Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 215
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 770
Мда, много икономична ми се очертава новата брошура... седнах да я прегледам с кафето, ами то можеше и да пропусна Grinning
От цялото нещо само кофата със свинска мас ми допадна че е намалена в петък... и евентуално заквасената сметана, но такава от 12% не съм вземала до сега. Нея ли бяхте хвалили?
Като че ли сега е моментът да я пробвам, евентуално. Поне и да не ми хареса, ще е на половин цена и няма да ме е яд.

# 1 771
Тази седмица констатирах ,че разнообразието на хранителните продукти в Лидл силно намалява. Цели вани полупразни или заети от един-два артикула.Какво става?
Обхванал ги е минимализъм здраво Simple Smile
Преговарям със себе си да се гмурна за един среднощен пазар таз вечер... И не знам дали ми е повече студено или ме мързи или и двете Simple Smile
Иначе хлапетата са опукали почти всичко.. само малко картофи се подмятат и 1/2 пакет с рибени пръчици Simple Smile

# 1 772
Ако се взема заек от човек, гледащ зайци, си е прието да е с глава, като доказателство че не те лъже.

Във верига не вярвам да продават котки, етикирани като зайци, колкото и да съм мнителна принципно.

Соул, кокво направи, наготви ли, или още се кумиш Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 773
Ако се взема заек от човек, гледащ зайци, си е прието да е с глава, като доказателство че не те лъже.
Във верига не вярвам да продават котки, етикирани като зайци, колкото и да съм мнителна принципно.
+1

# 1 774
Като че ли сега е моментът да я пробвам, евентуално. Поне и да не ми хареса, ще е на половин цена и няма да ме е яд.
Ще е моментът, ако има наличности и в магазина, не само по брошура...😃

# 1 775
И при нас брашното в жълтите пакети вече е мираж.

# 1 776
Сметаната 12% е много хубава. Изобщо не я отразявах, докато Тета не написа, че я предпочита. Инфлуенсърка. 😜 Другата е по-гъста и по-кисела, тази е кремообразна.

Тета, основно плюсках днес. 😂 После ме досрамя и излязох на студа и леда да се самонаказвам...уж да видя новото зареждане в Лидл. Ще видим как се е почувствал зайко в тази маслена баня малко по-късно. 😏

# 1 777
Мнения за кафемашината от утре? Дали са я пускали до сега?

# 1 778
  • Sofia
... и евентуално заквасената сметана, но такава от 12% не съм вземала до сега. Нея ли бяхте хвалили?  ...
Точно нея, на гръцкия йогурт прилича, но с 2% повече масленост.

Аз ходих за хляб, Бри и синьо сирене и си взех и азиатските. Изглежда, че от тях май всичко е заредено... много пълно ми се видя.  Доволна съм,  нищо че бяха прибрали киселото мляко Железница.

# 1 779
На мен сметаната на РС ми бие на извара, та нищо чудно, че 12%-та ви харесва повече. Трябва и аз да я пробвам, на коя марка е и къде стои?

# 1 780
Мнения за кафемашината от утре? Дали са я пускали до сега?
На свеки взех розова преди няколко месеца (имаше розова и резида, ама само розова в нашия магазин), ползва си я. Разпенва си млякото, прави кафе.. Ама не мога да кажа кво що повече, щото не разбирам Simple Smile За мен си е ок за домащно ползване Simple Smile

# 1 781
  • Sofia
Леми, на Пилос е, при нас е при сирената - сини, бри, такива... близо до промоционалния хладилник.

# 1 782
Щом ще е намалена, значи ще я има в промоционалния хладилник.

Морена, ти какво избра от азиатските неща?

# 1 783
Момичета, дали са изкарали вече и нехранителните /клиновете/ от новата седмица? Или дали има шанс тази вечер да го направят, че утре сутрин хич не ми се ходи в полярния студ? Явно с хранителните вече са я свършили тази хубава работа. Grinning

# 1 784
Няма шанс за нехранителните. Дори са ми отказвали продажба на извадени стоки в последните 10 минути от работното време с молба да отида в понеделник, че акцията започва тогава. Ако някъде може, това е мега изключение.

Общи условия

Активация на акаунт