Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 659
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Днешния храноден:
закуска: протеиново-овесена каша с 50гр.пресни боровинки;
обяд: 150гр.пилешко филе, запечено с 20гр.моцарела и 20гр.домашен доматен сос, 30гр.ориз с гъби портобело, чери домати 6бр. и 100гр.краставица;
междинна: 1/2 протеинов бар;
вечеря: огретен от 100гр.картофи, 2 яйца, 30гр.извара и 50мл.прясно мляко+зелена салата. Винаги имам десертче,  а днес съм предвидила 150гр.скир+3гр.какао+1 бразилски орех.

# 556
Нона, според мен ти липсва мямакъв елемент. Магнезий, сол, нещо. Освен това по себе си съдя, че като ям плодове не ми се яде сладко, ако не ям, ми се яде. Може да ги включиш в менюто си.

Коста, много близка до себе си усещам историята ти, освен това сме с почти еднакви мерки и възраст:) успех, момиче!.

# 557
Отчет за понеделник и днес:

Понеделник без тренировка. Но бях на 1600 калории да дам малко газ на това отслабване, че ми писна. Много съм гладна, но веднага имах минус свалена вода разбира се.

Днес също съм на 1600 и ще го давам така няколко дни докато влезна в ритъм. Трябва си лопатата и това е. Joy 20 минути тичане днес и корем 15 мин.  И много, много крачки ще ми се насъберат, защото цял ден съм на крака.

Точен отчет няма да пиша, защото ям през 2-3 часа някакви малки количества храна-тук портокал, тук малко пълноз хляб, малко сирене, малко салата и тн. Доста хаотично, но гледам да нямам големи истински хранения, че иначе на 2 пъти съм ги изяла тия 1600 кал. За мен това е супер малко храна. Днес бях даже -300 гр, но не са истински естествено.

Нона, не съм на мнение, че ти липсва нещо преди да е доказано (а и да ти липсва....при всеки нещо липсва). Моето обяснение за такива неща е ЛАКОМИЯ. Joy Това е най-често срещаната причина. Важното е, че се взимаш в ръце. Успех!!

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 15:41 от snowwhite12

# 558
Не съм тренирала. Ядох два банана и шепа печени ядки и една краставица и една ябълка. Чух неприятни новини относно шансовете за бебе и апетитът ми изчезна съвсем.

# 559
Дух, прегръдки!

Costa, успех, сигурна съм, че ще се справиш с поставените цели.

Дез, много сериозни цели, но съм сигурна, че ще се справиш Simple Smile

Тони, благодаря за споделения уред!

Целта тази година ми е да работя за изчистване и покачване на мускули - остава ми да изчистя още около 3-5 кг. Два вече махнах. Имам около 7 седмици до морето и "мотото" ми е, че трябва да съм "magnifique" за "Martinique." Тренирам 3 пъти в зала около час силова тренировка + 15 минути кардио. В дните без силова мисля да правя по 30 минути кардио (бягане или вело) + йога по 15-20 минути на ден. Яденето ми е около 1500 калории на ден, 100-110 грама протеин, разпределен по около 25 грама на всяко ядене. Ето планът за днес:
Закуска - овесени ядки  накиснати от вечерта в мляко 1% с какао и скир добавен сутринта.
Обяд - риба, киноа 100 грама сварена и салата от краставици.
Следобед - скир и ябълка
Вечеря - тортия с котидж (80гр) и авокадо (30 гр.), зеленчуци, малко боб и 2 яйца.
Гледам да не кривя от плана, макар да се изкушавам да махна въглехидратите вечер.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 23:00 от Анонимен

# 560
Благодаря за приема, момичета.
Дух и аз се разпознавам в много от твоите постове Hug Важното е, че не сме се отказали. Не мога да се примиря, че ще съм  лелка с болки в гърба и ще ми е трудно да си обувам чорапите. Явно не ми се получават нещата вече 8 години и нещо. Но поне не съм се предала. По едно време бях успяла да стигна до 67кг и после пак нагоре.
Заложила съм си 1650kcal, ползвах калкулатор на macros Inc, полезна ми е групата им. Гледам да ударя протеина, да е над 120гр, Вх да са ми под 50гр и мазнините където се наместят. Понякога са много, понякога не съвсем.
Най-добре и лесно ми е да закусвам и обядвам и да си легна рано без вечеря, че вечер ми се отключва binging най-често. Тренирам сутрин в 5ч на гладно.
Днес от ангажименти не успях да си изям калориите, утре ще гледам да ги наместя по-добре.
З: 4 варени яйца
О: голяма салата от маруля, репички и краставици с 1л зехтин и 4 домашни кюфтета. Имах останала телешка и пуешка кайма и малко парче кашкавал, та смесих всичко + яйце.
Вх 12гр, М 55гр, П 130гр 1078кал

