Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 371
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София
Добро утро ☕
И аз от мерак за работа се събудих в 4.30ч и не заспах повече, пффф, дълъг ден ще е!
Днес съм на вода, влизам в ритъм, че положението е извън контрол, 10 дни, ядох без да се ограничавам, много въглехидрати, а снощи правих и китайско, та и солено 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 61
Добро утро!

И аз, като Деси, се събудих в 4.30 от зор за работа.. 😆 Ще клепам днес следобед със сигурност. Ма кот - такова.
Аз също планирам да огранича въглехидратите...

Спорна седмица,  банда!

# 62
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Качих се вчера на кантара и съм минус 3 кг Grinning а не съм се ограничавала. Кафе с лимон не мисля да си причинявам извъобще Grin

Хубав да е денят ви!

# 63
Добро утро.
Хайде, леко да почне работната седмица и така да приключи.

# 64
Добро утро.
Едва ме събуди алармата в 6. Не ми се ставаше и не ми се излизаше.  Но да я започнем работната година и дано е успешна и добра.
Хубав ден.

# 65
Добро утро!

Първи работен ден, първа смяна. Още няма никой, дори не знам колко деца ще дойдат. Колкото-толкова. И аз станах трудно, сега пия кафе. Ще опитам да огранича сладкото и въглехидратите. Сладкото го бях спряла, но покрай празниците... Добре е, че поне не съм качила килограми.

Хубав и успешен ден!

# 66
Само като си помисля за кафе с лимон и ми изтръпват зъбите 😆 Обаче аз мразя всякакви киселяци, та никакъв шанс да прокарам лимон под каквато и да е форма. Изобщо с плодовете на гладно вече патих, та не се наемвам.

# 67
  • Бургас
Добро утро!

Всякаква гадост мога да се прежаля да пия за здраве, но на кафето не посягам, хеле пък на първото за деня.

Сутринта очаквах голям зор със ставането, но бяхме повече от бързи с Викчето. Преди празниците нещо се обърках с ваканцията на учениците и писах Марто днес и утре да е вкъщи, та на него още два дни бонус съм му отпуснала.

Хубав да е денят ви, момичета! Спорна работна седмица!

# 68
  • Canada
Добро утро!

Ех, ако ставаше с парче лимон и лъжица кафе... 😏

Какви сте пчелички нетърпеливи, на мен все така не ми се работи 😁 Поне колегата се връща днес от отпуска та няма да гърбя сама като грешен дявол 😁 

Три поръчки пуснах снощи, да наваксам, че около празниците имах други грижи.

Хубав ден!

# 69
  • Бургас
Спорна седмица, момичета!
Аз съм доволна от началото на работния ден- успях да преваря опашката пред кабинета на личната и взех рецептите за хронично болните в жилището. Но пък в аптеката казаха, че не работи здравната каса, не знаят до кога. Добре, че предвидливо сме се запасили. Та не се очаква здравна криза.
Времето е приятно за разходки от сутринта, дано задържи така. Смятам да тръгвам пак пеш за работа.

# 70
  • дядовата ръкавичка
И аз в 4.20 се разбудих. Да не се е случило нещо тогава Simple Smile.

Ети, добре че само със скъсана грейка се е разминало.

Боби, как е Марти?

В къщи нямаме кантар, а този в офиса изчезна, та ще си живея в неведение с килограмите Simple Smile

# 71
  • Ямбол
Спорна и спокойна да е работната седмица!

Лимон с кафе е опасна комбинация. Преди беше по-модерно бронираното кафе - кафе с кокосово масло. Дава ситост. Каквото и да е, трябва да се внимава.

Днес сме втора смяна и се подмотвам. Щерката се успа за първия час, като преди това са имали тестване, тя е със сертификат и не се тества, но следващия пак го е проспала, та я изритах преди малко да изкара остатъка.

Допивам кафето и се захващам за работа.
Приятен ден!

# 72
Добър ден и от мен!

Първи работен ден, учудващо спокойно с разни дребни проблеми за решаване. Направо е песен в сравнение с това, което си представях.

Нес кафе с лимон няма как да си причиня, отделно, че е тотална и пълна глупост. И това, че топяло мазнини и за 1месец свалят по 15кг...само това е достатъчно на човек, за да си направи сметка, че е нереално.

Най-доброто което гарантирано действа е калориен дефицит, намалени въглехидрати (не изключени и не твърде ниски) и някакво движение.

# 73
  • Mediterraneo
В Испания е много разпространено кафе с лимон и лед. Учудващо много хора го поръчват.

# 74
  • Canada
Ес, и това не винаги е достатъчно.

Сън, хормонален баланс, стрес, начин на живот са ключови също.

Мъчно ми е като виждам какво си причиняваме понякога ние, жените, в името на няколко килограма по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт