Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 39 130
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Привет!
Алекс, благодаря за сцената! Flowers Hibiscus

Ългаз чете книгата "Амстердам" и авторът Башар Башаран е писал нещо на Сема по този повод.

Phillipine, възможно е, но на мен ми прилича на перука.

Скрит текст:

# 586
Време е Сема да започне да разкрива по-малко загадките ...стига сме  ходили по "фризьорските салони "  и да хвърляме боб ...

# 587
  • Кърджали
Последна изненада засега

"Подадох оставка, вече не съм прокурор" - https://vk.com/wall609002571_97

# 588
Тигаса, благодаря ти, че ни даде превода на бг на еп.16. Flowers Hibiscus
Благодарности и на екипа по превода и субтитрите. Hands Ok Hand
В началото на епизода, озвучката не вървеше и изпуснах голяма част
от диалозите, които бяха от съществено  значение.
Например, разговорът между Мердан и Седа за трупа на Зафер.
Значи, Мердан не знае нищо за Сердар и неговия приятел.
А откъде тогава знае, че Зафер е убит?
След това обяснението на Седа защо предлага на Йекта да му бъде адвокат.
А после и предложенията на Седа пред екипа на Йекта каква да бъде защитата...
Всичко това беше важна част от епизода и сега нещата донякъде ми се изясниха. Hands Plus1

Установих и едно несъответствие. Когато Ългаз отива в затвораа при Джей,
той показва картата си на полицайката на входа, а тя отговаря "Заповядайте, г-н адвокат".
Кога успя да си смени  картата?

Ще изгледам епизода до края, но не знам дали ще науча нещо повече отколкото досега. Blush

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 22:54 от jupetrov7

# 589
  • София
Благодарности и на екипа по превода и субтитрите. Hands Ok Hand
Снощи, в началото на епизода, озвучката не вървеше и изпуснах голяма част
от диалозите, които бяха от съществено  значение.
Например, разговорът между Мердан и Седа за трупа на Зафер.
Значи, Мердан не знае нищо за Сердар и неговия приятел.
А откъде тогава знае, че Зафер е убит?
След това обяснението на Седа защо предлага на Йекта да му бъде адвокат.
А после и предложенията на Седа пред екипа на Йекта каква да бъде защитата...
Всичко това беше важна част от епизода и сега нещата донякъде ми се изясниха. Hands Plus1
той показва картата си на полицайката на входа, а тя отговаря "Заповядайте, г-н адвокат".
Кога успя да си смени  картата?
Ще изгледам епизода до края, но не знам дали ще науча нещо повече отколкото досега. Blush

Привет! Не зная как да се обърна към теб, но и аз не съм наясно с много неща от 17-ти епизод. Цял ден чакам руските субтитри, но не и не - няма ги. Има само двугласна озвучка на линка, който снощи гледахме, но ми е мъка. Така ми се искаше тази вечер да гледам, но ще видим. Дано някой се добере до руските субтитри и ги предостави. Хубава вечер и до скоро.

# 590
  • Кърджали

Кога успя да си смени  картата?

Няма несъответствие, а грешка в превода. Това е последният път в който Ългаз ползва картата си на прокурор. И служителката в затвора му казва * Заповядайте, г-н прокурор."
Едва в снощната серия Ългаз официално стана адвокат
Мердан знае за Зафер от Метин. Малко ли пъти Метин го пита той ли взе трупа, къде скринтръпс, даже ако ме се бъркам и името казваше.

# 591
[quote
Цитат
 Здравейте!:

Колко  е прекрасно, че си имаме Алекс в нашата тема!
Да ни е  жива и здрава!  
]

Благодаря за всичко споделено !Радвам се,че ви има!
Нов епизод,нови изненади, подсказки,нови вълнения и все по-нарастващата
красива любов на нашите любимци.Ългаз търпеливо чака и е щаслив,че

=// животът им дава това,от което имат нужда//=
   Руският превод
.https://vk.com/dizimania?z=video-195720016_456239485%2Fln-NQEgCa … l_wall_-129812063
 Приятно гледане!

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 22:06 от 12345ds

# 592
  • София
Здравейте, момичета!
За тези, които като мен чакат руските субтитри:
https://vk.com/dizimaniafhk
Приятно гледане.

# 593
Епизода снощи беше приятен, финалът още по-приятен.
Ще го чакам със субтитри.

Иначе сега захващам 16 епизод, благодаря за линковете.

В началото на епизода Седа говори с Мердан и казва, че аутопсията на тялото на Енгин още продължава.
Колко време е една аутопсия...
Джейлин престоя една вечер в болницата, една вечер спа в участъка - 2 дни
След това Ългаз подаде оставката си - 2 дни му трябаха да получи одобрение, и може би 1 ден беше ни прокурор, ни адвокат, тогава като съпруг издейства освобождаването до делото на Джейлин, на следващия ден я изведе от затвора и 1 нощ бяха заедно, после 1 нощ отделно - което е една седмица... 7 дни, на 8 мия ден получи лиценз/диплома за адвокат

за една седмица по бърза процедура и с връзки успя да издейства лиценз/диплома на Ългаз за адвокат,  а аутопсията на Енгин приключи ли? извадиха ли куршума от сърцето му?