# 561
Финиширам деня с 8км в парка и ОМАД за последно тази седмица.
Обща храна, не само моя 😅

Сладоледът е изцяло мой. ❤

Sprinkles, страшно много ми хареса твоето мото, със сигурност ще си Magnifique за Martinique. 🍀
Аз ще се напъна, за да не съм "Яка кака из конака" за сефте в Турция през юли, иншалла. 🙏

# 562
Това е едната манджа от днес, комбинирам я с кайма зс утре за работа.

# 563
Добро утро Simple Smile
Допълвам вечерята снощи- Тофу, кюфтета от тиквички и кюфтета от нахут+ салата домати и краставици. Десерта беше ябълка и половин банан.
Днес:
З:Любимата: Препечени филийки с извара и авокадо+бъркани яйца
О:Същото като вечерята (почти винаги на обяд, хапвам останолото от предната вечер)+банан
С:Правих "чия пудинг"- кокосово мляко от кен, доза протеин и замразени горски плодове, разделих на две и си всех едната порция Simple Smile
В:Ще направя пълнозъренести спагети с пуешка кайма и зеленчуци

Следобяд тренировка горна част и протеинче.

Духче, магнезий приемам, даже от скоро пия на Май протеин разтворим, това нещо е като пясък няма разтваряне, затова го слагам в протеина за след тренировка, а в останалите дни пия на хапче. Солта от години съм я намалила, не знаех че може и това да оказва влияние.
И като стана на въпрос, каква сол използвате. Аз предимно хималайска.

Тони, благодаря за споделеното. Поне вече знам какъв е проблема със сладоледа. Уред надали ще взема, че ми хващат прах няколко Simple Smile, а няколко подарих, затова трудно купувам вече уред.

Дез, какво е ОМАД?

# 564
Nona, OMAD e съкращение на One meal a day (1 хранене на ден).

# 565
Добро утро!

Днес хапването е това:
закуска: протеиново-овесена каша + 50гр.боровинки;
обяд: 150гр.пилешко филе, намазано с 20 гр.домашна доматена паста и запечено с 20гр.моцарела, 30гр.ориз с гъби портобело, морков и чери домати;
междинна: 1/2 протиенов бар;
вечеря: крем супа от моркови + 50гр.телешка луканка+50гр.домашен хляб от лимец
десерт: ябълка+10гр.фъстъчен тахан+5гр.какао.

Nona, аз също използвам хималайска сол. Сол и аз ползвам ограничено, но напоследък от няколко достоверни източника попадам на информация за ползите от нейната консумация. 

Sprinkles, защо обмисляш да махнеш въглехидратите вечер?

Тренировката ми днес беше за долна част.

Хубав и успешен ден!

# 566
Аз я намалих заради пустия целулит. Но вече така или иначе съм свикнала да ям безсолно, даже на работа като си правя салата, понякога не слагам сол.
Голям проблем имам когато ходим на ресторант или на почивка в хотел и няма голям избор.
Масово нещата са ми или солени или мазни, или и двете Grinning
Направо ми става лошо, когато видя че е мазно и после ми е супер тежко на стомаха.

# 567
Днес няма да имам тренировка, само 40 мин бързо ходене с тежка раница. Бях труп след това. Гладна съм. Днес ,,работя" по един проект, не съм вкъщи, на бюро съм почти цял ден.

Храната е плодове и хляб предимно, малко скир. Силно се опасявам, че ще привърша на 1700 калории днес, понеже 1000 вече са изядени, а е 11:30 при мен.

Харесва ми на ниски калории, имам чувството, че върша нещо най-сетне.

Дух, не се отчайвай. Разбирам, че ти е гадно, нормално е. Но не падай духом. Много неща са възможни на тоя свят. Пожелавам ти от сърце всичко да се нареди както сърцето ти най-силно иска!

# 568
Трудно се отчайвам, но мисля че тази новина наистина доста ме бутна. Така или иначе така седят нещата и толкова.
Ще видим какво ще ми предложи живота.

Храната:
Ябълка за закуска
Обяд кайма с карфиол, тиквички, моркови, гъби и лук.
Вечеря ше е протеин и зеленчук.

10 км с колело и сега отивам да правя на Сидни ден три от прайм - крака.

# 569
Вчера всичко беше наред с храната, докато не излязох с приятелка и не се оляхме Joy
Не бяхме се виждали отдавна, наприказвахме се напоително.
Вечерях суперрежимно - котлет от риба меч и зелена салата, но си взех и десерт - прекрасна италианска кростата с горски плодове.
Пихме по един малък коктейл с джин за аперитив, после си разделихме бутилка бяло вино. Оливане си беше.

След такава вечер не тренирам. Сутринта направих йога за детокс Grinning Свалих храната на 1300 кCal от:
Закуска - протеинова гранола (40 г) със скир (150 г).
Обяд - 150 г пилешки гърди на скара, 150 г салата варен нахут с два вида чушки.
След обяд - 200 г безлактозен протеинов пудинг и една малка ябълка.
Вечеря - малка пълнозърнеста тортила, запечена с две лъжици доматен сос, едно яйце, 30 г шунка и подправки. Зелена салата.

Общи условия

Активация на акаунт