движа кръста изобщо. Тези тип "гребане" изобщо не припарвам до тях.
Нямам проблеми с кръста, но няма никой застрахован, това е сигурно най- често претоварваната част на тялото. Изобщо не рискувам и си пазя кръста.

# 211
  • France
Таня, мисля, че в главата ти е една голяма каша от много и различни елементи - и мейнстрийм, и алтернативни. Наистина няма смисъл да спорим, няма да намерим обща гледна точка.

# 212
Моите проблеми с кръста бяха заради слаб корем. Аз тренирам само със свободни тежести и не припарвам изобщо до машините. Избягвам усукващи упражнения, наклони встрани, пътека и колело.

# 213
Таня, мисля, че в главата ти е една голяма каша от много и различни елементи - и мейнстрийм, и алтернативни. Наистина няма смисъл да спорим, няма да намерим обща гледна точка.
Няма проблем, аз съм стара и тренирана за четене и разбиране на скрит смисъл навсякъде.
Объркала съм темите покрай въпроса за кето и мъжко отслабване.
Silviyaronin Има тема за ВМНВХ, където може да се поставят въпроси и получават адекватни отговори.

# 214
Аз днес съм супер направих си крачките и упражненията вече. Преборих мързела 🙂 да видим утре сутринта кантара дали ще ми се отплати, и още има време до довечера за крачки, ще излизам по желание с кучето.

# 215
  • тук и там
Уж нищо кой знае какво не съм яла, а като вкарам  храната и не се оказва баш така..
Отчет за днес
Скрит текст:

От както си вкарвам храната,ми  прави впечатление че  се храня мазно и въглехидратно. Протеина ми все е малко..Confused

# 216
Кассиа,  откъде ти идват толкова въглехидрати?
Махни мазните храни и заложи на чисто месо със зеленчуци. Тогава няма да ги има горните проблеми.

# 217
откровено гладна съм си на 1200 калории

# 218
Зеленчуците не са ли въглехидрат. По ниско калоричен.
И аз съм зле с протеина, понеже не ям месо. Само малко риба, яйца, и повече сиренце.

# 219
  • тук и там
Ситринта закусих 30 грама сухар със парче сирене и  едно яйце.30 грама са три малки сухарчета..
Пих две кафета обаче с ксилитол. Ня обяд изядох пак два сухара и един айрян.
Като казвам две сухарчета-имам предвид домашни, със зехтин, малки ,кръгли -от багета..
Скрит текст:
Но като  ги претегля-10 грама едното.
За вечеря салата маруля, с кисело мляко,маслини,зелен лук,краставица. зехтин и едно кюфте.
И накрая -1600 калории.
Та  ВХ идват от ксилитола, сухарите и като сложиш и останилите..Не са ми съвсем точно,защото избрах някакви сухари от наличните в базата данни на Фитнес пал, но предполагам че горе-долу поне се доближават калориите. Да не говорим че не съм вкарвала краставицата и лукът ,щото уж малко калории.
Та засега ще броя калории, да видим ..Гладна съм сега, ама няма да ям. Утре уж трябваше да ми е ден с до 500 калории,но едва ли ще успея,при положение че си лягам леко гладна тази вечер..

Ами то хубаво чисто месо и зеленчук, ама като не ми се яде такова..

# 220
Със този хляб дето го ядеш, няма чудене защо си гладна.
Пробвай варено яйце вместо сухар.

Аз втори ден спазвам таргета с крачките. Даже си поръчах от амазон един активити тракър, че телефона май не отчита добре.
Заемам се...и ще.топя лой..
Режима ситрин кафе и фреш, обяда плодове
 вечер, салата и гриловани зеленчуци,малко фета 100+150гр..И малк гъбки ма еърфрайера. И бяло винце 1 чаша или две.
Дано да удържа.

# 221
откровено гладна съм си на 1200 калории

И аз съм така, предпочитам пълен фаст да правя пред това да ям толкова малко.
Но не при всички е така, на някои им стигат толкова калории. Аз огладнявам само като чета Grinning

# 222
Мога да изям толкова много протеин, това ми е най-малкия проблем. Даже прекалявам, по около 150гр на ден, и още мога, вкусно ми е 😂 Висока съм 164, тежа 57. Целта ми е 53кг със запазване на мускулна маса. Тренирам 5 пъти седмично.
Приемам около 1500 калории.

# 223
ама пиши какво ядеш и тренираш Simple Smile
протеина ми е между 60 и 110
тренера е казал - 1200 кал, 70 гр протеин и за 3 месеца ще свалиш 8 кг
ще я видим тая работа Thinking

# 224
  • тук и там
Ще стане Херц. Всичките ми режими са със 1200-1300 калории, и доста протеини.Ама повече от месец не мога да изкарам на тях.Имам на Румяна, Страхил и Любомир Иванов, ама ...Confused

Японката няма ли нещо за бедра.Аз съм 'круша", или поне преди бях-сега съм кръгла от всякъде,но все пак -бедрата са ми несъразмерно широки.

Общи условия

Активация на акаунт