Отговори
# 615
Добро и свежо утро, момичета! Желая на всички един ведър ден!☀️🌺

.............
Днес е денят на Джемал..... ситуацията е доста напрегната, щом се касае за здравето на дете - сладкиш! Чакам си с нетърпение 21.00ч.

..................
Радвам се, че момчето ни е добре.....Явно, ще снима и нова сесия! Слънчев, усмихнат.....Приятно  ми е да го виждам в добро и приповдигнато настроение! 👍👌

..............

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 09:44 от Stella2021

# 616

Neron Angelov
Администратор
  · 9 ч  ·
❤️ ЛЕГЕНДА, ЕПИЗОД 24 /С АВТОМАТИЧЕН ПРЕВОД/
🎥 Линк 1 - https://uqload.com/amtkjtzsb8p4.html
🎥 Линк 2 - https://www.vbox7.com/play:c445938310
🎥 Линк 3 - https://razdrusai.me/post/v/c445938310
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ С ПРЕВОД /22/ В САЙТА на Neron Angelov
🎬 https://www.evropabgonline.com/legenda
В Сайта за този сериал НЕ СЕ ДОБАВЯТ АВТОМАТИЧНИ ПРЕВОДИ!
ПРЕВОД И СУБТИТРИ: АНЕЛИЯ НИКОЛОВА

# 617
Красива Ебру

# 618
Браво, Джемал...! Очаквах тази реакция!

"Съжалявам. Асие моя, погрижи си за децата ни докато се върна....Обичам те....."
Веднага щом научи за злото, нанесено на близките му, Джемал се жертва.....Всеки има грешки, но ти се стараеше.

Браво и на Раджи

Раджи    : Какво правиш? Не знаеш ли какво
                   се  случи с дъщеря ти?
Джемал : какво общо има дъщеря ми с това?
                   Знам, че така е убила гаджето си.
Раджи    :  Не, Мерал ми каза всичко, този
                    човек се е опитал да изнасили
                    Нергис и затова Асие го е убила...

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 00:41 от Stella2021

# 619
Добро утро, Nature SunnyNature SunnyNature Sunny

Игра на Съдбата ми
Да очевидно е че препускат към финала и си подреждат пешките както е удобно, та да има шекер финал за по-голямата част от двойките.  Хелин ще опере пешкира за повечето чужди грешки и взети грешни решения от др хора. В момента тя действа точно като сериозно озлобена жена в комбинация с лабилна психика, но все пак не опита да убие Асие, което дава надежди че и за нея на края може да има малко шекер. Майка й се опитва да я озапти но фиксацията в/у самата мисъл за щастлив живот без Дж а те с Асие и децата заедно, в момента я убива.
Аз обикновенно не се втелясвам чак толкова при очевадни странности в сценария, но...... саможертвата на Джемал, освен да покаже че е готов да се жертва в името да децата си и Асие, и да промени настройките на Махир, чисто фактологически не би могла да сфърши работа за спасяването на Асие и Нергиз, та той дори не е бил в Амасия по това време....., но може да им спечели време...... Изглежда целта на сценаристите тук беше актът на саможертва. Иначе идват полицаи по сигнал, че търсена убийца се намира на този адрес, Джемал рекна той е убиецът, полицаите веднага го заключиха, ма няма да се провери самоличност на присъстващите да се отведат търсените лица в случая Асие е издирваната - сложиха му белезници е го отведоха. Приятелката на Асие толкова време мълча, за да я защити и ооп на края точно на Раджи сподели, какво очакваше, че като му каже той ще си мълчи, ще си кротува, няма да реагира по някакъв начин и Асие ще е в безопасност...... недомислено ми се стори, но може и да не съм разбрала правилно нещата.....

21 и 22 еп много сцени с Джемал и децата...., като цяло най ми харесват точно тези моменти в целия сериал, емоционални, сърдечни, тъжни, забавни, опитите му да поправи грешките си, да се сближи с тях, да намери решение и да вървят заедно, да създават общи спомени,  да са щастливи. Умилява ме характера на Уур, не изпада в изтерии, не се тръшка, как само успокояваше Джемал, заради Ахмет. Докато Нергиз е по-изтерична - нейното поведение е ясно. Любовните нишки на очетраващите се двойки отдавна ме загубиха, никакво вълнения......  Нека на края има шефбет за всички....

