Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 790
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета, включвам се с един отчет. Последната седмица имаме опасението, че бебето е алергично към ягоди и малини и реагира дори на кърмата. Или са ядките, млечните или нещо друго. Съответно изключих 90% от храните, които ям. На кафяв ориз, овесени ядки, спелтов пз хляб, сладки картофи, био пилешко и пуешко, малко риба, пия колаген, ябълки, зелении като спанак и броколи, рукола, зелена салата без лук и лимон, без яйца съм. От зеленчуците ям моркови, краставици и маслини + зехтин. Кафето е 1 късо еспресо, пия и по 1 зелен чай сутрин. Резултатът в спортно отношение е: загладен целулит, свалила съм 1 кг без да го целя, може би водна задръжка. Целулитът не се вижда даже вече, абе много съм доволна. А и спрях да съм гладна, много убиващо апетита ми идва това меню, заредена съм с енергия. Реших да продължа като вкарвам полека нови храни, за да разбера към какво реагира малката. Пиша следващите седмици пречистващи. В спортно отношение правя 15 мин спининг и 15 мин упр +15 мин за след раждане всеки ден. Храненето обаче е game changer. Макар да ми липсват и по-интензивните тренировки.

# 166
Аз орязах калориите до към 1300-1500 на око на ден за няколко дена ,но явно ми се отрази и вчера бях цял ден гладна и постоянно слизах в ресторантчето до офиса да ям - пълнени чушки,свински хапки с зеленчуци ,картофени кюфтета и две супи -от 12 до 6 час а😀  Като на закуска бях яла омлет салата и доза протеин ...Явно тялото ми не функционира добре на толкова ниски калории и компенсира ..

# 167
No_frame, а как си със съня? Аз съм така все гладна когато съм недоспала.

# 168
Да ти кажа ...падна ми съня ,ама дали той е причината за глада или глада за безсънието ,малко като яйцето и кокошката...За по сигурно днес си хапнах - доза протеин ,три яйца със сирене,шопска салата ,препечен хляб,авокадо ,крем карамел .Вчера след картофените кюфтета и повечето храна  спах като къпана ,вдигнах с 95 от 100 точки ,изобщо трябва си нишесте за съня при мен .

# 169
Липсата на сън е причина за глад, доста подценяван е добрият сън при спазването на диети.
Когато ми се събере 2-3 дни с по 5 часа сън, задължително си взимам добавка за сън защото си е чисто мъчение да се храня в дефицит тогава.
До толкова ли наистина трябва да ги орежеш за да отслабваш? Аз под 1600 не мога да функционирам.
Но аз нямам и волята да се мъча както едно време, сега и 5 минути не мога гладна, а преди си правех разни гладувания, не ме питайте с къв акъл...

# 170
Aми...да ти кажа,над1500_1600 не свалям,но ще ги вдигна ,много ясно-не мога да ходя недоспала и гладна...аз и инцидентно ги свалих,де ...нещо ич не ми се ядеше тия дни и за вечеря оставих само салата,не че съм била да ниски калории на живот и смърт,просто съм свикнала да траквам и ги засякох за статистиката.
Иначе отслабвам на високи калории,но с ВМ ,а няма да се върна там,трябват ми въглехидрати за щитовидната.

# 171
Привет, спортни!

Храната и тренировките вчера:
Тренирам за маратон, след 16 седмици е, в Кошице, Словакия. Между другото, това е първият маратон в Европа, и 3ти в света (интересна културна всувка).
Тичане на гладно първите 6км, после гел (27гр вгх) след 6тия и  още един (27гр вгх) след18тия км, общо 25км.
Пост тренировъчно глутамин, протеин.

Обяд в 15:00- 200 гр сварен басмати ориз с малко соев сос, 3 бъркани яйца

Тренировка за рамо с Каролин
Преди тренировка ВСАА, глутамин
След тренировка глутамин, протеин

Вечеря в 8:00 - салата с риба тон: домати 180гр, цяла краставица, 2х56гр риба тон от консерва

Вчера беше изключително горещ ден, може би затова не бях гладна. Храних се както ми душа иска.
Общо 1098 калории- П 96 В 128 М20 Отличничка.

На 20.07. заминавам на море, и искам да сваля възможно най-много дотогава. Идеално 6кг.
Да видим.

