Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 9

• 68 631
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
https://www.vilistime.com/bg/2019/08/08/bezglutenova-hrypkava-banitsa-sirene/
Добро утро, момичета 🙂
Днешната закуска, няколко пъти правих индивидуални банички с оризови кори, но не се получаваха, ставаха жилави плънката изтичаше и не бяха вкусни.
По този начин обаче като стандартна баница се получи , ако не знаеш че е с оризови кори, може и да не предположиш.
Модифицирах малко, вместо газ. Вода, сложиш овесено мляко и намалих маслото на 35, от корите сложиш 40 грама и сиренето ми беше краве. Получиха се 4 парчета, което за мен е достатъчно за двама. Аз си хапнах 2 парчета, даже ми стана тежко 😄

# 91
  • Бургас/Пз
Каая, да, както Снежинка е казала, това е приложение за въвеждане на храната и следене на калориите.
На мен ми е много удобна опцията за сканиране на баркода на конкретната храна Simple Smile
Нона, аз също предпочитам оризовата баница по този начин. Децата обаче повече я харесват на отделни банички.

Честит национален празник, момичета!

# 92
Забравих да спомена, че си я хапнахме докато беше топла, незнам като изстине как ще, няма и да разбера защото нищо не остана 😆
Някой правил ли е сурови пролетни рулца с оризови кори? Дали е вкусно?

# 93
  • Наблизо
Нона,много е вкусно!Аз правя често!

Аз искам да се включа пак.От два месеца съм на режим нисковъглехидратен и безглутенов,по-свободен,със заместители от сайт,но работи за мен.Малко съм в плато,но пък се чувствам по-стегната и сантиметрите намаляват.Имам още 15 тина килограма за сваляне,които влача ли влача от бременността.Възхищавам се на Снежинка ,че толкова малко качи.Аз накрая можех да ям само хлебни без да ме изгарят киселините...и си даде резултат.

# 94
Имам нужда от пролетна трансформация. До маратона остават 6 седмици, имам да свалям 6кг мазнини.

Вчера:
ВСАА, 22км тичане, протеин
обяд- пилешки кълки, задушен зелен фасул
сл. з. - ябълка
ВСАА, силова: рамо-бицепс-корем, протеин
късна вечеря- като обяда
П 104 В 75 М уж под 20, но едва ли. Зеленият фасул задуших с малко зехтин.

Днес:
ВСАА, силова крака, протеин
смути от спанак, банан и замразена папая
обяд- дъгова пъстърва, печено брюкселско зеле
сл. з. същото смути, 6км тичане (засега план, ще отчета после)
в- като обяда

По-късно ще правя корекции ако се наложи. Трябва да си купя Глутамин. Свърши ми.

# 95
  • Бургас/Пз
Дез, не знам дали си взимала Глутамина на Everbuild. Препоръчвам го с две ръце. Също и техния течен магнезий. Много са добри и двата продукта.

За тези, които търсят безлактозен протеин, телешкият на същата фирма е страхотен. https://www.silabg.com/bg/21858-EVERBUILD-Ultra-Premium-100-Beef-Isolate.html

# 96
Dez,защо не пробваш да добавиш ананас и грейпфрут. Имах един режим от една масата тук и от всички плодове ми даваше само ананас по 70грама всеки ден.

# 97
Ani_d,  поръчах вече моя си глутамин на Nutrend. При нас Евърбилд няма, предполагам, че са подобни.
Наоми, ще пробвам с ананас когато ми се прияде плод, не се сещах за него изобщо.
Благодаря ви за включването, момичета! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Храната вчера не е за показване, но каквото-такова:
ВСАА, тичане, протеин
з- 60гр овес с гореща вода и канела
о- кафе ( не беше нарочно, тичах по задачи. Дори в кафенето имах само 10мин Sweat Smile)
вечеря в 19:00- дъгова пъстърва, ориз

П60 В90 М25

Но в крайна сметка успешен ден- и тренировка, и родителска консултация, и котката на ветеринар, децата +аз на очен лекар, накрая и на фризьор. -10см от косата, и пак е дълга. Де да беше -10см от талията, но и дотам ще стигна.

Днес ще наблегна на яйца и намаля въглехидратите (до 50гр).

# 98
Дез, момичета, бцца и глутамин за запазване и покачване на мускулната маса ли взимате? Виждате ли ефект от тези добавки и какъв точно е той? Аз съм пила глутамин, но за друго-за лигавицата на стомаха. Бцца никога, но ако има полза защо не.

Дез, много продуктивен ден.

# 99
Започнах да пия Глутамин заради лигавицата на стомаха също, имах проблеми през 2016. Видях обаче, че е чудодеен преди и след тренировка, що се касае МТ и възстановяването, и оттогава не пропускам.
ВСАА за запазване на мускулната маса при тичане на гладно, енергия при тренинг на гладно,  и пак регенерация. Има разлика, определено. Усещам я особено при тренировка на гладно.
Моят глутамин:
https://obchod.ronnie.cz/s-6033-glutamine-mega-strong-powder.html#poradna

# 100
Не знаех, че глутамин се пие и за стомаха. Аз имам гастрит и най-неприятното хиатална херния. Дали би помогнал?

# 101
  • Бургас/Пз
ВСАА не пия, но без глутамин не оставам. Ползите му са не само за стомаха, а и за предпазване на мускулните влакна от разпад, което е главната причина за мускулната треска.

Напоследък съм доста стриктна в храненето и тренирането и естествено резултатът е на лице. Релефът на краката е отново добре очертан, точно както ми харесва. Надявам се покрай Великден да не изтърва положението Simple Smile

# 102
Не знаех, че глутамин се пие и за стомаха. Аз имам гастрит и най-неприятното хиатална херния. Дали би помогнал?

Няма начин да не помогне. Пробвай.
За Глутамина май научих от книгата на Тим Ферис, той му пя оди на възхвала. Не сгреших като пробвах.

# 103
И аз спрях ВСАА- то. Глутамин никога не съм пила. Сега единственно пия протеин сутрин на гладно и след тренировка.
З: Протеин
3 варени яйца и две филийки пълн. хляб (взимам на Живена с овесени ядки, преди купувах протеиновия на Вита, но цената му скочи до небето) с извара
О: Пилешки дробчета с ориз, домат, ябълка
С: Протеинов пудинг
В: Печено пиле и броколи+ салата, портокал

п.п. В МЦ съм ще пропусна тренировката днес.

# 104
Мисля да си поръчам телешкия хидролизиран колаген на My protein.
Имате ли отзиви за него?

Общи условия

Активация на акаунт