# 594
  • Плевен / София
Скрит текст:
Епизода снощи беше приятен, финалът още по-приятен.
Ще го чакам със субтитри.

Иначе сега захващам 16 епизод, благодаря за линковете.

В началото на епизода Седа говори с Мердан и казва, че аутопсията на тялото на Енгин още продължава.
Колко време е една аутопсия...
Джейлин престоя една вечер в болницата, една вечер спа в участъка - 2 дни
След това Ългаз подаде оставката си - 2 дни му трябаха да получи одобрение, и може би 1 ден беше ни прокурор, ни адвокат, тогава като съпруг издейства освобождаването до делото на Джейлин, на следващия ден я изведе от затвора и 1 нощ бяха заедно, после 1 нощ отделно - което е една седмица... 7 дни, на 8 мия ден получи лиценз/диплома за адвокат

за една седмица по бърза процедура и с връзки успя да издейства лиценз/диплома на Ългаз за адвокат,  а аутопсията на Енгин приключи ли? извадиха ли куршума от сърцето му?
Не, нали имаше пожар в лабораторията. Ако там се правят и аутопсиите...Ще си почакаме доста. Йекта не бърза с резултати от намерените улики...Виж бързичко се постара да срине реномето на Джейлин и Ългаз. За такъв похват "бившия" прокурор не би си и помислил....Адвокатите не учат ли същите закони като прокурорите? Или първите ги прилагат, както дявола чете евангелието
За мен е важно, че Джейлин дойде на себе си и престана да мисли за себе си, като за убиец...Метин и каза, че със сърцето си трябва да знае дали е стреляла.Едно е знаеш със сърцето си, друго е какво си направил в действителност...Той със сърцето или с разума си потъпка честта си на полицай...

# 595
Привет!
Благодаря за споделеното, на Алекс за клипчето, за превода на епизодите! Flowers Bouquet

От Каан, днес не снимат ли, че не е на сета Flushed

От снощи от колата

# 596
Може би днес монтират фрагмани довечера ще имаме трейлърче...

Не знам дали да се надявам на трейлър във вторник.

В повечето случаи все в сряда пускат, но ако няма снимки днес, може би имат достатъчно заснет материал или пък времето не е подходящо за снимки

Иначе аз стигнах до момента, в който Седа се връща при Йекта и обяснява на адвокатите му че трябва да докажат, че Джейлин е отровила Енгин, организирала бягството му и накрая го е убила Hushed

Смешното е, че на всички в залата им е трудно да повярвят, че Джейлин е способна на всичко това Laughing и Седа ги моли да почнат да работят да докажат вината на Джейлин и да издействат възможно най-тежка присъда и да спрат да я гледат все едно говори глупости Satisfied

имайки пред вид, че Джейлин е била гадже на Джуйнет и близка приятелка с Енгин, всички тези хора на Йекта я познават добре и явно и за тях е трудно да повярвят, че Джейлин стои зад смъртта на Енгин.

# 597
  • Плевен / София
Скрит текст:
Може би днес монтират фрагмани довечера ще имаме трейлърче...

Не знам дали да се надявам на трейлър във вторник.

В повечето случаи все в сряда пускат, но ако няма снимки днес, може би имат достатъчно заснет материал или пък времето не е подходящо за снимки

Иначе аз стигнах до момента, в който Седа се връща при Йекта и обяснява на адвокатите му че трябва да докажат, че Джейлин е отровила Енгин, организирала бягството му и накрая го е убила Hushed

Смешното е, че на всички в залата им е трудно да повярвят, че Джейлин е способна на всичко това Laughing и Седа ги моли да почнат да работят да докажат вината на Джейлин и да издействат възможно най-тежка присъда и да спрат да я гледат все едно говори глупости Satisfied

имайки пред вид, че Джейлин е била гадже на Джуйнет и близка приятелка с Енгин, всички тези хора на Йекта я познават добре и явно и за тях е трудно да повярвят, че Джейлин стои зад смъртта на Енгин.

Че те са си глупости...защо се чуди...

# 598
Не зная къде снимат сериите, но от вчера Турция е в снежен капан...

Летището на Истанбул е затворено...

Гледах репортаж за наш футболен отбор - 20 часа блокирани на шосето...

# 599
  • Кърджали
Мисля че днес не снимат.  Казват , че снежната буря там в момента е най-голямата в последните 30 години. А може и да са снимали някакви сцени на закрито, знае ли се. Може би с другите актьори, защото гледам и Пънар пусна стори с котето си, явно те с Каан не снимат

Общи условия

Активация на акаунт