Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 948
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Някой търсеше от въртящата се четка за коса. В Княжево днес имаш много бройки.

# 2 131
  • In transit
Някой да е пробвал розовите домати които са от вчера дали са вкусни?
При нас бяха почти зелени и с доста дебела кора. Нямаха нищо общо с тези от предната промоция.

# 2 132
Някой май търсеше хлебопекарна-поне 6 броя има в Овча купел-София. Ето цената на авокадото -твърди, малки гюленца са.
Скрит текст:

# 2 133
Днес не беше намалено авокадото в мрежа, но пък градинската салата беше. В различните филиали има различни цени на някои продукти.
Макадамията лидълската на мен много ми харесва. Само по хубава е топла от Ройс.

# 2 134
Благодаря на всички, които се включихте покрай моите Радини вълнения с кейла и брюкселското зеле 😍
Ходих аз до Лидл на обедната почивка, взех зелениите и мирясах 😁
Стори ме се много празно откъм стока обаче, азиатските неща ги загледах, почти нищо не беше останало, един човек беше натоварил да купува пълна количка със супи. Помислих, че е от персонала и ще ги зарежда, но не беше.
Мас нямаше, замразените зеленчуци очаквано са поскъпнали и не са толкова разнообразни като асортимент като преди. Взех зюмбюли (3 луковици в саксия) и едно малко цъфнало цветенце за 2.19, много е симпатично на живо. Удивително е каква радост и уют в дома могат да внесат 2 китки.
В Лидл Борово имаше много красиви букети с по 7 лалета, но не взех, наскоро четох колко голям въглероден отпечатък имало от транспорта на рязан цвят насам-натам. Те и моите саксии са вносни де, но мисля да си ги отгледам и това ми успокоява съвестта 😃
Другата седмица само ще ви чета и ще чакам са пуснат хубав зехтин по 1 л. на хубава цена, критският от 4 л. ми е твърде много, а цената на 0.5 литър не ми харесва.

# 2 135
Да сте забелязали в Пловдив да има някъде клечки за хранене? При предишната такава седмица имаше и взех, но сега не видях в 3 филиала, а може би и да не съм гледала на правилното място.

# 2 136
Брадата, мисълта ми беше, че био семената(каквото и да значи това) в Лидъл не са скъпи, на фона на останалите по градинарските магазини.

# 2 137
Имаше доста количества намалени нарциси в саксия от 2,50 на 1,70 и от 5 на 2,50, но вече нямам къде да ги слагам.

# 2 138
Стори ме се много празно откъм стока обаче, азиатските неща ги загледах, почти нищо не беше останало, един човек беше натоварил да купува пълна количка със супи. Помислих, че е от персонала и ще ги зарежда, но не беше.
Аааа ей този сигурно е обрал всичко и през моя град Joy

# 2 139
Сега ходихме, малките цветя бяха все едно са се били помежду си, и до тях една умряла китка нарциси положена хоризонтално за оплакване. Струва ми се че преди продаваха по-едри екземпляри растения. От три неща за които имах купон нямаше нито едно Rolling Eyes Тамън се зарадвах,  че има купон за пекарната и се оказа, че важал само за късно вечерта, когато явно трябва да се отървават от изостанали неща, хаха, виц. Знам си аз, че не трябва да се обръща внимание на купоните, пазарувам каквото ми трябва, ако има купон - бонус, иначе само ядосване Dizzy Face Зеленчукови фалафели ми се щеше, но само обикновени имаше. Запасих се с нудли и взех едни телешки пържолки за довечера. Търсих неща за фитнес, но гледам че се мотат само някакви ленти, постелки, аз исках гирички нещо, обаче няма тази година, много скучен избор. Имаше едно като гъба-тухла такова, не го разбрах какво е при фитнеса, може би поставка за глава? Thinking Имаше доста изостанали неща от коледа, но не ми се видяха намалени, скръндзи. 

Някой ще похвали ли Орео тортата от идната седмица, дали си е обикновен чийзкейк или има нещо за което си струва да се вземе?

# 2 140
Най-после си взех един сукулент от Лидл, до сега все ги подминавах Simple SmileИма две разклонения, чудя се дали не трябва да се отделят?

Уникално цъфти почва от сега до края на Февруари , много хубави нежни жълти цветчета
моята е на 2 год. оставила съм я каскадно да вилнее, бях я забравила на прозореца отвън при първия сняг, викам си край умре ми цветето Wink  ... вкарах в със снега барабар както беше затрупана ама екстра е пу-пу

# 2 141
Eфибуш, "тухлите" трябва да са блокчетата за йога...🙂🤔

# 2 142
Някой да е пробвал розовите домати които са от вчера дали са вкусни?
При нас бяха почти зелени и с доста дебела кора. Нямаха нищо общо с тези от предната промоция.
Верно са зелени, минах покрай един лидл в Младост случайно бяха разграбени имаше 4-5 светли тоест не узряли.
Кашкавала по -горе ит 1,5 кг беше намале,не ми харесва пробвах го за паниране абсурд.
Авокадо мрежа е намалено от 5.99 на 4.99. Явно навсякъде лудницата беше ужасна не знам защо лидл вече е като мол когато и да идеш все има яко хора.

# 2 143
Pinko, страхотна е! Моята е пухкава, просто телефонът не иска да снима на фокус, когато е на изкуствено осветление.

# 2 144
Тамън се зарадвах,  че има купон за пекарната и се оказа, че важал само за късно вечерта, когато явно трябва да се отървават от изостанали неща, хаха, виц. Знам си аз, че не трябва да се обръща внимание на купоните, пазарувам каквото ми трябва, ако има купон - бонус, иначе само ядосване Dizzy Face
За първи път научавам за купон важащ само през вечерта. Иначе след 7ч половината неща са намалени почти винаги на 50%, багети, тригълната пица, донъти , кроасанчета... преди година ако имаш купон и вземеш нещо вече намалено ти го отразяваше и така аз взех мляко с кафе намалено с червен етикет от 1.40лв на 99ст и с купона стана 50ст.

Общи условия

Активация на акаунт