# 172
Здравейте, момичета. Изпих телешкия протеин на Евър билд (беше шоколад) и си взех същия ванилия, отврат. Незнам как ще го изпия, но пари съм дала за него така, че.....
Да не говорим , че цените на протеините достигат увеличение до 30 % някъде. Стария който пиех на Biotech usa iso whey zero от 130 стана 190 лева.
В една публикация във фейсбук едно момиче каза, че пие протеин от ДМ, ето този, някоя да го е пробвала? Зачетох се дозата е 30 гр. и протеина в нея е 25 гр., което е добре. Но ме изтересува на вкус как е, лесно ли се разтваря?

# 173
Този с ванилия съм го купувала 2 пъти. Разтворимостта не е оптимална според мен, но не е болка за умиране, добре е. Може да е и защото е вегански. Иначе на вкус ми харесва и всъщност заради това го купих. Мисълта да пия разтворено сухо мляко или разтворени яйца на прах и то със сладникав вкус поне преди можеше да ме докара до повръщане. Също онзи млечно-специфичен афтъртейст след класически протеин е потресаващ според мен, има и изключения естествено. Та ако имаш подобни проблеми с вкуса, този вегански протеин ще ти хареса най-вероятно. Ванилията е интензивна, но не е като сладолед ванилия, ами по-скоро достатъчно добра, че да го преглътнеш всеки ден в името на мускулите. :Д

# 174
Аз в стремежа си да преглътна кой да е протеин на прах, какви ли не бъркочи правя. Последно съм си взела неовкусен и го меся с овкусен. МНого са ми сладки, наистина ще повърна от толкова наситено сладко. Цената на протеините скочи и при нас в Щатите. Докато го купувах за 70$ / 5Lb, в момента е над 150$ в зависимост от вкуса.

Моя мъж си прави един бъркоч, на някой може да му е в полза. Варим повечко ориз, без овкусяване. И после той си добавя доза протеин в него (може и да се разбие предварително дозата и да се добави част от него, другото се изпива отделно). Според мен това само мъже могат да го консумират. Аз съм мерси. Но е бърз вариянт предтренировъчно или кой когато му върши работа.

# 175
Аз сега съм открила един на foodspring, който е дори комбинация от яйчен и суроватъчен (бляк)..., но е grass fed, био и не знам си какво И според мен вкуса шоколад се преглъща. Дори не е зле, но не залагам на протеина за макросите, по-скоро на мръвка. Но сега не го пия заради бебето, правя изключваща диета. Има го в дм също и е 50-60 евро на кг, което не е зле според мен.

Иначе тази диета, която правя в момента, ми стопи лагерите. Измършавях. Не го целя изобщо, 54 кг съм, а бях 56,5-57. На мнение съм вече, че овес, сготвен с вода, и кафяв ориз със спанак и пиле убиват апетита кардинално.

# 176
Здравейте. Приключих този цикъл на 10 дни на плодове, не бях супер стриктна, може би за това минусът е само 2 кг., но се надявам да са стабилни. От днес включвам вече постепенно нормални храни и се връщам към тренировките. Като цяло усещам обща умора и лека отпадналост и се колебая дали не се дължи на липсата на мазнини доста време. Смятам да съм по-сериозна с омегата и витамин ц то, да си взема магнезий, защото миналият месец имах доста силни крампи на моменти. Мъжът ми взе от сила бг някакви доста хубави аминокиселини, ще си ги пийвам след тренировка и се надявам малко да вдигна общия тонус. Мисля че и протеина сега е добре да вдигна малко и така Simple Smile
До тук съм -13 кг, като от тази година са -10.

Хубав Ден.

# 177
Браво, Духче! Сериозен резултат. А сме едва средата на годината. 10 килограма са си внушителна цифра.

Момичета, препоръчайте ми вкусен и тестван мицеларен казеин. Често си правя напоследък сладолед със замразени плодове и протеин и си мисля, че с казеин ще се получи още по-добре. Ако е шоколадов - чудесно, но и да не е, не е проблем.

# 178
Не е много за браво Тони, още 20 кг ми тежат на костите и ставите. Не вярвах, че ще е такава мъка и борба толкова дълго. Изпадам в стрес какво ще стане при второ дете...

Дано някой драсне след мен, за да св отчета довечера какви ги свърших днес Simple Smile

# 179
  • Бургас/Пз
Според мен си е точно за Браво, Дух! Много хора на твое място биха се отказали. Не го мисли след второто какво ще е, гледай сегашната ти цел. Живот и здраве после ще му мислиш Simple Smile

Аз вкючих летния режим, който хич не е тук за темата, ама така съм всяко лято! Коктейли, сладолед.... Но пък компенсирам с повечко морска храна и риба, та държа нещата под контрол. Като съм прекалила със сладоледа и коктейлите в храната съм само на протеин и салата и така се получава приличен баланс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт