Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 382
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И ген.

# 76
Фонсе, аз съм в постоянен стрес, съня нон стоп не ми стига и т.н. и на тази база не би трябвало изобщо да отслабвам.
И да, случва ми се адски бавно и трудно (за същото време нормалните хора отслабват двойно примерно), но въпреки всичко се случва.
Ако нямаш тези две неща обаче (калориен дефицит и движение), отслабването ще е тотален мит.

# 77
Прибрах се, изведох Арчи, пуснах пералня и седнах с второто и последно кафе за деня. Времето е хубаво, разходките са приятни. Мисля да дремна, че нямам друга работа. Довечера ще готвя.

# 78
  • Canada
Ес, ако ме прочетеш внимателно ще установиш, че не споря с теб, допълвам те.

Да, има основни принципи, но в живота рядко една и съща съща схема работи еднакво за всички.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 14:28 от Foncé

# 79
Добро утро!

Първи работен ден, първа смяна. Още няма никой, дори не знам колко деца ще дойдат. Колкото-толкова. И аз станах трудно, сега пия кафе. Ще опитам да огранича сладкото и въглехидратите. Сладкото го бях спряла, но покрай празниците... Добре е, че поне не съм качила килограми.

Хубав и успешен ден!
При нас групата беше пълна.
Днес подавах отсъствията на децата и ми изписа, че едно дете е с повече от допустимия брой отсъствия. Очаквам страхотен скандал, когато им спрат детските.

# 80
В класа на щерката са пламнали барабар с класен и още бая учители от училището.
Вчера имах ужасен ден, днес напрежението продължава. Мрън.

# 81
Ние имахме 12 деца днес. От които 3 взеха на обяд. Ще се завърнат лека-полека. Групата ни е от 16 деца. Преди празниците имаше много болни. Идваха по 4-5 деца на ден.
Легнах, но сън не ме хваща...довечера ще заспя с кокошките.
Мари, дано всичко се оправи бързо!

# 82
Лято,колко са допустимите отсъствия? Че нали и Синеочка много често боледува,пък не знаех,че има допустими бройки.
Всеки сам си "преценя" какво и как ще приема за оСлабване. Аз само написах какво съм видяла като хит,не агитирам никой да го пие. 🤗 Аз самата не съм.

# 83
  • Бургас
Ени, покрай пандемията при нас варират допустимите отсъствия. По принцип са 10, но кметът ни отпускал още 20, пък с договорка с директор може и още...В началото на годината ни накараха да отбележим кои са родителите, получаващи детски, за да могат госпожите да следят и да информират с време.Това всъщност важи за неизвинени, тези с бележка от ЛЛ не се броят.

Водих Марто на фризьор, но не при неговата, а при на баща му фризьорката. Острига го като овца с машинката, добре че той не разбира и се има за готин Joy

Мари, дано щерката не е закачила някой вирус.

# 84
И Калин е за фризьор, но иска дълга коса и аз само режа бретона му. Утре трябва да отскоча до Декатлон, че трябва ластици да му купувам.
Мари, дано да прескочи щерката ти.

И аз пих нес кафе с лимон, Калин ми го предписа. Е няма нищо толкова гадно- хем и лимон , и кафе обожавам.

# 85
Аз пък свалих 15 кг. без калориен дефицит  без спорт. В същност калории през живота си не съм смятала и гладна не съм стояла. И си задържам теглото вече 2 години безразборно хранене и без спорт. Та не всичко важи за всички.

# 86
Ес, стресът и недоспиването силно възпрепятстват свалянето на килограми. Второто яко бъгва и хормоните. Радвай се, че успяваш някак си, въпреки тях.

Аз пък обичам кафе с цитрусов плод, но не изстискан вътре в него. Това е един от малкото поводи да хапна плод, понеже никак не ги обичам.

# 87
Аа Селест,мерси. Ние такива почти не пишем,че тя всеки път си е болна и вземам от ЛЛ. Преди Коледа само пусках за 3 дни,че бяха сборна.
Те и тази седмица ще са сборна и като я взех сега ми мрънна,утре да не ходи. 🙄 Хич не обича да сменя местата и госпожите,но няма да я спирам. 😃

# 88
Алечка, да много хора са като теб, но аз не съм. То има хора дето и нон стоп да ядат все стоят 40кг.
И броенето на калории не означава да стоиш гладна.
А безразборното хранене в млада възраст, рано или късно дава отражения. Дали в тегло или в друго, ама се разбира след 40г.

# 89
Марееее, честит пасатор - все така да ти върви тази година Hug

пп: И на Айяла тостер! Честито! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт