Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 398
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Довечера е момента за мълчана вода, за който има желание. Всички имаме нужда от малко вълшебство в тези турболентни времена 😊
Стана ми интересно, а нямам представа за какво говориш, обясни, моля те...

# 121
  • Canada
buni, ето повече информация:

https://rnews.bg/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE- … D1%87%D0%B0%D0%BD/

Безумен работен ден и днес, въртележката ускорява от миналата седмица 😏

# 122
Моля за стиснати палци

# 123
Имаш ги, Лято.
Фонс, много интересно звучи.
Ние си имаме нова стара кола.
Детето беше направило десерт, запалило свещички и подредило масата.  Вечерята беше от мъжа ми. А аз вече почивам. Обичам такива вечери, нищо че са рядко.

# 124
  • София
Моятт го сполетя проекта за слънчевата система😂

# 125
Лято, стис!

Фонсе, много интересно, не го бях чувала. Но не мога да го приложа, защото за няколко часа навън през нощта или деня Wink водата ще замръзне 😜

# 126
След мълчана вода ни заля урагана

# 127
Стискам палци, Лято.
Съни, много ми хареса написаното от теб.

# 128
Лято, стиснати палци.
Конти, и при вас ли децата са дистанционно?

# 129
Титина, няма да го правя значи този ритуал. Нямам нужда от още гадории.

Не, нашата провинция и Юкон 😜 засега удържаме фронта и  управата реши да гладува доверие на хората да избират как да се пазят и дали децата им да ходят на училище, вместо да налагат рестрикции.

# 130
  • дядовата ръкавичка
Ние пък нямаме вода от 9 сутринта. Ще пропусна ритуала.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 20:37 от Айяла

# 131
  • при моите деца .....
Привет!
Първо - да не пропусна - Лято, стискам палци!
Лудница е на работа....
Дори не успях да запазя час на Митето за очен преглед....
Марти е със завишени чернодробни показатели, включиха лекарство, след 15 дни ще ги проверим.
Наздраве!
Спокойна вечер!

# 132
Ще си изям ушите- пропадна ни пътуването до Италия. С нова заповед я вкараха в червена зона.

# 133
Съни, много хубава изненада са ти направили тази вечер, много мило.
Безаварийно и приятно с новата кола Simple Smile Сега остава да й измислите и име. Нашите винаги са имали, а лично моите МПС си ги имам за домашни любимци. Понякога слизам да ги нагледам в гаража и да им разкажа приказки за лека нощ Grinning Grinning

Няма как да пробвам ритуала с мълчаната вода, понеже се надявам да заспя доста преди полунощ. Утре отново ще се става рано и ако всичко е по план, цял ден ще съм в движение.

Селесте, дано видиш Валенсия тази година, а сериалът да не е крайно скучен Grinning
Не обичам да споделям подробности предварително, защото когато го направя, обикновено нещо се обърква. Само да сме здрави, ще се ходи и наблизо, и надалеч, въпреки ограниченията.

Миналата седмица най-после се сдобих с толкова търсения втори чифт топли боти за градска среда. Чувствам се комфортно в тях, дори с тънки чорапи.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 20:58 от Linofrina

# 134
Палци, Лято!
Мид, успех!
Съни, много добре звучиш! Дълго и безаварийно да ви служи новото бууу.

Тъкмо гледам "Джоуи не дели храна" 😂Култово!

Общи условия

Активация на акаунт