# 620
Здравейте! Приятни почивни! 🌺

.............
За снощната серия на Съдбата
Следя го и то осторожно! Чакам си поне озвучка или субтитри на руски, за да се развихря, ноооо и на прима виста ще се изкажа...
Даниела, като общо се съгласявам с мнението ти....и си се радвам, че го сподели, та и аз да си се изкажа...
Сериалът заби, наистина жестоко....Ейййй, хванаха Джемал в "крачка" и го закопчаха....Та, той бил ли е на местопрестъплението въобще в Амасия по това време...
Това ще го докажат.....и от там нерде...????
Самоотвержен  Джемал....
Винаги съм била зад него ...въпреки Огромната си грешка в миналото, той не е бил никога лош човек! Сирак, който се бори с живота! Исках малко повече сценаристите да наблегнат и в тази насока....но, не би....
И, докато  всеки в това гнездо на оси си имаше някой, зад гърба си. ....Джемал беше сам.....с лъжите от Асието, с премълчаването, дори и от Нергис, с напереният Махир......докато Джемал  - страдаше....Да, може би много ще кажат, че си го е и заслужавал.....Той го осъзна, той и никога не е лъгал никого...
За сцените с децата ....ами, просто думите ми не стигат...
Наскоро, си пуснах 1 серия.....и установих, такава разлика в израстването на Уур....ами, той пред нас му израстна и предното горно зъбче....А, как играе детето.....думи нямам.

Аз очаквах, Нергис да сподели с татко си истината, но сценаристите ни забиха в Раджи - няма лошо....и него да го излъскат ...
Но, пък им се радвам на Раджи и Мерал...късна любов,  блика наистина от сърцето и на двамата...
Много емоции ме тресат, но явно в един пост няма да мога да се побера ...
Оставям ...вратичка и за други...
А, и да се допълня....Харесва ми изключително много играта на "Хелин".....болна си е жената..  Господ да им й е на помощ на майка й... и на останалите...около нея...

........

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 14:48 от Stella2021

# 621
С пожелания за една нежна и романтична вечер...

Затварям очите си и мисля за нея,
за сладкия аромат на кожата й.
Един глас в мен ме води там, където слънцето изгрява.
Думите са самотни,
но ако бъдат написани, всичко може да се промени.
Без повече страх искам да крещя за тази голяма любов.
Любов, само любов е това, което чувствам.
Кажи ми защо когато мисля, мисля само за теб?
Кажи ми защо когато обичам, обичам единствено теб?
Кажи ми, защо когато живея, живея само в теб, голяма любов?
Кажи ми, че никога,
че никога няма да ме изоставиш.
Кажи ми, че ти си
дъхът на моите любовни дни.
Кажи ми, че знаеш,
че би избрала единствено мен.
Сега вече знаеш,
че си единствената ми голяма любов.
Пролетта ще отмине,
студени и глупави дни, които да помним.
Проклети нощи, когато не можем да спим
и други - когато ще се любим.
Любов, ти си моята любов.
Завинаги, за мен.
Кажи ми, защо когато живея, живея само за теб, голяма любов?
Кажи ми, че никога,
Кажи ми, че ти си
Кажи ми, че знаеш,
Сега вече знаеш,

# 622
# 623
С пожелания за една нежна и романтична вечер...

Затварям очите си и мисля за нея,
за сладкия аромат на кожата й.
Един глас в мен ме води там, където слънцето изгрява.
Думите са самотни,
но ако бъдат написани, всичко може да се промени.
Без повече страх искам да крещя за тази голяма любов.
Любов, само любов е това, което чувствам.
Кажи ми, защо когато живея, живея само в теб, голяма любов?
Кажи ми, че никога,
Кажи ми, че ти си
Кажи ми, че знаеш,
Сега вече знаеш,
Пролетта ще отмине,
студени и глупави дни, които да помним.
Проклети нощи, когато не можем да спим
и други - когато ще се любим.
Любов, ти си моята любов.
Завинаги, за мен.
Кажи ми, защо когато живея, живея само за теб, голяма любов?
Кажи ми, че никога,
Кажи ми, че ти си
Кажи ми, че знаеш,
Сега вече знаеш,

