Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 395
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 930
Палтенцата са много хубави.
А какво е кармолис?

# 931
  • някъде ... тук ...
Руми, лайка имаш ли?

# 932
  • Germany
Добро утро!
Снощи трудно заспах и съответно спах до преди малко. Мъжа ми и големият спят още, след малко ще ги дигам, че си имаме задачки. Пак е мрачно навън... много ме подтиска това време.
Руми, за мен, при хрема Муконазала е нещото, което работи безотказно. Да ти минава бързо!
Хубав да ви е уикенда!

# 933
  • Ямбол
Аз наченки на разболяване успешно пресичам с прополис. Преди взимах 30 капки в малко вода три пъти дневно, от скоро капя директно в гърлото.

# 934
Руми, да ти купят и Гело- миртол.
Не си спомням дали пожелах добро утро.

# 935
  • Бургас
Покрай тази тема и аз на всеки с хрема препоръчвам Кармолис и Геломиртол, а реално не ми се е налагало да ги пробвам, но иначе съм много убедителна Simple Smile

Ели, прегръщам те силно.

Съни, по едно и също палтенце въздишаме значи от много време Simple Smile

Лили, приятна почивка!

Але, викаш отряд по бързо реагиране бяхте. Няма да става зян толкова храна, я.

Правих гофрети, по-късно един грах ще сложа, снощи забърках руло и соленки, в майка ме чакат пърленки с някаква плънка, свекърва ми щеше сарми да завива, но нещо не се чувствала добре, ей сега ММ отиде я види как е. От 10 дни ту Т, ту гърло я дращи, все й е студено, но нищо не прави, не ходи на лекар, не пие лекарства, само бабини рецепти. Лошо няма разбира се, но не винаги действат почивка и морска сол.

Пускам сега една бърза прахосмукачка и сядам с книга. Няма да си давам много зор, предлагам и на вас същото Wink Ми почивни дни са все пак.

# 936
Руми, мед в носа Simple Smile щом доброволно си причинявам това мъчение, значи има защо. Ако имаш инхалатор, действай и с него.

Селесте, аз съм на тръстиката, но днес не си давам зор.

# 937
  • Бургас
Лин, то и аз уж нямаше да си давам зор, а чак сега сядам, имам чувството, че денят ми мина на мивката, направо не знам какво стана. 
Книгата ми се размина, пратиха ми ей сега пореден епизод от сапунката.

Тит, забравих сутринта. Стискам палци съвсем скоро да има добри новини от теб, майка ти и приятелката ти!

# 938
И аз днес нямах време за опънакис... Пазарувах, чистих, кумицата ми прави маникюр... Сега ще почвам да готвя и той деня минал...

# 939
  • на Мелмак
Сутринта тръгнах да казвам Добро утро, и к'во стана, отиде ми писането.

Та какво правих, нищо и половина, той деня минал, сега чакам гости, направих две салати.
После на щерката спагети, ама чакам гостите да видя с деца или без ще са, да знам каква да е дозата Grinning
Ядосвам се на шофиращите в Банско, имам чувството, че всички си мислят, че са единствените на пътя.
Приятелка ми каза за Канада, аз много не следя новини.

Али, утре ще почиваш Hug

# 940
  • Canada
Етти, в новините дума не обелват за Канада, не смеят да нарушат омертата 😉

Днес за сефте ме вози детето, чудесно се справя. Но съм отвикнала от толкова ниски коли 😁

Възмутена съм от спекулата, която се вихри в момента! Гледахме гранитогрес, на вече налична стока имаше разлика около 7-8 лева между афишираната и актуалната цена на м² 😐

# 941
  • Бургас
...на вече налична стока имаше разлика около 7-8 лева между афишираната и актуалната цена на м² 😐
Това е супер странно, обясниха ли защо. Всъщност е много вероятно магазинът да разполага само с мостри, а да набавя поръчките от друго място, което държи на склад големи количества  и просто да не е актуализирана цената, която наистина скача постоянно. Вчера сутринта пуснах поръчка за производство и час по-късно транспортът скочи с 550 $. Тази стока ще е при нас поне след месец, та като нищо може да хване още някое увеличение, преди да я натоварят.
Пиши ми на ЛС кой е моделът, ако сте се спрели на него, и ще проверя тук там.

# 942
Добро утро от лудата Станка 😁

Рано кукнах,  но и рано легнах,  та всичко е точно. Пия кафе, после мекиций и мързел 😁

# 943
Добро утро Simple Smile
Работният ден започна и усещам, че днес времето ще мине много бавно.

# 944
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес планът е традиционен празник Св. Атанас в Етрополе.
Искаше ми се да се кача до върха....
ММ Излезна да пали огън, а ние с децата ще отидем към 10.30.
Ще пързалям Митето, ще се поразходим.... Ще ядем месо на жар....
Една стара снимка

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт