Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 048
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 425
Назад някой търсеше електрическото одеяло.
На Резбарска (София) има количества от това
Скрит текст:
Има даже избор на цвят - и сиви и бордо.

# 1 426

Тези бадеми са ужасни на вкус. С някакъв купон ги взех. Няма да повторя

# 1 427
Търсеше се подложка за легло- бяла, ако не се лъжа за около 40 лв. Не ел. одеяло. Но одеялата изглеждат много добре...

# 1 428
  • София
Няколко пъти ми се пада купон за бадемите на Alesto. Винаги купувам. На нас ни харесват. Нямат лош мирис, добре изпечени.....

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 18:24 от Amiamo

# 1 429
И при нас мокрите кърпички (малките), които се падат от скреча, стоят при салфетките и тоалетната хартия. Големите разфасовки са си при бебешките. На касата няма мокри кърпички.

Ай да идва новата брошура, че цял месец 60 лева не мога да натрупам. Моя Лидл, освен че е малък, вече прилича повече на магазин за дрехи, отколкото за манджа. Да намалят и те чорапите на 1.80 за 7 чифта (Долче, толкоз ли бяха в К?) и да ида да го разчистя Joy

# 1 430
  • Sofia
Сега минах през Лидл-о, кейл вече няма. Обаче има литълджемки. Simple Smile
Кроасаните се появили, да, с жълт етикет  - "Ново, кроасани с 23% масло", ама свършили.

Леми,  кутия е, за многократна употреба (пластмаса - PP5).

# 1 431
Леми,  кутия е, за многократна употреба (пластмаса - PP5).
Точно нещо такова ми трябва, откъде е?

# 1 432
  • Sofia
Никакъв спомен нямам, но ще поровя и дано намеря. Simple Smile

# 1 433
Да намалят и те чорапите на 1.80 за 7 чифта (Долче, толкоз ли бяха в К?) и да ида да го разчистя Joy
Адалинд, 10 чифта бяха за 1,80 лв...😆 Много са хубави, нося ги вече...😊
Аз винаги взимам малки мокри кърпички, докато чакам на касата...трябва да погледна дали има и на другото място от тях, че понякога ги забравям, докато редя покупките на лентата.

# 1 434
  • Mostly in my mind
Много неща липсват в нашия Лидл. Доста празни места има. Доста и разхвърляни и неподредени продукти също. Сякаш Лидл не е това, което беше. Една служителка, с която говорих, каза, че имат проблеми с доставките на национално ниво. Явно големият брой заразени и карантинирани в световен мащаб влияе доста. Друго обяснение не намирам.

# 1 435
  • Буркина Фасо
другите вериги са тъпкани с продукти при същите условия.Smiley

# 1 436
Леми, пратих ти на л.с.

# 1 437
Добре де, но да каже служител, че има малки кърпички "само на Сиен"- значи или е нов, или нещо се бърка с кърпичките за сваляне на грим Сиен (но те са до мицеларните води)...Защото аз не можах да се сетя да има в момента в асортимента малки мокри кърпики на Сиен?🤔
И в другите вериги има някои липси всъщност...

# 1 438
  • Mostly in my mind
Абсолютно е така. Съгласна съм. Но какво е твоето обяснение тогава?

Долче, нямам такива впечатления. В Билла днес си беше доволно заредено. Свежи плодове и зеленчуци. Кеф да ти стане.

# 1 439
  • Буркина Фасо
Абсолютно е така. Съгласна съм. Но какво е твоето обяснение тогава?
лошо моментно управление.

Общи условия

Активация на акаунт