Относно снимката на Акън на излизане от фитнеса, която Стела е споделила, в спойлер добавям и текста към нея. А аз бих казала браво на момчето - на глупав дебилски въпрос отправен с явни намерения за вкарване в интрига и тъпи намеци в пространството, как може да се отнесе разумният, интелигентен човек освен да ги подмине с мълчание... аферим бе джанъм.

Журналисты поинтересовались, слышал ли актер о помолвке своей бывшей коллеги по сериалу #Ветреный Эбру Шахин, а также, планирует ли он пойти на свадьбу, которая состоится этим летом. Акын не стал отвечать на вопрос журналистов.
Напомним, что на финальных съёмках сериала произошла ссора между партнёрами, и с тех пор они не общаются.

Игра на съдбата ми
Аз не бих определила този сериал като фиаско, напротив, замисълът му беше добър, но сякаш сценаристите оакаха пейзаха. Най-много ми допада, че тука имаме възможност да видим Акън като Джемал в ситуации с децата му, нещо което ми липсваше в последния епизод на Вятъра. Само ако им бяха отпуснали още 1 епизод /70/ да ги видим Миран и Реймир общи моменти с така желаното им голяма семейство, е ми пак да си помрънкам, не ми достигна това, но каквото било било..... Сцените с Джемал и децата му са ми разкош

В началото много се дразнех на Джемал, с наглото му нахално и безпардонно отношение, когато открито флиртуваше с Асие, държеше й сметка след като самия той не е светец, бидейки женен в момента за Хелин и въпреки грешките в миналото им с Асие. От момента в който Джемал прие, че ще се бори за децата си, иска да изгради нов живот с тях, па макар и без Асие, ето този Джемал вече много ми допадна. Докато Асие страшно много ме дразни с лицемерната си доброто, с постоянните и без покритие извинения към Махир и семейството му. Сори, но когато си взела решение да си признателна към добрината на едни хора, случайно появили се в живота ти, опитвайкки се всячески да те подкрепят и помагат, не се държиш като в оня виц за петела и кокошката дето първият гонел втората, а тя мислено се чудела дали не тича твърде бързо.... Да, не дължи на Махир ответност на чувствата му, но и не създава предпоставки за проблеми постоянно набутвайки се в полезрението на Джемал, носейки рисунки в дом, който е наел, тръгвайки с него за някъде, ходейки да го успокоява, досещайки се защо в конкретния ден този мъж изчезва за някъде. Алоу, не си била до него във въпросният ден толкова години, сега ли реши да отиваш да го успокояваш, предвид ситуацията в която се намираш ти и децата ти, знаейки какво изпитва към теб този човек все още. Да не говорим и предвид психиката на Нергиз, Асие е напълно наясно че обърква детето в напъните и да ги събере - на думи казва не, но поведението й говори обратно. Пък после Нергиз да не се държала така, Боже Боже.

Легенда
Благодаря за вторият треилър, изключително интересен с нетърпение чакакам новата серия, струва ми се че Кузубек, след това на което ще стане свидетел в шатрата при шаманката ще мине на станата на Батуга или по скоро видяното ще му повлияе и ще приеме че това което е отредено от съдбата и е писано на човек, въпреки напъните на други, ще се сбъдне... Ще видим......