Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 104
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 455
Кефи ме как изведнъж всички се зарибихте по кейла! Да ви е вкусно! На всички, които сте го приготвили ми се иска да ви дойда на гости. Stuck Out Tongue

За новата брошура си пожелавам намалено авокадо, пуешки бутчета, валериана и може някоя друга рибка. Чудничко!
Аз утре ще скокна за черен ориз от делукс серията и тиквички, чудих му се вчера, даже го бях взела, ама после размислих и го върнах. МП пък днеска пожела пълнени тиквички с кайма и черен ориз...така че, пак ще се ходи.
Последно време все печеля от скреч картите, ама само глупости и продукти, които не консумирам.
Имам купон за фъстъчено масло или лешников крем с 20% намаление, 2 броя нектар банан  за 2лв, протеинови фафли, ама с полофин кофа захар в тях.Не мерси! Ако някой иска, знаете процедурата. Пишете ми.

Лешниковия крем е 4,99 без отстъпката. Фъстъченото масло пък не го намерих.

# 1 456
  • Велико Търново
Фъстъчено масло има до Кроасаните, редовна цена 4.49лв

# 1 457
Благодарение на Helene S - вече си имам одеалце - много благодаря отново Simple SmileSimple Smile
Сутринта, докато си го търсих из околните други 3 "близки"  филиала , остнах очарована от новия магазин на Горублляне и Околовръсното Simple Smile дали защото беше сутрин или по принцип( беше 8:15ч)  - но много чист, подреден и широк ми се стори - всичко наредено , няма да прескачаш кашони,да се буташ в персонал , който зарежда, колички за зареждане ....верно всичко по различно подредено , но ...имаше апрески , имаше някакви неща, които не помня дори кога са пускани. Аз забърсах едно яке - черно , средно дълго , без качулка , широчко ...помня кога ги пускаха, но тогава не ги отразих, защото си имам ...сега обаче много ми харесаха.
Вчера в Ринг Мола - беше изключително празно и бедно откъм на стока - не знам кога са успели да разчистят или и те са прибрали повечето неща за да ги преетикират и да ги пускат на разпродажба , но беше много празно( не съм свикнала така ), за това от днес нататък , ако се търси нещо от минали промоции , явно ще трябва да се ходи до този на Самоковско шосе Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 458
Мен К много ме дразни, била също не ме кефи особено, Лидл ми е под носа, та обективно ми е най-добрият избор от веригите.
При нас малките кърпички са до салфетките.
Кой е този нов магазин на Горубляне?

# 1 459
  • Пловдив
При нас кейлът е на долното ниво под алабаша, където редят спанак и салатки.

Чак сега открих, че съм влюбена в италианските хрупкави вафлички. Много са ми приятни и въздушни.

Пръжките/ джумерките при нас приличаха направо на какаов корнфлейкс. Не съм спец, ама такива джумерки не съм виждала.

# 1 460
  • София

Кой е този нов магазин на Горубляне?

Той не е особено нов вече, може и година да направи.
На самото кръстовище на две нива на Околовръстен път и Самоковско шосе.

# 1 461
И при нас кейлът се падаше някъде под алабаша.
Кивитата по 1,99 лв дали ще са хубави и добре узрели?

# 1 462
  • София
Лешниковият крем е страхотен! Ако има, утре ще купя още.

# 1 463
  • In transit

Тези бадеми са ужасни на вкус. С някакъв купон ги взех. Няма да повторя
Случила си на дефектна бройка. Онзи ден взех точно такива, идеални си бяха.

# 1 464
  • Sofia
Кроасаните с масло са по 72 стотинки (почти сигурна съм).    
При нас кейлът беше при спанака и салатите. Листно зеле си е, ама не е само той такова...
И да ви предложа две приложения на червено цвекло ... Simple Smile

Скрит текст:
В бухтички... при мен с тиква и грах

Или кекс

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:51 от Morena

# 1 465
Какво ми е мнението за руските продукти "Кулянка" в Лидл?
Скрит текст:
Аз съм купувал веднъж Борш и нещо ми киселееше. А кнедли купувах 3-4 пъти и ставаха много вкусни (варя ги докато изплуват и набъбнат, после запържвам галета и пудра захар в масло и покривам кнедлите с тази смес. Накрая разрязваш кнедлата на две, хапваш, затваряш очи и ... мммммм, ням ням ням.)
За другите какво мислите? Струва ли си нещо да се купува от тях? Този гулаш ОК ли е?

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:45 от diziler

# 1 466
  • София
Kuljanka  руски продукти ли са?
Защото съм ги виждала  като словенски в немски вериги.
Купих си тогава пелмени, сама си ги ядох. Дъщерята опита 1, гаджето - не рискува. Теоретично борша трябва да киселее.

# 1 467
  • Пловдив
Morena, интересно е това с бухтичките с червено цвекло. Може ли линк към рецептата?
diziler, тези продукти явно съм ги подминавала. Яла съм автентична супа Солянка и много я харесвам, борш си правя сама, а кнедли никога не съм опитвала. Заинтригува ме. Къде да търся тия кнедли и пелмени? При дълбоко замразените ли? И консервите как не съм виждала, може би не са в ПА?

# 1 468
На тази марка съм опитвала само някакъв нарязан на лентички бекон. Като че ли беше пушен. Много вкусен.

# 1 469
Kuljanka  руски продукти ли са?
Защото съм ги виждала  като словенски в немски вериги.
А, няма да се учудя и да са словенски, написах "руски" ей така.. защото това беше първата ми мисъл, като чуя борш,  пирожки, пельмени, блинный и от сорта.

@Наирянка, какво значи "ПА"?  Кнедлите са при дълбоко замразените, да. Аз съм купувал няколко пъти от големия Лидл в "Западен парк" в София (бившия Рамстор, при Вагон ресторанта), в същия хладилник където са разни замразени пици, също баници и пататници на Родна стряха), пак в този магазин Борш и Солянка са в другия край на магазина, консерви от 800 грама, не на хладните щандове.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:46 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт