Facebook / Фейсбук – 5

• 40 934
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, кажете как да си оправя настройките да я няма опцията "Споделяне " в постовете ми. Постовете са видими само за моите приятели, не са публични.
Всичките ми постове изглеждат така

А искам да изглеждат така

# 271
И при мен вече няма Преглед като. Sad

Снощи се появи. Simple Smile

# 272
Момичета, кажете как да си оправя настройките да я няма опцията "Споделяне " в постовете ми. Постовете са видими само за моите приятели, не са публични.
Всичките ми постове изглеждат така
Скрит текст:

А искам да изглеждат така

И аз искам, ама няма. Така го виждаш ти, щото не си харесала тази страница. Май това е причината или не знам точно, но няма как да ограничиш споделянето на твоите лични публикации. Преровила съм всичко, няма такава опция. Исках и коментари да огранича, и такава няма, само в коментар на страница в група може да се случи това, в личния дневник - не.

# 273
Да, и аз така, всичко съм преровила и не откривам никакви опции.
Само ми е странно, как при другите се получава.
Че и компютъра ми се развали, само там не съм ровила.

# 274
Хммм това със споделянето на публикации видими само за нашите приятели от кога е? Че то и на моите лични снимки в дневника ми има опция за споделяне. Да не би да важи само за нас да ги пресподелим в дневника си, но като опция да го няма за приятелите?
А иначе ако са клипове и снимки, които ние сме споделили в дневниците си, но са от страница или публична група, тогава я има опцията за споделяне нищо, че публикацията е видима само за приятели. Те ще споделят оригиналната публикация, идвайки от страницата/групата.

# 275
Хммм това със споделянето на публикации видими само за нашите приятели от кога е? Че то и на моите лични снимки в дневника ми има опция за споделяне. Да не би да важи само за нас да ги пресподелим в дневника си, но като опция да го няма за приятелите?
А иначе ако са клипове и снимки, които ние сме споделили в дневниците си, но са от страница или публична група, тогава я има опцията за споделяне нищо, че публикацията е видима само за приятели. Те ще споделят оригиналната публикация, идвайки от страницата/групата.

А как може да си го видиш, само от друг профил ли?Thinking

Иначе на повечето ми приятели е така, да няма опция за споделяне.
Мисля, че е когато си качиш снимка от компютъра/телефона, не може да се споделя. Ако е споделена от страница, тогава може. Но не съм сигурна дали е така.

# 276
Хм, сега погледнах през профила на мъж ми и наистина това, което аз качвам като мои снимки, той не може да го сподели. Може да сподели само тези, в които е отбелязан. И да сподели публикации от страници, които аз съм споделила, т.е. достъпни да бъдат споделяни от всеки.

# 277
Именно. Когато са твои снимки, не могат да се споделят.
Дори, ако си свалиш картичка от страницата Честит Рожден Ден, и я качиш в твоя профил, няма да може да се споделя.
Но ако споделиш в твоя профил същата картичка, от Честит Рожден Ден, ще има опция за споделяне. Защото е от публична страница.

# 278
Да. Ама не бях обърнала внимание, че гледайки отвън моя профил е така. Мислех си, че някак мен ме ограничават.

# 279
Това е от известно време. Преди всеки от френдлистата можеше да споделя твои снимки, което беше доста неприятно. То не, че не може да си я свали пак и да я публикува, но иначе беше много лесно.

# 280
Да де, ама разни баби-роднини споделяха всичко наред, все едно се състезават коя колко чужди публикации ще сподели, щото си мислят, че голямо признание демонстрират така. Качиш си профилна снимка, оп, баба Гицка я споделила. И като питаш ама защо?!! 🙄 Ми много си ми убава, чедо, да те видат комшийките каква си гледана, разбирай "дебелшка". Ае, мерси! 🤣

# 281
Да де, ама разни баби-роднини споделяха всичко наред, все едно се състезават коя колко чужди публикации ще сподели, щото си мислят, че голямо признание демонстрират така. Качиш си профилна снимка, оп, баба Гицка я споделила. И като питаш ама защо?!! 🙄 Ми много си ми убава, чедо, да те видат комшийките каква си гледана, разбирай "дебелшка". Ае, мерси! 🤣
Дефакто искаш да кажеш, че снимката не ти е била публична и въпреки това е била споделяна от приятел?
Тя дори споделена вероятно е писало "Това съдържание не е достъпно в момента".
Аз пък снощи си направих работен профил и днес не ми дава да се логна като иска реално видео на самоличността ми преди да ми е разрешен достъп. Доста нагло. Преди искаха снимка за потвърждение на самоличността, сега направо видеоклип. Пф.

# 282
Не само профилни снимки можеха да се споделят. Аз публични постове нямам. Само за едно две изгубени кучета.
Но съм си качвала снимки, видими за приятели, които много често бяха споделяни от един колега. Head Band Преди тези ограничения.

# 283
Да не пиша същото, DeVa® е обяснила.

# 284
Имате ли проблем в момента с връзката си в  Месинджър?

Общи условия

Активация на акаунт