Борба с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 74

• 54 119
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Честит празник, момичета! Flowers Hibiscus
Пожелавам ви най-вече здраве, бъдете все така борбени и много обичани! Heart Exl Flowers Cherry Blossom

# 481
Честит празник, момичета❣
Здравето и усмивките да са неотлъчни ваши спътници! 🍀

Моли, 2 седмици  би трябвало да са достатъчно време, за да се възстановиш за вливката.
Аз след първата вливка не съм вдигала Т, но имах ниски левкоцити и още показатели, пих АБ и ми изписаха тогава и след всяка следваща вливка инжекции растежен фактор.

Лейди, 🍀

# 482
Честит празник на едни от най-силните жени, които познавам (макар и виртуално)! Бъдете здрави, силни, нежни и носете със себе си топлина, женственост и доброта! Всички вие, будите възхищение в мен!

# 483
  • на20 километра от Бургас
Честит 8 март дами! Обичайте и бъдете обичани, бъдете красиви цветя, бъдете здрави, бъдете силни! 🌷🌷🌷🌷🌷💐💐💐💐🌼🌼🌼.                              Лейди,   ще стискам палци, успех и късмет! 🙏

# 484
Cengiz Emin 636883 аз си го закупих от аптеката на болница Токуда.Там правих и ЯМР.
Благодаря ти.А помниш ли цената?

# 485
Честит празник, прекрасни ❤️

Бъдете все така смели, силни, борбени мацки ❤️ Но най-вече бъдете здрави 🙏

# 486
Cengiz Emin 636883 аз си го закупих от аптеката на болница Токуда.Там правих и ЯМР.
Благодаря ти.А помниш ли цената?
Беше около 126.00лв. Това е цената на контраста.

# 487
Честит празник и от мен, дами! Към букета от пожелания във форума ще добавя само още едно - нека вашия ангел-пазител винаги да бди над вас!

# 488
  • Варна
Здравейте искам да ви попитам контраста Гадовист 7.5мл за ямр от коя аптека може да намеря?Обиколих няколко аптеки но няма

А защо ви карат да го търсите от аптека? Аз където и да съм ходила на ЯМР, контраста си го имат в наличност и се плаща в последствие на регистратурата. На мен ми взеха 170 лв. за контраст в Токуда.

# 489
Здравейте искам да ви попитам контраста Гадовист 7.5мл за ямр от коя аптека може да намеря?Обиколих няколко аптеки но няма

А защо ви карат да го търсите от аптека? Аз където и да съм ходила на ЯМР, контраста си го имат в наличност и се плаща в последствие на регистратурата. На мен ми взеха 170 лв. за контраст в Токуда.
Когато запазих час този др ми каза да си вземам от аптека но нямаше никъди и звъннах му и казах че няма никъде от къде може да намер?А той ми вика ние тук имаме!Поне да ми каже че имат в болницата!

# 490
Тук съм, мили мои! В къщи съм си вече. Неутрофилите са ми били 0.06, а ме изписаха на 5.5. АБ за 5 дни и на 21.03. втора вливка, дай Боже! Обаче ми се разклати зъб от тази неутропения. Аз съм си с парадонтоза и  при неутропения тя се обостря много.  Ще го пазя, докато мога, че сега не ми се занимава и с това, та пак да ми отложат химията. Лошото е, че е преден зъб. Дайте акъл! Някой имал ли е подобно преживяване по време на химиите?

# 491
  • Бургас
Аз вадих мъдрец между 1ва и 2ра червена химия. Онколога каза да действам в прозореца 14-16ти ден след вливка, да нося ПКК на хирурга с актуални стойности на тромбоцитите и да предупредя хирурга, че има опасност да изкървя стабилно, за да си подготви нещо кръвосъсирващо. Пих и антибиотик профилктично.

# 492
  • България Сливен
Здравейте, помагащи със съвети, хора!Не зная в коя тема да си задам въпроса-тук или в "Малко трудна тема...",така че, ако не е на правилното място, моля админ да прецени!Става въпрос за сестра ми, която е с онко заболяване.Оперирана/тотална хистероктомия/, с около 33 химиотерапии, които продължават. От известно време сестра ми изпитва умора, отпадналост, липса на енергия.Онколога ѝ не дава конкретен отговор коя е причината за това състояние, предвид, че скенера е чист, кръвните изследвания са без отклонения. Въпросът ми е дали имате опит в борбата с това състояние, какво би могло да се приема допълнително за повишаване на енергията и намаляване на умората и отпадналостта?Благодарна ще съм, ако ми помогнете!Бъдете здрави!

# 493
Тук съм, мили мои! В къщи съм си вече. Неутрофилите са ми били 0.06, а ме изписаха на 5.5. АБ за 5 дни и на 21.03. втора вливка, дай Боже! Обаче ми се разклати зъб от тази неутропения. Аз съм си с парадонтоза и  при неутропения тя се обостря много.  Ще го пазя, докато мога, че сега не ми се занимава и с това, та пак да ми отложат химията. Лошото е, че е преден зъб. Дайте акъл! Някой имал ли е подобно преживяване по време на химиите?
Моли, и аз съм с парадонтоза и клатещи се предни зъби, и след всяка химия ми идваше да си извадя всичките и да слагам кастанети. Отделно гъбясване на цялата уста и моят стоматолог ми препоръча да жабуря със сребърна вода и с билкова вода "Сандрин". Много ме облекчаваха.

Cengiz Emin 636883 - ако искаш мога утре да проверя дали го има и на каква цена е, в аптеката на Токуда. Ходя всеки ден на лъчетерапия и не е проблем да вляза в аптеката.

# 494
Juppas , благодаря ти! Ще гледма до следващата химия да си ги набавя. Аз това с кастанетите го бях предвидила за това лято. Даже си избрах и клиника за имплантите, обаче тази гадина ме изненада и ми обърка плановете. Сега приоритет ми е да мина химиите и да не ги отлагам, а за зъбите ще е по-нататък. Малко трудно се храня след химията, но да се надявам, че ще устискам.

Общи условия

Активация на акаунт