Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 212
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 785
Като че ли сега е моментът да я пробвам, евентуално. Поне и да не ми хареса, ще е на половин цена и няма да ме е яд.
Ще е моментът, ако има наличности и в магазина, не само по брошура...😃
И ти си права... като нищо ще реша че ми е твърде студено да ходя и до там, все по-често не намирам това дето съм отишла за него. А пък пазаруването ми е пешеходно, те го правят все по-малко да си струва отиването.

Сетих се че става дума наскоро за купоните за рожден ден дето си избират на случаен принцип кой да има и кой да няма. Тоя път взеха че ми пратиха и на мен, много се изненадах. А не съм добавяла информация по акаунта си, каквото има подадено там, го е имало от самото начало на Лидл +.

# 1 786
Мерси Морена, Соул.
Утре ще е най-студената сутрин. 🥶❄️

# 1 787
  • Sofia
...Морена, ти какво избра от азиатските неща?
Едамаме;  оризови кори;  териаки сос; сладко-кисел сос в буркан;  Самбал олек; подправка за уок;  уасаби фъстъци и уасаби оризовия чипс и кимчи.

# 1 788
Снощи киви нямаше, хляб, какъвто исках, нямаше, кисело мляко - също. Днес няма да ходя, и от новата брошура нищо не си харесах. Другата седмица ще вървя само за конфитюююр и мармалааад, че ми свършат запасите от домашни GrinJoy

# 1 789
Ще ходя за черни чорапи за детето, дано да има заредени адекватни количества...🤔 И, разбира се, този път да не са с "качеството" на момичешките отпреди няколко седмици, които при съвсем леко разтягане стояха като с дупки /тънкяж, не че аз искам дебели чорапи, но онези бяха все едно с по-малко брой бримки). 🙂
Адалинд, при нас не само че няма киви доста често, ами и обикновено под етикета за кивито стоят я кестени, я нещо друго...😄
От киселото мляко Железница нямаше...☹☹☹

# 1 790
Неделя вечер ще се очертае любимото ми време за пазар в Лидл. Ходихме до този на Раковски. Бяха заредили 10+2 яйцата от утре, взех. Имаше намалени мръвки, и тях уважих. Прегледах азиатските неща, но пропуснахме всичко, че не ми хареса съдържанието нещо.

При нас пък не намирам да липсва нещо - все така пълни са си рафтовете, продукти и избор бол. Дори майонезата в бурканчето имаше. Брашно не погледнах. Но продукти си има. Е, цените са яко нагоре, де, дори имам чувството, че в Лидл най-бързо летят.

# 1 791
Аз чорапи заредих, само ако са 1.80 ще протегна ръка Stuck Out Tongue Winking Eye

Железница имаше при нас снощи. Не съм забелязала на Саяна маслото, щото аз масло си купувам веднъж на високосна, да си го слагам в кафето Joy Но снощи мернах 250 гр. за 3.69, една бройка останала. Докато направя два тегела из магазина, вече беше заминала и ме отърва от излишен харч. Знам мнението за Саяна, ама на мен някои техни неща ми харесват.

# 1 792
Конкретно за маслото, хич да не те е яд! Пари да ми дават, не бих го купила вече Rage

# 1 793
Адалинд, 7 чифта/10 лв, черни. Точно такива искам за малката, аз ще нося другите цветове за 1,80 лв. Ама малкото капризче изрично иска черни...😄

# 1 794
Като стана дума за маслото....днес 125 гр. Пилос вече се продаваше за 2.99 лева.

# 1 795
Като стана дума за маслото....днес 125 гр. Пилос вече се продаваше за 2.99 лева.
Че то на цената, на която преди две седмици беше био маслото 😢.
Но защо ли се учудвам, когато кравето сирене гони 20 лв. А не можеш на едно ядене да изядеш малко пакетче масло, но сирене със същия грамаж е нормална порция

# 1 796
Вчера при нас имаше цял кашон преоценено от 2.99 на 2.09

# 1 797
Аз по 1,89 взех със срок до 27-ми.

# 1 798
Днес не можах да взема почти нищо от настоящата седмица, всичко беше опразнено Simple Smile Обаче пък си накупих от следващата - всичко бяха извадили (освен нехранителните де)... и семена за зарзавати една камара набрах...

# 1 799
  • shumen
Апарат имаме подобен и сме доволни.Мери вярно.

Общи условия

Активация на акаунт