Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 392
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Simple Smile
Днес ми е петък.Grinning

Снощи си позволих чаша уиски без лед, заради гърлото и за сгряване. Утре следобяд съм по доктори, защото положението си е брало лайката.
Чакам няколко книги и парфюми, отдавна набелязани и правя смели планове за пътуване, щом пукне пролетта.

Боби, и това ще мине, дано е бързо!

Хубав ден на всички!

# 106
Добро утро.
Да минат здравословните проблеми при всички.
Мари, дано не се разболее щерката.
Боби, да минава бързо и без последствия.
Лин, дано и при теб вече се оправят проблемите.
Доста работа имам тази седмица, очаквам до края повече да стане. Имам и две срещи днес, та ще поизостанат задачите.
Хубав, слънчев и усмихнат ден.

# 107
  • София
Боби, съжалям, че диагнозата се потвърди! Дано скоро всичко е зад гърба ви!
За килограми няма да говоря, моите са много и ИР ми пречи да ги сваля.
Вчера работната година започна добре с рожден ден на колежка.
Хубав ден ви желая!

# 108
Добро утро!

Боби, бързо ще се оправи Митето!  Стискаме му палци!
Днес съм втора смяна, хич не ги обичам. Поне седмицата ще е кратка, четири работни дни.

Хубав ден!

# 109
  • Бургас
Добро утро!

И моят официален първи работен ден беше спокоен, иначе испанците още от 3-ти си пишат, а индиецът не е спирал да ме ядосва.
Приятелка ми предложи да превеждам латиноамерикански сериал и чакам пробна серия тези дни. Текстът очаквано е пълна боза, но за уплътняване на работните дни, в които често имам доста свободно време +допълнителен доход, макар и твърде скромен, си е ок.

Боби, не съм запозната с диагнозата, но пожелавам от сърце да намерите бързо подходящото лечение/режим.

Лино, що така я закъса? Бързо оздравяване!
Закъде чертаеш маршрути?
При мен, живот и здраве, се очертава служебно юнска Валенсия, стига да не отложат за пореден път изложението.

Топъл и слънчев ден ще е тук. Такъв да е и вашият!

# 110
  • На брега на реката
Добро утро и Честита Нова Година!

Да сте здрави и всички болежки, за които прочетох, да са мимолетни и да няма следа от тях!
Пожелавам, да е спокойна, мирна и щастлива и нека донесе на всеки, това което желае! Аз съвсем нескромно си пожелавам и нова, по-хубава работа, освен гореизброените неща!

Чудни празници изкарахме!  На нова година, децата си празнуваха с приятели  и ние си бяхме само с Принца и Феята, а Палечка беше с другите баба и дядо!  И двете дечица, се представиха чудесно, направо не мога да повярвам, какви чудни човечета са! Heart
На първи беше погачата на малката и мина много добре, а  аз обрах овациите за погачата и тортата! Да ви кажа, чудна е получи, въпреки, че я направих на 30-ти!  Много се хареса, дори големия ми син, който не яде сладко си хапна тогава и снощи ме пита, дали има останало от хубавата торта, че много му харесала, та днес ще търся продукти и ще му направя! 
На втори беше рожденния ден на Палечка! Много хубаво празненство, а тя се държа, сякаш знаеше, че е център на внимание и беше, като малка принцеса!  Heart Eyes
Както виждате, и ръцете и душата ми, бяха пълни с бебета, та не съм имала време да пиша!  Вчера , като си тръгнаха малките, свалих и украсата и някак психически се подготвям, за баналното ежедневие!

Положението с килата е много зле, та ще трябва и в тази посока да работя и за довечера си записах аеробика и танци! Да видим, до къде ще ги докарам!

Боби, племенницата ми преди години кара мононуклеоза. Не помня подробности, но всичко е беше наред и отмина без следа!

Хубав ден, момичета!

# 111
  • Бургас
Бубе, приказни празници си имала.
Честит рожден на патерица на Палечка! Да расте здрава, усмихната и обичана!
Феята да стъпва смело и уверено напред! Дано не бъркам детето и повода:)

# 112
  • На брега на реката
Селесте, благодаря за пожеланията!

Палечка направи годинка на 2-ри и правихме и прощъпулник, че нали проходи наскоро!

А Феята наричам най-малката, която на 3-ти направи 2 месеца! На нея и правихме погача на 1-ви, че да си я орисаме!

Признавам, че и аз малко се обърках, покрай толкоз празници и поводи, но нали е за хубаво! При толкоз бебета, близки по възраст, няма как да не се обърка човек! Blush Вярно е обаче, че от мисли  и притеснения, как ли ще минат всичките мероприятия и аз като Бел Фльор, исках да заспя и да се събудя на 3-ти! Добре, че не стана де, че щях да изтърва всичко! Joy

# 113
  • Бургас
Мда, усещах, че бъркам бебоците нещо. Здравички да са всички!

# 114
  • На брега на реката
Селесте, то и аз ги бъркам! Joy Ама нали ми е нагъсто и празници/поводи и бебчовци, та така, ама не се оплаквам, хваля се! Blush

Чувам, че и големите правят сметки за второ детенце и си признавам, че малко ми настръхват косите, ама то си е Божа работа и си им е време, та ще е както дойде, баба ще устиска!  Joy

# 115
  • Canada
Бубе, богата баба си ти 🤗

Лин, да свършва серията вече!

Боби, лечението да е адекватно, бързо да минава и да го забравите!

Мари, да ви подмине!

Минорно ми е напоследък, не е като да няма причини...

Довечера е момента за мълчана вода, за който има желание. Всички имаме нужда от малко вълшебство в тези турболентни времена 😊

# 116
Буб, много добра баба си, да знаеш.
Лин, бързо оправяне.
Фонсе, други са ми притесненията.
Селесте, интересен проект те очаква. Дано сериалът да не е муден.

# 117
  • Бургас
Здравейте, изпратихме мъжете - моя вчера сутринта, зетя - вечерта. Малкия ни остана. Не спи нощем, чувам го как плаче от другата стая. Три зъба са тръгнали наведнъж, голям зор е. След работа ще бързам да се прибирам да го изведа, че детето ми е на края на силите си.
Лек ден!

# 118
  • Canada
Селесте, това щях да кажа - интересен живот имаш 🙂

Мари, 🤗 Не знам дали е утеха, но никое съжаление не може да поправи миналото и никоя тревога не може да промени бъдещето 🤗 Дано не са свързани със здраве притесненията ти!

# 119
  • Germany
Ние още сме ваканция и спим до късно и се мотаем. Децата и учат по малко, че пак имат напланирани няколко класни от другата седмица. Аз много се надявах да ги оставят вкъщи по дълго, но за сега няма такива изгледи. Ще си довършат срока, пък за февруари ще видим.
Хубав да ви е деня!

Общи условия

Активация на акаунт