Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 826
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ходих снощи с идеята да купя тако питките с цвекло,  обаче нямаше. Във вашите филиали видяхте ли? Ако да, къде стоят?
Лоли, ненапразно има препоръка в първия пост да се гледа и електронната брошура в сайта, и приложението, освен хартиената, защото изненади дебнат навсякъде Wink

# 151
  • Mostly in my mind
Благодаря за уточнението.
Самият служител снощи гледа ел.брошурата като го попитах, но не ми каза нищо такова. Каза, че е  възможно днес да пристигнат и да следя. Затова реших тук да попитам. Wink

# 152
  • Бургас
То не само на този продукт има "лепната" такава табелка и дали ще успеят да ги заредят изобщо, не се знае или пък един вид си връзват гащите, дето се вика, ако просто закъсняват доставките. Ако мярна при нас случайно, ще пиша тук, за да се оглеждаш Simple Smile

# 153
Е, това ще е мега гадно, да са писали, че няма да има доставка, а после да вземат, че да заредят. Някои хора си планират ходенето до Лидл, не си изкарват живота да висят в магазина в очакване какво ще се зареди и какво не. То няма нужда от брошури при такива маймунски разигравания.

# 154
Явно обновяват, защото при пускането на брошурата въпросните нямаха стикер.

# 155
  • Бургас
Напротив, още при излизането на електронната брошура в сайта, ги имаше стикерите и го коментирахме в темата това чудо. Конкретно този артикул го бях загледала и съм сигурна, че стикер си имаше и тогава Wink

# 156
Подарявам

# 157
  • София-Младост
Да споделя за синята Милбона крем сирене...на прима виста съставът е същия като на сивата. Вече на вкус, ще кажат опиталите я.

# 158
Забравих голдесите и много ме е яд.

# 159
  • Mostly in my mind
Напротив, още при излизането на електронната брошура в сайта, ги имаше стикерите и го коментирахме в темата това чудо. Конкретно този артикул го бях загледала и съм сигурна, че стикер си имаше и тогава Wink
за прът път ли се случва да лепват такива стикери? никога досега не съм разглеждала ел.брошурата. само хартиена или от приложението.

# 160
  • Sofia
Напротив, още при излизането на електронната брошура в сайта, ги имаше стикерите и го коментирахме в темата това чудо. ...
Точно.

Скрит текст:
за прът път ли се случва да лепват такива стикери? ...
Да.

# 161
Уф, и аз забравих да погледна Голдесите днес.
Жената, и аз сварих супа с месото и замразени зеленчуци -гювеч. Хубаво е месото, ако не ме домързи после, може да отида да проверя за още.

# 162
Ей на тая приказка вече съм склонна да повярвам...за супата от врат говоря. Че е станала хубава.
Не да ми се говори от някакви гръбнаци пилешки, че чудна супа ставала...става, ама друг път. Nerd

# 163
  • Sofia
Минах набързо днес и не срещнах безглутеновото брашно (там където предполагах да е, си стоят още тия коледните, не беше и на късите страни откъм касите, забравих само при диетични да погледна и не знам къде иначе), та ако сте го видели къде стои...  моля!

# 164
Сега бях до магазина, много харесах сукулентите - много са симпатични и повечето даже имаха израстъци (стебла, цветоноси??). В момента не ми беше удобно да взема, ако стоят, ще си взема следващия път (и стига да са живи).
Намерих си едно листо до саксиите (не съм го откъснала, не правя такива неща) и ще се опитам да го превърна в растение.

Общи условия

Активация на акаунт