Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 62 075
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 900
  • Germany
Ели, дано се стабилизира татко ти!
Както не очаквах изненади при малкият, така ме ядосаха 2 учители с неадекватните си оценки. Мислех да ходя да се разправям, въпреки, че оценките не са лоши, защото въпроса е принципен, но знам, че нищо няма да постигна, само ще наберат на детето и за пореден път ще си замълча. Много ме ядосва тукашната система, с тия устни оценки дето са си чисто субективни и позволяват на учителите да се гаврят с усилията на децата.

# 901
  • на Мелмак
Аз мисля, че зелената енергия излиза доста скъпо. Силно се надявам това с тока да се успокои по някакъв начин.

Ели Hug

# 902
  • Бургас
ЕлиТ,кураж и много сила ти пожелавам!
Цял ден пренареждам,събирам забравени играчки и си поплаквам. Знам,че ще свикна,но трябва време. Надявам се да отида за рождения ден на малкия април.
Като тръгна на работа в понеделник ще вляза в ритъм,сега отивам при внучките,да им занеса подаръците от леля.

# 903
  • при моите деца .....
Flowers Four Leaf CloverЕлиТ, сили и кураж! Късмет Flowers Four Leaf Clover
Бел, дано април месец се осъществи пътуването Flowers Four Leaf Clover
Ходих до училище, пране, съдове, почивка и наливане с чай....
Мисля, че съм по-добре.

# 904
Прибрах се рано-рано, взех си горещ душ и си направих чайче, щото имам сополи.
Дано да го пресека!
А за повдигане на духа си поръчах две пролетни палтенца, мм каза че тамън щял да отбие номера за 8-ми март 😁

# 905
Ели, сили ти желая.
Руми, дано го пресечеш. Включи,  ако можеш, и инхалация или ароматерапия с евкалипт, мента.
Ети, оздравявай и ти.
За ток не ми се говори. По независещи от нас причини, сме на промишлен ток и за декември,  когато ни нямаше по празниците, имаме 330 лв ток.
Избутах го и днес. Сега 4 дни опит за почивка. Опит, защото ще трябва да помогам на колегите,  но надявам се ме много.

# 906
Ели, лек път и дано успееш да му повдигнеш духа!
Другата седмица и аз пътувам натам, ако се застоиш и ти трябва нещо, пиши ми.
Руми, ще чакам снимки, знаеш;)
И на двете ви с Ети не е разрешено да се разболявате, нали знаете, че майките не боледуват.
Маре, възлагам надежди за по-добри оценки в новото училище, но девойката ако го кара, както и сега, няма да се получи и там. Ако влезе де, че първият срок го завърши умопомрачително.
Замислям се за психолог, който да ми обясни как да разговарям с нея.

# 907
Ох, Тути, разбирам те.
Руми, кажи на ТМ, такива да си ги нямаме. Много е далече 8 март. Първо да се отчете за Св. Валентин.
Боби, сложи нещо алкохолно в чая. Все пак сме петък. Simple Smile
Съни, да си починеш. Казах!

# 908
  • Canada
Зелената енергия и е скъпа, и не е толкова зелена, колкото се опитват да ни убедят.

Ели, сили и кураж 🍀

Случващото се в Канада ме трогва до сълзи. Винаги ще ми липсват тази солидарност и емпатия. Връщат ми вярата в човечеството 🙏

Никакво разболяване, девойки, уикенд ни чака.

# 909
ЕлиТ, успех с баща ти. Понякога просто се отказват да се борят. Преди години свекъра ми така. ММ и сестра му, чудеса от храброст направиха. Той просто вдигна тел и ми каза” моля те спри ги. Аз приключих” все се чудя защо и двамата с лелята на ММ избраха мен. Аз най-малка, бременна. Трябваше из да издърпам каруцата.

Изпратих мама. Операциите са повече от наложителни. Ама и тя е за бой. Лекарят, се оказа братовчед на най-добрата ми приятелка. Разбрах, че майка и е много болна, а не мога да се свържа с нея. От два дни ми се реве. Опитвам се да се изкарам от дупката.
Днес ми дойдоха лабораторните резултати. Потресаващо зле. От Ковид-а се оказах с кисти в далака. Лекарката каза, че е нормално. Такива се получавали и от ваксините. Реших, че преди да започна каквото и да е лечение минавам на глад. Това друг път ме е спасявало, надявам се и сега да го направи. След като реших какво да правя, все едно камък  ми падна от сърцето.

# 910
Успех, Титина! На теб, на майка ти, на майката на приятелката ти.

# 911
Мама е борец, ще се справи. Аз също. А приятелката ми продължавам да я издирвам. Тя е в Германия и не знам може ли да си дойде или не.

# 912
Ели, дано успееш!
Скрит текст:
Татко цял живот беше борец, силен физически и психически, а накрая се предаде бързо... сякаш е усетил, че няма смисъл.

Девойката ще взима стипендия. Тази вечер ще си сипя.

# 913
  • Canada
Относно предаването... препоръчвам Пътят на душите на д-р Майкъл Нютън. Дава друга перспектива за живота. И смъртта.
Но е нужна и съответната нагласа за нея, не е лежерно ежедневно четиво.

Тит, 🍀🤞

Лин, браво на девойката!

# 914
Маре, аз така съм напреднала, че то за 8 март, ама не е ясно коя година 😆

Тути, дано да ми харесат. Бях си ги отделила и гадините ме подлъгаха с код за отстъпка.

Тит 🍀

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 16:42 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт