Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства ~2022г.~

• 61 074
  • 1 443
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Процентно намаление има само за фишове за превишена скорост. Ако се плати до две седмици е 70%. Проверявала съм го преди около две години по повод един фиш. Едва ли има промени, така че не разчитайте на намаление за всякакъв вид фиш.

# 1 336
  • Lost in a fairytale ...
Процентно намаление има само за фишове за превишена скорост. Ако се плати до две седмици е 70%. Проверявала съм го преди около две години по повод един фиш. Едва ли има промени, така че не разчитайте на намаление за всякакъв вид фиш.

Не е така. Свекър ми има два акта за съвсем различно нещо и има 20% отстъпка за плащане в срок от 2 седмици.

# 1 337
  • София

Не е така. Свекър ми има два акта за съвсем различно нещо и има 20% отстъпка за плащане в срок от 2 седмици.

Аз говоря за фишове, за тях съм проверявала, не за актове.

# 1 338
Здравейте,
Утре ще ходя на ГТП - видях в сайта на пункта, че се изисква документ за платен данък на МПС-то. Аз платих данъка онлайн, през онлайн банкирането на банката ми и съответно нямам документ. Какво правя в тази ситуация? Има ли как в пункта да си проверят по служебен път за платения данък?

# 1 339
Това е старо, вече проверяват онлайн. Документ трябва само ако не им излиза като платен в системата.

# 1 340
Проверяват онлайн за платен данък.

Може да се разпечата платежното на хартия или да се направи екранна снимка . В моето онлайн банкиране може, предполагам и във всяко може.

# 1 341
Налага се само, ако е платен онлайн в деня на техническия преглед. Иначе ден или два най-късно се вижда онлайн, като платен.

# 1 342
  • Пловдив
При плащане на изипей каса също отнема ден-два.

# 1 343
Хора, дайте изпитана "рецепта" за борба с мишки/плъхове, които са влизали под капака на автомобила. Нямам представа къде и точно кога се е случило. Преди 2-3 седмици колата отказа да минава от бензин на газ, днес успях да стигна до майстор, човекът ми рече, че има прегризани кабели, оправи ги, уж други набези не вижда.
'ма аз си имам направо фобия от такива твари и цяла вечер чета какво да сложа.
Колата стои навън, на различни места я спирам.
Замислям се за някакво "нещо", което се включва в контакт и като стои пред вкъщи, тая джаджа ще действа.
Другото е някакъв спрей, с който да пръскам под капака.
Не ми се ще да поръчвам по нета, защото още от утре искам да задействам и каквото има/имало да измре, а с него и цялата му рода до 9-то коляно.

# 1 344
  • Русе/София
Здравейте.Знам,че с питане далеч се стига,затова се обръщам към софиянци.Търся добър автобояджия.Не знам дали трябва да си боядисам колата,или ще се оправи с пастиране,полиране?.Предимно вратите ми са надрани от недобросъвестни съседи,а сега и с тоя вятър са хвърчали отломки от покривите и е надрана много грубо.
Благодаря предварително.

# 1 345
  • Сливен
Здравейте.Търся мнения за видеорегистратор.Спряла съм се на сайта Ozone.bg,защото имам един ваучер за 180лв там.Търсех мнения и отзиви в Интернет/най-вече такива в Емаг,че в Озон нямат Grinning/.Открих за ето този модел и бих искала да изкажете мнение,дали си заслужава : https://www.ozone.bg/product/avto-videoregistrator-navitel-r600-qhd/

А това е страницата,със започващите с най-евтина цена.АКо може мнение и за тези,които са първите 4ри ,преди модела от цена 174лв
https://www.ozone.bg/mobilni-ustroistva/avto-i-gps/videoregistra … l&order=low_price

# 1 346
  • София
Здравейте.Знам,че с питане далеч се стига,затова се обръщам към софиянци.Търся добър автобояджия.Не знам дали трябва да си боядисам колата,или ще се оправи с пастиране,полиране?.Предимно вратите ми са надрани от недобросъвестни съседи,а сега и с тоя вятър са хвърчали отломки от покривите и е надрана много грубо.
Благодаря предварително.

И аз търся Smirk

# 1 347
Ако имате познат в САЩ, и може да ви вземе или изпрати - това е много добра камера и в момента е с голямо намаление. Аз съм много доволен. Има и модел с предна и задна. За съжаление Walmart не изпращат извън щатите.
www.walmart.com/ip/AUKEY-Dash-Cam-FHD-1080p-Car-Camera-170-Degre … 5887?athbdg=L1100

# 1 348
  • Сливен
Ако имате познат в САЩ, и може да ви вземе или изпрати - това е много добра камера и в момента е с голямо намаление. Аз съм много доволен. Има и модел с предна и задна. За съжаление Walmart не изпращат извън щатите.
www.walmart.com/ip/AUKEY-Dash-Cam-FHD-1080p-Car-Camera-170-Degre … 5887?athbdg=L1100

Вече поръчах от Озон. Имах останал ваучер за 180 лева и се чудих вече ,какво да взема.Ето модела,на който се спрях:
https://www.ozone.bg/product/avto-videoregistrator-navitel-r600-qhd/

# 1 349
Grinning
Лично аз винаги знам дали и кога съм в издънка и като излезе в сайта на пътна полиция, при първа възможност намирам кой да ми връчи документа. Защото ще е крайно неприятно да ме хванат на хайка и вместо едно за 50 да ми връчат десет за 50.
Последният път просто се приближих до патрула и го помолих да ми връчи фиш за 50 лв.

Мен ме изгледаха като извънземно като отидох в кат да проверя за глоби, особено като казах че ще ги платя сега (900 лв). Казаха ми че ако не платя Нанси колко време нещо отпадало по давност, но аз нали да съм изряден. Като излязох от кат полека-лека взех да се чувствам глупак, тогава осъзнах че това са глобите само на едната кола. Продължих си по пътя без да проверявам какво е положението с другите коли, малко по-българин се чувствам така.

Общи условия

Активация на акаунт