Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 39 010
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Не са мои амааа машаллах 32 пъти

Пънар вече не ми е толкова скована беше ми скована в Ашк 101 в тези им сцени явно вече достатъчно добре се познават с батко и Каан от Кампус...

# 631
  • Бургас
Казвам: Здравейте, на една от малкото групи, които ме впечатлиха с анализи и коментари през новия сезон!Радвам се, че е и за най-качественото дизи, което гледам с удоволствие... Ще се радвам, ако стана част от вашето общество!  Kissing Heart                                        

Доста време ми трябваше да се престраша да пропиша, предвид  "експертните" мнения, които изказвате, а и това диамантче Алекс, което си имате винаги е в час и напред с материала...Yum   Е.....наваксах и с четене и с гледане, а от както гледам и в неделя, вече  събрах куража и аз да взема отношение. Не за друго, просто съм твърде "зелена" в гледането на турски сериали, но разбрах, че и това занимание може да те обогати и срещне с интересни хора, макар и виртуално!
Излишно е да казвам, че съм във възторг от каста, сценария и режисурата.... А относно последните предположения , май се подмина момента с пластира , който Сема си сложи пред Йекта и след това фиксираха, когато събличаше палтото при Парс. Мисля, че това са пластири против тютюнопушене, а ето връзката със седемте угарки / Лачин е с електронна цигара и не напразно винаги ни го набиват в очите/ Този мистериозен разговор с неизвестен мъж по телефона, също ме навява на мисълта, че именно Сема има някаква връзка с убийството. Човекът, който Енгин видя му е познат, но и като че не го очакваше - с това си обяснявам истеричния му смях. Че е мъж, две мнения няма, но кой е толкова ядосан на Джейлин, за да я изрита така жестоко? Относно дългата коса - най-близко този кичур е до косата на полицая-лаборант, но абсурд толкова очевадно да ни насочват вниманието към него....И така за мен всичко води до Джунейт, а защо не и Серкар.... Имаме време до неделя, а днес може и да ни подскажат още нещичко....Отивам да чета, че не мога да ви насмогна

# 632
  • София
Здравейте, момичета!
Много ми харесват коментарите ви и ви чета с интерес. Само нещо много важно за мен искам да кажа и мисля, че това трябва да бъде основна точка в подозренията ни, а то е, че  Енгин познава много добре този, който стреля. Енгин очакваше от него спасение. Видя го, усмихна се, зарадва се след като мъжа /сигурна съм/ удари Джейлин и я срита. Следваше най-голямата изненада, когато за секунда дадоха лицето му след разстрела.
Убиеца е познат, а може и близък на Енгин.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 16:17 от Nina NN

# 633
Благодаря за коментарите! Flowers Bouquet

Аniksi, добре дошла! Flowers Hibiscus
Пластири срещу тютюнопушене - ако Седа е пушачка, но не са я показали с цигари.

Ниязи има отношение към манипулциите на доказателства, но не виждам причина точно той да убие Енгин.

Харесва ми начина по който Джейлин предизвиква Ългаз и се опитва да го учи, а той най - спокойно я поставя на място и правилно отбеляза хаоса около нея. Тя си харесва хаоса, но заради него понякога се пропускат важни детайли. А Ългаз е подреден и мислите му са подредени, това помага в работата.

# 634
# 635
  • AMS
Фрагман еп. 18 >>>

# 636
  • Плевен / София
Опа, защо всички накрая гледат Метин?

# 637
Сватба ли иде?

Мисля,че пак ще накиснат Чънарче

# 638
  • Плевен / София
Скрит текст:
Сватба ли иде?

Мисля,че пак ще накиснат Чънарче
Той може да стреля, но чак пък толкова ядно да рита Джейлин, при условие, че тя го спаси от затвора...
------------------------------
От превода на руски...Майката на Джейлин мрънка на Метин, че трябвало да се спазват традиции и обичай....Излезли са резултатите от някакво изследване, всички гледат Метин...и жената на Осман каза на любовницата му, че след седмица ще искат ДНК тест...

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 19:44 от gostenka68

# 639
  • Кърджали
След 5 минути ще пусна превод. Компютъра ми се келешо

Едит
https://vk.com/wall609002571_100 - фрага

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 19:56 от Aлекcандрa

# 640
Мерси Алекс за превода, интересен трейлър Sparkling Heart

Гюл какво иска от Метин да правят годеж и сватба ли, при условие, че младите вече са женени...Sweat Smile
Дано има смях и комедия по тази линия

За Нева и живота и в опасност... вече подозирахме, че е забъркана в нещо, интересно какво ще излезе, явно куфара с пари не е свършил работа. Но покрай драмата ще излезе на яве връзката й с Джуйнет. Интересно Парс как ще приеме реалността.

И аз се учудих, че всички гледат към Метин. Да не излезе, че ръкавицата е негова или че косъма е негов. Присъстват Ерен и Парс, но може и по друго дело да е или да излезе нещо за Зафер...

Иначе Парла се е присъединила към дилърите и Чинар сякаш с поглед я уверява, че всичко ще е наред, но тя изглежда притеснена, неуверена и уплашена. Не ми прилича на Инджи, да не вземе да ги издъни.

# 641
А може би пластирът, който Седа показва наляво и надясно най-демонстративно,
е умишлено поставен, за да не я заподозрят, че е била близо до местопрестъплението.
А Парс, милият, реши, че Седа се опитва да го прелъсти... Grin

Дива, Алекс, благодарности за трейлъра и превода! Hands Ok Hand

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 20:24 от jupetrov7

# 642
  • Кърджали
За това пистолета на мен в първия момент ми се стори зарязаният от Ългаз и Джейлин клиент ( щото нали и  двамата ни отиваха към съда), ако са повдигнати обвинение срещу него.... Но аз съм лош физиономист ..
Гюл явно трябва да види брачното свидетелство за да се сети че това си има име. Ся че младите решиха да не спазват традициите и пропуснаха фазата с искането на ръка и годежа... Ами имат оправдание, бързаха. Па и по това време Гюл бяха забравили че имат дъщеря , от кого Ългаз да поиска ръката ѝ.... Сега да не се сърди
Джейлин май се нанася при Ългаз. Правилно, мястото ѝ е при мъжа ѝ. И мама така каза...

Интересно чий ще излезе този косъм. В участъка не знаят за Мердан и че е баща на Метин, така че едва ли ще се шашнах така от неговото име. Чинар ли пак ще бъде натопен от някого? Или този път Метин ? Прекалено ще е... Тях и без това ги чака истината за Зафер.... Остава да излезе Ългаз ще напиша, ама той през цялото време беше пред очите на Парс и Ерен....
Но явно е някое познато и близко име, иначе нямаше така да си глътнат граматиката.

Представяте ли си да излезе името на Зафер? И после от там да стигнат до случилото се между него и Чънар? Не и обръщайте внимание, изчатках...

# 643
* Diva * Flowers Hibiscus, Алекс Flowers Hibiscus, благодаря!
Розе, махалата си иска сватбата, нищо че бракът вече е консумиран Joy и Джейлин пренесе и последния си багаж при Ългаз.

# 644
jupetrov7, според мен Седа чисто си го прелъстяваше ....просто Парс усети манипулациите и не се поддаде. С новия фраг завъртяха около Нева , и накрая папката с резултатите - кой ли посочи ?!?
Нашите се обичат без да се притесняват - много им се радвам . Дано не е затишие пред буря. Гюл ми е забавна с нейните притеснения .
Да благодаря и на Алекс за бързия и точен превод !
18 серия пак ще взирви ефира - наближава ...

Общи условия

Активация на акаунт