ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Аз влизам само пак да си кажа, че хич не пропоръчвам Клоуито, и се връщам да мълча засрамено в ъгъла.

# 526
Не,треньорката е Caroline Girvan
Влязох в групата която прави нейни тренировки и резултатите са страхотни, но си се тренира всеки ден

# 527
Няма нищо лошо при Клоуи-то, много започнахме от там и подобни, единственото което не одобрявам е че не са искрени с аудиторията си, Клоуи както и останалите които правят такива видеа вдигат тежести в залата, за това изглеждат така.

# 528
Аз влизам само пак да си кажа, че хич не пропоръчвам Клоуито, и се връщам да мълча засрамено в ъгъла.

защо?
сейвнала съм я от поне две години и все ми е в ту-ду, ама не се наканих

а от какво се срамуваш?
тооооо всички се срамуваме, ама пред строя не върви съвсем да изпуснеш положението Simple Smile

# 529
Постоянството е най-важно, а на мен това все ми куца. Мързел .. Grinning

# 530
Сега, започвам с disclaimer, че базирам мнението си върху 1 от 28-дневните й програми. Може да не е общовалидно за останалите.
Личното ми мнение е, че е аматьор от тези, които просто са яхнали тази тренди бизнес ниша и изкарват пари с нула познания и отговорност.
Две основни неща не харесвам - едното е техниката, с която изпълнява упражненията, другото е структурата на тренировките като последователност на упражненията. И двете са спорни (да не кажа грешни). Като комбинираме това с факта, че са доста тежки и изтощителни, особено за начинаещи, смятам че биха могли да бъдат и потенциално вредни. От риска да те откажат окончателно от трениране, ако не си го правил досега и си бил на кантар, до риска от претрениране и травми.
Аз правих програмата в комбинация с дефицит 1200 и умерено НВ, тренирах в обедната почивка. Бях излязла от форма преди да я почна (няколко месеца без тренировки), но имах физическа подготовка и не ми беше първи сблъсък с упражненията. Мускулната треска беше убийствена и определено над здравословното. Имах тренировка, която не довърших, заради много заплашително причерняване. Имах редица други, след които лягах за няколко минути, защото буквално нямах физическата сила да стоя седнала и да си държа главата. Не се глезя и не преувеличава - дресирана съм от дете, че на тренировка тренираш, докато не по върнеш или не припаднеш. No pain, no gain.
Това, което ме накара да се откажа, беше мускулната слабост. Краката ми поддаваха. От един момент нататък вече наистина нямах сила да изпълнявам упражненията още от първото за деня. Там вече ми светна, че тялото иска да ми каже нещо.
Ежедневни тренировки за цяло тяло с еднообразни упражнения, групирани така че удрят 15мин последователно едни и същи мускули без почивка, не ми е ок. Не дава възможност за правилно възстановяване, не е и най-ефективно.
Глосичери, защо смяташ, че тренира с повече тежести в зала? На мен ми е изключително мека и безформена за треньор. Тялото й хич не го намирам за добра реклама на самата нея. Иначе ефект има, аз натежах на мускул и свалих сантиметри и то за отрицателно време - това не й го отричам. Имам чувството, че, ако тренирам повече време с нея, ще направя по-добър релеф от нейния.

Връщам се да се срамувам тихо, щото не съм в позиция да пиша каквото и да е. Нетренирането от нова година бавно, но сигурно даде резултат. И червеното вино вечер,дето стана почти всяка вечер. И храненето ми е далеч от това, което трябва да бъде, но не съм го зарязала съвсем де. Чета ви, боря се със себе си с променлива успеваемост и чакам да дойде сезона на краставиците и марулите, а и да ми свърши проекта в работата, който ми изпи желанието за живот и енергията за всичко.

# 531
тенкюююю Hug
и на мен ми изглежда мека за човек с ежедневни тренировки, но много й завиждам за тънката талийка
много лесно правя мускул (скрит под мазнини Simple Smile )
мускулната памет от детството избива бързо при хората, които не са бягали от часовете по физическо и са трепали време в отбора на училището
сега с тренера имам малка драма, не искам да правя крака и прасец, а той все натам ме тика, шкемебе и гръб имам да махам
ханша ми е 88, щръкнало дупе не щъ
мускулите горели мазнини навсякъде... да бе, да

# 532
Essential, аз тихичко да попитам при 1100-1200 калории и умората, за която сподели няколко страници по-назад, сигурна ли си, че искаш и да тренираш?

# 533
Бях гледала Клоуи в едно видео как бута на пресата за крака фитнес батки Simple Smile
Ще се учудите колко жени изглеждат така когато вдигат тежести, тялото им се оформя много добре, но просто мускулите им са по- малки. Често срещано при ектоморфи. Има някои дами, които следвам и тренират от години и изглеждат подобно.
Herzen, малката талия се прави така с тренировки за гръб, крака и д-то. Разбира се, най- вече се прави в кухнята, но от страна на фитнеса това се тренира.

# 534
Essential, аз тихичко да попитам при 1100-1200 калории и умората, за която сподели няколко страници по-назад, сигурна ли си, че искаш и да тренираш?

То аз не само че искам, ами трябва.
Но...сили не намирам вече цяла година.

# 535
И аз се опитвам да се пораздвижвам по малко след работа. Нямам време да ходя в зали и опитите ми са изцяло домашни. Засега карам по малко велоергометъра и тук-там включвам по някое упражнение. Всичко в рамките на 30-40мин. За повече засега ми куца организацията явно.

# 536
  • при моите деца .....
Днес се храня добре, 18 600 крачки, но и 1 час танци...
Прегрешения - 2 чаши вино...

# 537
добре де, аз работя ходене и на 19хил крачки съм мъртва
с какво ги мерите тия 18 хил, час танци и цял ден на работа, различна от пощальон?

# 538
  • при моите деца .....
С гривна и телефон.
Днес съм отпуск, ходи пеша около 4 км...
До танците имах почти 13000 крачки....
1 час танци... Горивната не я свалям....
Чакам да се стопли и ше ходя пеша на работа...
До там са 3. 5 км....

# 539
Боби, не се заяждам
4 км при мен са 7 хил крачки
а наистина работя много ходене, почти като на пощальон Simple Smile
и тогава на 19хил почти залитам
рекорд ми е 22, но това беше 10 часа без почивка и сядане

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 23:17 от Herzen

Общи условия

Активация на акаунт