Диетата на Рене Зелуегър - 1 част

• 26 669
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Нещо нямахапетит днес.Пък и свикнах да ям по- малко и да не се нахвърлям лакомо на всичко.

# 226
и аз така-днес съм на чаша кафе, малко шпеков салам и половин омлет.И на мен не ми се яде нещо Rolling Eyes

# 227
Добро утро момичета Hug
Днес е големия ден за мен. Стартирам с едно кафе със захарин. За обяд съм си приготвила малко луканка, маслинки и зелева салата и 10-литрова бутилка с вода Mr. Green Стискайте палци да устискам Praynig
Успех на всички  bouquet

# 228
  • Пловдив
камелия успех HugПървите три дни е малко кофти но веднъж като свикнеш няма да имаш проблем.

# 229
Добро утро  bouquet
От днес съм с вас Peace За сега нищо още нито съм яла нито съм пила, сега ставам Embarassed Ще си направя кафенце и може да си сваря яйца  Crazy Лек и воден ден  bouquet
Камелия, не вярвам да успееш да изпиеш 10 литра Mr. Green Остави си за утре Crazy

# 230
Здравейте момичета,
завръщам се и аз при вас с голяма радост,за да ме подкрепяте.Уикенда си беше тежък,както го й предвиждах,но устисках.Менюто ми беше,омлет,прясно зеле с пилешко на манджа,салам,майонеза,кюфтета,чушки с оцет и зехтин,вода много,кафе,чай и разбира се шоколад Елегант Embarassed.................не мога моичета без сладко Embarassed.Определено изглежда намалявам сантиметри,защото вризам спокойно в някои дрешки и даже са ми широки вече,а преди се пукаха по шевовете. Laughing
Успех на всички и дано да няма прегрешили. Hug

# 231
Добро утро  bouquet
От днес съм с вас Peace
Милена ти колко почива от тази диета............................нещо ми се струва,че малко дни newsm78

# 232
1 седмица Peace От миналия понеделник до вчера, ядох какво ли не Embarassed Искам до Нова година да се повталя още малко Peace

# 233
здравейте момичета:)

Добре се справяте всички,аз обаче няма да започна от днес doh,ами от утре smile3516 , не ми е ден нещо Rolling Eyes Иначе добре си починах,похапвах разни забранени нещица  Blush
И да се уточня малко,че 2-3 дена ще карам само да ябълки,да се поизчистя малко от тъпкането тези дни и тогава ще мина пак на този режим Naughty

Успех на вас  newsm10

# 234
  • София
Добро утро и от мен. От днес се включвам и аз.
Все още не съм яла нищо. Сега ще си направя кафе. Нямам идея обаче какво ще обядвам. Дайте идея, нещо което мога да купя от магазина готово, щото в офиса няма къде да си пека пържоли.

# 235
Дайте идея, нещо което мога да купя от магазина готово, щото в офиса няма къде да си пека пържоли.
шпеков салам,шунка,филе,луканка или каквото предпочиташ със салата на Кенар зеле и маойнеза Peace
може и риба в консерва....................аз предпочитам скумрия в собствен сос или доматен сос.

# 236
  • София
Благодаря Ани, не се бях сетила точно за комбинацията зеле с майонеза.   bouquet

# 237
  • София
Момичета от днес съм отново с вас. До тук имам кафе, чай и една пръчица сушеница. За обед китайско зеле с риба тон. За вечеря салата и омлет с чушка и гъбки. Ако някъде прекалявам - кажете ми!

# 238
Момичета,може ли всяка от вас,правила тази диета до край,да ми каже по колко килограма свали за периода от 24 дни.
Благодаря предварително. Hug

# 239
  • София
Здравейте слдурани!
Обикалям от известно време темите и така стигнах до диетката със зелева супичка... хареса ми и реших да я започна... днес ми е втори ден и се чувсвтвам много добре  Laughing
Не знам обаче как съм пропуснала тази тема  Embarassed и идеята страшно ми допадна!!!
Живот и здраве когато приключа със зелевата супа (събота, 2.12.2006)ще се присъединя към вас!!! Чакам с нетърпение! Въпросът ми е, дали е наобходимо да направя почивка м/у двата режима?
Това засега от мен, стискайте палци  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт