Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 206
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 800
За тези, които смятат да си купуват от пастата "уасаби" (неслучайно в кавички), препоръчвам да се откажат. Качествата на продукта са най-малкия проблем, там едва ли някой ще има високи очаквания, проблема се състои в това, че съдържанието е в някакви отвратителни миризливи меки гумени тубички, които дори от най-малкото количество паста оставят толкова силен и неприятен вкус, все едно сте надували плажна топка.

# 1 801
Как сте народе, при  нас е -7, утре ще е по студено, и се чудя дали ми се тътри до Лидъл, или да заложа на по-близкото Фантастико 🤔
Я да ви питам, дивата замразена сьомга не е в ПА, нали, дали има шанс да е останала и днес? В къщи я одобриха, и понеже е по-евтина от другата, ако има бих взела още.
Лично на мен другата ми хареса повече, защото е по-тлъстичка 😸

# 1 802
Я да ви питам, дивата замразена сьомга не е в ПА, нали, дали има шанс да е останала и днес?
Мисля, че е в ПА тази от 250 гр. Беше намалена в края на миналата седмица.

# 1 803
Вчера минах през 3 -ЛидлА ..търсех си за последно (5-ти)  път тази седмица пустите му пъдпъдъчи яЙца...еми не и не.

# 1 804
Вчера минах през 3 -ЛидлА ..търсех си за последно (5-ти)  път тази седмица пустите му пъдпъдъчи яЙца...еми не и не.
И при нас нямаше. И мини моцарелки нямаше. И подправка нямаше. И фафлички за 1 ст. нямаше. И суши нямаше. И банани, ананас, пражка шунка, оранжев чедър...
Общо-взето реша ли да си правя списък за пазар, веднъж на високосна, винаги така е получава.. И само си затвърждавам, че списъци при мен не работят. Нивгъш.

# 1 805
Неделя не е ден за списъци. Тогава е пълна какафония в магазина

# 1 806
  • Mostly in my mind

Нямаше при нас цяла седмица. Нали знаеш...проблеми с доставките на национално ниво...Confused

# 1 807
И аз забелязвам, че тогава има най-много персонал, местят, зареждат за новата седмица, а текущите промоции никакви ги няма.

# 1 808
А, неделя.. предния път, когато си правих списък, е било преди няколко години Simple Smile Така че все тая кога...
Обаче пък нали семена накупих индустриално, зарзават няма да пазарувам цяло лято Joy Joy
Тия дни ще мина за ХХЛ суджуци да сушим, че ги поизядохме..  и малко пици да има за огладнели тийнове Simple Smile Друго не си харесах особено.

# 1 809
Кейл ще завъдиш ли Laughing

# 1 810
Аз пазарувах за приятелка под карантина миналата седмица и ми беше поръчала пъдпъдъчи яйца. Имаше 2 кутийки на рафта

# 1 811
Търся му семена, иначе ми е в списъка + манголд Simple Smile Силно се съмнявам вкъщи някой да го яде това, но пък то може и да си расте, не ми пречи, място бол Simple Smile

# 1 812
  • Sofia
пък то може и да си расте, не ми пречи, място бол Simple Smile
Завидях ти. Simple Smile При теб ще идвам за кейл значи.  Simple Smile

# 1 813
Някой ако иска да ползва тези купони - ще му пратя скрийншот на картата:

Водите са 2.50 вместо 3.00
Кърпичките са 11.97 вместо 15.96
Нукремата е 5.64 вместо 7.05

# 1 814
  • Димитровград

Кафето от кафемашината- тичах сутринта, имаше 4 само извадени.

Общи условия

Активация на акаунт