Чудесно е Цвети....🌹

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 14:40 от Stella2021

# 624

Малко нови фотки

Азат аби тежкарски го раздава, като лошото момче на рапа

Джем Карджъ, както винаги - оригинален

# 625
Стела, то в "Съдбата" най интересен ми е именно образът на Джемал, от къде тръгна в началото и каква градивна промяна стигна към момента. За мен беше непонятно как е възможно бидейки той самият изоставено дете сираче и празнотата от това, която видяхме че продължава да изпитва, та как е възможно точно той да постъпи така със собственото си семейство и деца. И както каза на Махир - да, постъпил е грешно с децата си и Асие, но се опитва да поправи стореното и да възстанови прекъснатите отношения поне с децата си. Никой не казва че е лесно, сблъска се с укорителни упреци, презрителни погледи, с викът на собствената му съвест - наясно е че е виновен, тежко му беше да гледа как Уур го игнорира, как казва татко на Махир, но въпреки всичко с постоянство постигна напредък. Е тук и ситуацията с Ахмет допринесе. Как мило по детски успокояваше Джемал, а и сцената с кукленото представление, в което участваха Уур, Нергиз и Джемал, за да зарадва Ахмет.....

Цвети, благодаря за поздрава! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Реймирчетата са уникални и неповторими. Акън и Ебру така красиво пресъздадоха любовната история на Рейян и Миран - изключително химична екранна двойка. Продължават да ми вълнуват душичката, не ме пуска Реймирската тръпка, но въобще не се оплаквам. HeartHeartHeart

# 626
Даниела за образът на Джемал можем и трактат да извъртим😅....Толкова благодатен образ...Радвам се, че може би и затова и Акън се хвана за този герой. Невероятен.  
Градивното, което в края го издига....
Жалкото е, че сценаристите подминаха няколко момента в които трябваше да наблегнат и за детството на Джемал, за липсата на домашен уют, Добра дума и ласка от майка в детските му години, по които той е страдал и как е искал той да не допусне това с неговите деца..
Но, живота си играе със съдбите....
И както  Акън каза в едно интервю - Джемал много рано срещна  любовта...Да, рано и ....една нелепа случка, с добро сърце се отзоваваш.  ...и влизаш в примка...
През цялото време Джемал съжалява за това свое увлечение, което му донесе толкова много негативи..И след,  като се срещна със семейството си, той започна и вътрешна и външна борба да си ги върне обратно при себе си...
Допуснал е огромната грешка..Да ..но кой не греши? Важното е и през какви перипетии преминаваш, за да поправиш с ясното съзнание, поне малко грешните си стъпки....

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 15:06 от Stella2021

# 627
Навярно ако имаха възможността да продължат с 2-ри сезон, сценаристите щяха да развият нишката с миналото на Джемал, с родителите му. По повод Хелин и преди писах, за мен тя не е толкава лоша, да има си трески за дялане, но в никакъв случай, не може да бъде обвинена за залитането на Дж. за тръгването му от Амасия зарязвайки Асие и децата. В нощта когато се прибра пиян и занарежда обвинения към Хелин как била го съсипала, лъжата й, че е бременна му объркала живота, разделила го с любимата му, е тогава ми беше жал най вече за Хелин. Не беше прав да вини другите за собствените си грешни постъпки и решения. Дори опитът й за самоубийство и лъжливата бременност в началото да са оказали своето въздействие да остане до нея, но хич не го оправдават, че за 8 години нито веднъж не се е опитал да се поинтересува как живеят децата му, добре ли са какво се случва с тях. Да не говорим, че той е излъгал и Хелин без нито веднъж да сподели, че е женен, че има деца, още когато едва са започвали отношения. Затова писах, че в началото много ме вбесяваше точно наглото му поведения, спрямо Асие, ама от къде на къде ще и държиш сметка, че и ще изискваш, ще упрекваш, след като ти си първопричината за предисторията ви до тук. Когато мислеше отново да избяга и да си тръгнат с Хелин и Ахмет, точно мъжкото му его го накара да остане провокиран от Асие че го била забравила, сякаш да докаже на себе си, че още го обича, нищо че на Нергиз обясни как бил останал за да е до нея и Уур. Е имаше доза истина и в това, но повече за изборът му оказа въздействие разговорът с Асие и как го отряза. А бе интересен образ е Джемал.

"Всичко, което искам, е да прекарам живота си с децата си...".Broken Heart

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 11:17 от daniela1504

# 628
.......

- Татко....от Уур...

И обичта на феновете няма спирка...

.........

........
И отново на модният подиум

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 18:49 от Stella2021

# 629
Horse Racing

Новият фрагман Nature Fire

И с руски субтитри, ако можете да влезете във VK.

https://vk.com/video-77189405_456239410

Общи условия

Активация на акаунт