ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 364
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Siska и на мен ми е пример от началото, но още имам нужда, та апелирам тези снимки да си седят прикачени във всеки пост с отчет или план за деня. Полезно беше да си ги припомня на фона на самокритичността ти и благодаря.
Сега мързеливия ми гъз става от дивана и тръгва засрамен към залата.

# 631
включвам се и аз в припадъците по Сиска 😍
е, отчитам и омазняването, но знам, че лятото ще го изчисти Hug

# 632
  • France
Нямам никаква воля да намаля храната Cry ще си стоя Animal Pig
Възхищавам се на хора като Сиска.

# 633
И аз покрай Сиска се стимулирах и си направих дневната тренировка, въпреки МЦ. Бях решила да я пропусна, но се радвам, че я отметнах.
С храненето мисля, че се справям добре. Само снощи съгреших със сладко, но 1 път в седмицата ще си позволявам.
Утре мисля да лунувам, дано да издържа.
В понеделник ще дам отчет с килограмите, че сега съм подута и не искам да се стресирам 😃.

# 634
Имам проблеми със съня... отново. Просто не мога да спя достатъчно дълго, и жегата в Тексас вече започна и прави нещата още по- трудни. Да, отразява се на глада и ми е мъка, чувствам се като на строга диета понякога, а не трябва да е така защото ям към 1800 калории на ден.
Нямам проблем със заспиването, заспивам сравнително бързо. Проблема ми е че се събуждам абсурдно рано и не мога да заспя отново.
Ще съм благодарна ако някоя е имала същия проблем да сподели съвети.

# 635
Имам проблеми със съня... отново. Просто не мога да спя достатъчно дълго, и жегата в Тексас вече започна и прави нещата още по- трудни. Да, отразява се на глада и ми е мъка, чувствам се като на строга диета понякога, а не трябва да е така защото ям към 1800 калории на ден.
Нямам проблем със заспиването, заспивам сравнително бързо. Проблема ми е че се събуждам абсурдно рано и не мога да заспя отново.
Ще съм благодарна ако някоя е имала същия проблем да сподели съвети.

Аз имах такъв проблем. Проблемът със съня е най- силният индикатор, че организма ти е стресиран. Причините може да са много. Най-честите са: Претренирваш, имаш психическо напрежение, не ядеш достатъчно мазнини или ядеш по-малко калории от нужното в дълъг период от време.

# 636
в кетоза и с много мазнини и без да претренираш се спи по-малко
понакога се будя в 4, чета нещо и заспивам към 6 за още час- два
има и няколко дихателни йога- упражнения за заспиване
най- важното е да не се ядосваш, че не спиш, защото тогава няма заспиване Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 09:59 от Herzen

# 637
Добро утро от мен,

след 2дни в Пловдив...вървене по 10км и нормално хранене...резултат килограм и половина отгоре. Simple Smile
Факт, не съм си броила калориите, но повече от 1800ккл дневно не съм изяждала, от които съм изгаряла по 500-600ккл с вървенето.

Днес съм си отново на работа, минавам си на икономичен режим, да видим кога ще се изчисти въпросният килограм. Обичайно ми отнема...месец.

# 638
  • София
poppy76 изглеждаш чудесно:blue_heart:
Аз два дена бях на спортен лагер в Тетевен и доста потренирах (пилатес) и походих, така че съм доволна.
Забелязах, че нямах проблеми с храната защото бях заета през цялото време, освен това се чувствах и щастлива
и нямах нужда да засладна нещо за кеф.
Изчистих килограма от ПМС-то, което ме измъчи този месец и започвам от изходна позиция днес.
Успешна седмица!

# 639
Правя си аз салата - няколко чери доматчета, няколко маслини, зелена салата, около 50г червен боб от консерва, 3/4 авокадо и едно топче бурата, малко зехтин. 714 калории според апликацията. Минавам просто да се оплача, защото знам, че калкулаторът е прав. След две кафета с мляко и чаша портокалов сок имам точно 280 калории бюджет за днес.

После ще си пусна някое клипче за домашни тренировки да изразходват нещо 😆

# 640
Привет и от мен!
Отчитам се с 63кг. от днес, миналият понеделник започнах 64.600. Продължавам си с тренировките, посвикнах на натоварването.
Не закусвам, обядвам и вечерям или само салата или салата с пилешко, риба или яйца.

# 641
Знам че някои следят тук за идеи какво да си хапват, така че ето го менюто ми последните дни:

Закуска - гръцки йогурт (обезмаслен) с една доза протеин на прах и някакъв плод вътре
Втора Закуска (звуча като някой хобит Grinning ) - обикновено протеинов бар, защото нямам време за друго
Обед- азиатски омлет - яйца, домати, лук и рибен сос (соса само ако не съм на работа, че смърди). И една малка топка ориз към това
Вечеря- тези дни си правя "пици" от филийки хляб, слагам малко доматено пюре, обезмаслена моцарела и колбас (в моя случай веган колбас). Просто ги мятам във мини фурната. Правя си и зелена салата с някакъв хубав дресинг.
За снакс гледам да си оставя калории за малко ядки и пуканки вечерта Simple Smile

# 642
Пиши и калориите да знаем приложимо ли е за нас 😆

# 643
Пиши и калориите да знаем приложимо ли е за нас 😆
Всичко е приложимо, просто нагласяш порциите според твоите калории, знам че в началото е трудно, ама се свиква Grinning Трите ми основни ястия са с малко калории и много протеин, аз ям повечко калории, но идват от снакванията между хранене, просто така аз обичам да се храня.

Закуска - 230 калории (това е без плода, защото е различен всеки ден, ако искаш по- малко калории добавяш ягоди, боровинки и такива), това чудо е 42 грама протеин

Обяд- яйцата са 3, а ориза е от оризоварката без подправки и мазнина - 100 грама. Рибения сос е някакви 10 калории, почти няма калории а придава страхотен вкус на всичко. Лука и доматите не ги тегля, защото ме мързи Grinning Та това идва около 360 калории и 21 грама протеин.

Вечеря - 3 тостерни филийки, обезмаслената моцарела (60 грама), колбаса ми е 5 големи парчета, които накъсвам върху филийките. Калориите са 390, протеина 41 грама

Ако трябва да си направите извод от моето меню, то това е да не пренебрегвате обезмаслените млечни продукти като източник на протеин. Simple Smile

# 644
Какъв е този веган колбас. Бих опитала.
Аз също избягвам месата.

Общи условия

Активация на акаунт