Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 155
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Mediterraneo
При мен, тъкмо я гледах Simple Smile

# 1 246
  • Пловдив
Кога мина машината за вакуумиране на хранителни продукти? Има ли я налична някъде?
Преди повече от месец.
Миналата седмица имаше в Кауфланд. Там може да има останали бройки, но не знам дали е като лидълската. Аз имам от доста време тази на Лидл и много си я ползвам. За парите си е супер.

# 1 247
При нас имаше бая сатъри, термосите не бяха много обаче. Ако някой купи лупата, моля да сподели дали държи

# 1 248
Машини за вакуумиране има в София в много филиали.

# 1 249
  • На изток от Ада
Взех чехли 2 цвята дано са добри. Капсули Долце густо тяхна марка нови 😀и мляко в кофичка.

# 1 250
Отговорът на Лидл относно имейла ми за липсващи артикули, които ясно уточних, че са от постоянния асортимент, но техният отговор показва, че си знаят репликите наизуст...

# 1 251
  • Sofia
Аз днес си спестих Лидл в този ветровит ден... нищо не ми е на зор.
Термос за храна ползвам (не от Лидл) от години за у-ще на щерката, пък и аз съм го ползвала и съм много доволна, пак от марката бих си взела, ако ми трябва. Simple Smile
Куките за месо (не по предназначение бих ги ползвала Simple Smile ) бих погледнала, че не ми става ясно какъв размер са.

Да ви почерпя и аз като рожденичка... вчера порастнах.. Simple Smile

Скрит текст:
Шоколадов сладкиш с кафе и червено цвекло с портокалов сос

# 1 252
Морена, да си жива и здрава! Много хубави манджи да въртиш и на успешни покупки да се радваш! Куки взех аз.

# 1 253
Аз днес си спестих Лидл в този ветровит ден... нищо не ми е на зор.
Термос за храна ползвам (не от Лидл) от години за у-ще на щерката, пък и аз съм го ползвала и съм много доволна, пак от марката бих си взела, ако ми трябва. Simple Smile
Куките за месо (не по предназначение бих ги ползвала Simple Smile ) бих погледнала, че не ми става ясно какъв размер са.

Да ви почерпя и аз като рожденичка... вчера порастнах.. Simple Smile

Скрит текст:
Шоколадов сладкиш с кафе и червено цвекло с портокалов сос

А не… Морена или лична дегустация или не се брои.
Да си здрава и да остареш ( това ми пожела един съсед на 93 год.)

# 1 254
  • Sofia
А не… Морена или лична дегустация или не се брои.
Да си здрава и да остареш ( това ми пожела един съсед на 93 год.)
Страхотно пожелание, благодаря! На съседа ти желая столетие поне.Simple Smile
За дегустация - заповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2022/01/blog-post_17.html Simple Smile

Жената, много мило, благодаря!  Дай размер на тия куки, моля!  Simple Smile

# 1 255
Морена, честит празник! 🎂 Какъв ти е термосът за храна?

Долче къде е, защо не пише купила ли е чадър? 😜

Зарадвах се, че имаше кейл. В петък един служител изпляска, че нямало да зареждат повече. Като се направи чипс, може ли да престоява ден или е за консумация веднага..т.е. ще омекне ли?

# 1 256
Да си жива и здрава, Морена, и твоите близки също - само хубави да са емоциите и причините за тях!

Термосът за храна от Л. удобен ли е и за сандвичи, или е само за течни храни и такива тип яхнии подходящ?

# 1 257
Е как термос за сандвичи де 🙄 за супи и манджи е. Забравих за него, в четв. дано има.
Днес ММ като луд с картечница е бил в Лидъл.. Една камара ножове, куки и посуди за месо ме чакаха вкъщи 😁

# 1 258
  • Варна
Някой от вас има ли ламинатора? Как се справя? Заслужава ли си?
Варненските момичета може ли да ми кажете ламинатора дали е наличен в магазина на Битоля?

# 1 259
Имам нещо предвид, не случайно питам това, Духи. Не съм ходила до Л.днес, не можах да го видя като габарити.
Та да доуточня- тесни сандвичи, тип малка багета дали биха се побрали?

Общи условия

Активация на акаунт