ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 52 893
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Ако трябва да си направите извод от моето меню, то това е да не пренебрегвате обезмаслените млечни продукти като източник на протеин. Simple Smile

Плюс веруюто "на всяко ядене- протеин!" Hug

С което казвам "Дзак, I'm back" и ви следя!  Grinning

# 646
как така само 'дзак'..... back тука само с велики планове приемаме  Laughing

след безразборното 10 дневно родопско хранене - отново 63,5... аман

# 647
Грандиозните планове останаха в миналото. Grinning
Сега съм смирен реалист и бързам бавно. Sunglasses

# 648
Какъв е този веган колбас. Бих опитала.
Аз също избягвам месата.

ToFurky deli slices - за 5 парчета 110 калории и 14 грама протеин.
Има ги в уалмарт по 3 долара, в началото на магазина стоят до плода и зеленчука на студена витрина заедно с други тофута и веган салами.

# 649
Благодаря. Ще погледна като имам път към уолмарт.
А на вкус как е, става ли за ядене..

# 650
Благодаря. Ще погледна като имам път към уолмарт.
А на вкус как е, става ли за ядене..
Единственото, което става за ядене по мое скромно мнение. Имам предвид директно да си го хапваш, другите освен ако не минат някаква термична обработка и подправки- абсурд.
Тук имам предвид достъпните като цена И калории. По- скъпите са по- вкусни, но за да са вкусни са бъкани с калории. Онзи ден загледах едни наденички, то едно ню-ню наденце 300 калории.
П.П. Има ги и в другите супермаркети, даже и в Таргет.

# 651
Аз не съм по месата, а пък под форма ма колбас абсурд. Стана ми интересно, че има диетични варианти и на тях.
Протеин набавям от млечните, но трябва да призная че трябва да се внимава с тях. Много калории.
Вчера работих от офиса, как сме се омазнили всички с тоя хоум офис, не е истина просто.

# 652
Добро утро!

Аз малко се отказвам от себе си , за известно,не много, време. Сега целта ми е да не качвам.
Ще почакам 2-3седмици, за да видя тия хапчета ( хормони) които пия нови, дали ще нормализират положението.

Две седмици по ред "почвам" диети и ми държи по 2 дена.
Като се наям като прасе да не мога да дишам, пак съм гладна... нещо не ми е ок.

Ще пробвам малко почивка. Спорт правя. Не много, но нямам време за повече. Нещо ми е малко отчаяно, дано е от времето.

Радвам ви се на успехите, ще следя и дано скоро се похваля и аз.

# 653
Да се похваля! С режима на Атанас Узунов започнат от 10 януари 2022 г. до днешна дата - съм свалила 9 кг.! Още 4 останаха до съвършенното ми тегло и преминаване на режим задържане! Чувствам се здравословно и физически пълна със сили.

# 654
  • Бургас
И аз се похвалвам с минус 16 килца за 4 месеца, не се впрягам с никакви режими, просто намалих храната  и увеличих движението

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 14:00 от bur02

# 655
🐰🐰🐰
Христос Воскресе.
Поздрави за резултатите. Аз няма с какво да ден похваля, освен с кошница сварени яйца които чакат.

# 656
Воистина Воскресе!🙏🍀

поздравления за добрите резултати Hug
чета книгата за Зоната, обмислям прилагане

# 657
Здравейте ,

На 37 г съм, имам две деца и тежа 54 кг, които мразя. Висока съм 160 см и искам да тежа 49-50 кг. Всичко ми стои перфектно на тези килограми.
Еми не мога да ги сваля и това е, тези тъпи 4-5 кг, е неще к неще!От две години се опитвам вече и не става ! Значи , за протокола да отбележа, че бях месеци на Кето, 40 дена на пости, Дюкан, само плодове, само зеленчуци. Последното е платен тренировъчен режим, броене на калории и мскроси, фитнес 5-6 дни в седмицата, тичане по 6 км 4-5 пъти в седмицата. Аман вече!!!! Дърта ли съм вече, каква съм.. вдигнах ръце. Не, не искам да знам, че това вече ми е идеалното тегло, че метаболизма ми е друг и т.н. За капак ми откриха проблем с щитовидната, на най-ниска доза Елтирокс съм 🙄.
Гади ми се от меса, млечни, протеини и мазнотии. Гади ми се и от това, че протеина бил важен за мускула.. дрън-дрън-дрън…изчетох тонове информация колко бил важен..
Два пъти в живота си съм била чудесно слабичка, само когато се хранех с бавни въглехидрати по време на двете бременности и до две години след тях ( ставаше ми лошо от месото). Та.. мисля да се ориентирам натам за постоянно.. вегетарианство нещо..ще се радвам да споделите опит със сходен проблем .

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 21:05 от Roko23

# 658
С вегетарианство има голям шанс да отслабнете. В прекрасна възраст сте и няма да има проблем Simple Smile Просто махнете всякаква захар, хляб, ориз, бяло брашно, газирано. Картофи рядко, кореноплодни също. От плодовете: наблегнете най - вече на боровинки, къпини, малини, ягоди. Черен шоколад над 72 %, всички ядки без фастъци. Чистото Кето е повече за спортисти. Но можете да вземете от там по - горе изброените плодове и правила. Ако обичате риба - можете всякаква и всички морски дарове. Яйца, авокадо също. Сега излизат всякакви зелениши - освен че са полезни, са с малко калории. Ходете повечко, вдигайте гирички, танцувайте ако ще в къщи поне по 10 - 15 мин. на ден Simple Smile Билкови хубави чайове с малко настърган джинджифил. Лимонена вода, пък и от време на време по  чаша качествено вино. И много важно - яжте по два пъти на ден като между последното и първото хранене има поне 12  часа пауза. След втората седмица на този режим - започнете два пъти седмично фастове - само на билков чай , и едно, чисто черно кафе. Първият фаст трябва да е най - малко 16 часа и след това постепенно вдигайте до 24 часа. След два месеца ще сте супер с желаните килограми. Успех! п.с. Спрете да броите калории!

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 22:13 от Tilda Moon

# 659
Аз съм вегетарянка от доста години.
В началото не знаеш как да го правиш.. лесните неща са все тестени.. 
Най лесно се отслабва с месо, зеленчуци и салати, според мен.
Разбира се ако искаш да пробваш, просто се подготви добре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт