Facebook / Фейсбук – 5

• 40 808
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
От профила ми ежеминутно сами се харесват страници на арабски. Стават стотици. Какво е това? 😓

# 151
Погледнах пак, не съм си променяла статуса. Гледах за някакви настройки, но не откривам. Ще се радвам, ако някой помогне.
Не търси там, де що няма логика. 😆 При мен от няколко дни постоянно ми се губи връзката с интернет и се налага да презареждам страницата, а определено проблемът не е интернета. Спряха да ми се появяват известия за настоящи рожденни дни, дори при направените нужни настройки от моя страна. От днес и известия за коментари към мои публикации не получавам.

# 152
Здравейте имам Проблем с messenger

На няколко пъти пробвах да деактивирам фб профила си и всичко беше окей.  Можех да получавам и изпращам съобщения.
Но от вчера нещо имам проблем

На линия съм мога да пиша но не могар да ми пишат:    this person is unvailebul in messenger.

И не може да пише.. Пробвах с 1 2 3 4 познати не могат. Пробвах да им звънна  може да говорим.
реснах приложението излезнах влезнах пак. Деинсталирах го същата история.

Накарах брат ми да ми пише от компа от компа получих съобщението му. Но от телефона не става.

Интересното е че с един конкретен човек(бившата) може  да ми пише но с познати и приятели не става..
Къде да погледна за настройки или нещо друго. Не съм блокирал никого или прочие. Просто бях деактивирал фб но пак го възстанових.

# 153
  • София
Изтриттитв съобщения пазят ли се някъде другаде....... Мисля че отиваха в папка,, архивирани съобщения "?

# 154
Не отиват там, ако не ги пратиш лично. Не се пазят.

# 155
Здравейте имам Проблем с messenger

На няколко пъти пробвах да деактивирам фб профила си и всичко беше окей.  Можех да получавам и изпращам съобщения.
Но от вчера нещо имам проблем

На линия съм мога да пиша но не могар да ми пишат:    this person is unvailebul in messenger.

И не може да пише.. Пробвах с 1 2 3 4 познати не могат. Пробвах да им звънна  може да говорим.
реснах приложението излезнах влезнах пак. Деинсталирах го същата история.

Накарах брат ми да ми пише от компа от компа получих съобщението му. Но от телефона не става.

Интересното е че с един конкретен човек(бившата) може  да ми пише но с познати и приятели не става..
Къде да погледна за настройки или нещо друго. Не съм блокирал никого или прочие. Просто бях деактивирал фб но пак го възстанових.
Направил си, каквото е било нужно. Поне си опитал всякакви вариации, не се е получило.. Освен да се надяваш нещата да се оправят от само себе си. А с приятелите и близките ти винаги можеш да си общувате през други приложения.

# 156
  • София
Не отиват там, ако не ги пратиш лично. Не се пазят.
Пратено е съобщението

# 157
Ами тогава го търси в архива.

# 158
Може ли да ми помогнете? Как да отблокирам човек във фейсбук?

# 159
Отиди в списъка с блокирани и го отблокирай. Той се намира в Настройки - Аудитория и видимост - Блокиране.

# 160
Грешка не Фейсбук, а Месинджър? Ако ви е удобно може ли някакви снимки да качите, защото отблокирах сестра ми, а продължава да не можем да си пращаме съобщения. В списъка с блокирани я няма също.

# 161
Грешка не Фейсбук, а Месинджър? Ако ви е удобно може ли някакви снимки да качите, защото отблокирах сестра ми, а продължава да не можем да си пращаме съобщения. В списъка с блокирани я няма също.

Me-Privacy-blocked accounts

# 162

Цъкнете на малката ваша кръгла профилна снимка в левия горен ъгъл и след това Privacy > blocked accounts

# 163

Цъкнете на малката ваша кръгла профилна снимка в левия горен ъгъл и след това Privacy > blocked accounts
Това го направих още снощи преди да питам тук, но не присъства в списъка на блокирани потребители. Отново я блокирах и отблокирах,така се появи възможност за изпращане на съобщения,но само аз мога.Тя не може.Може да сменя само темите и да звъни,но да отговаря и пише на съобщения не,също и цялата хронология от писаниците ни преди изчезна.

# 164
При мен пак се започна с поканите за приятелство. От седмица насам, всеки ден по десетина покани за приятелство и то главно от мъже. Не съм особено активна във фейсбук и малкото снимки които имам ,са със съпруга ми и всичко е видимо само за приятели.
Не мога да разбера на какво се дължат тези покани за приятелство, такъв период ми се случва около два пъти в годината. После с месеци никой не ми праща покани, не че и искам де. Нямам и такава опция никой да не ми изпраща покани, имам само "Приятели на приятели и "Всеки във Фейсбук ".

Общи условия

Активация на акаунт