Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 971 423
  • 11 194
  •   1
Отговори
# 5 670
  • София
В смисъл? Аз си представям, че е по-топло от нашето тяло.
Да, по-висока е от нашата. Направо гореща му беше кожата.
Мед. сестра даже мислела, че е болен.

То и моят е бил по голо коремче, но не помня да му е била толкова гореща кожата.

Като се нахранил гранулките се очертавали Joy Ако ми пратят такава снимка ще покажа.

# 5 671
  • София
Нормалната температура при котките е 39 градуса.

# 5 672
Една Мая от днес, която по принцип е зеленоока и то много зеленоока Grinning:

но понякога явно и синеока:

# 5 673
Разкошна е Мая, неземна красота!
А кученцето на Тарталета е сякаш човек, такъв поглед и излъчване има.
Сфинксът не ми допада.

# 5 674
Дали да не дремна преди вечеря? Heart

# 5 675
   На мен и сфикса ми допада. Наистина прилича на извънземно, но то точно в това му е красотата. Едва ли бих си взела, но след предишната котка, персийка, (дано е добре миличката във вечните котешки поля), си мислех, че само сфинкс искам. Много я обичахме, но това с космите беше нетърпимо просто. Обаче се намери едно улично сивушче за спасяване, та така...

# 5 676
Сфинксовете са уникални. Толкова нежна и гладка кожа имат, все едно галиш най финото кадифе на света. Топлички и изключително мекички са. И много милички, въпреки външния им вид, който на пръв поглед не се възприема като особено красив. Не знам дали всички са така, но от тези с които съм имала досег, такива са ми впечатленията.
Пп Еvencee, благодаря. Hug

# 5 677
  • под тепетата
Имате ли информация какво се случва с котето на Недоволна?

# 5 678

След обяд си полегнах и малката щерка сложи бебето да спи до мен. Когато се събудих, то се беше гушнало до мен. Внимателно се измъкнах и го щракнах.

Биляна, в темата за любители на котки има повече информация. Засега чакаме утре приятелката на Недоволна да иде в полицията и да иска разрешение за достъп до жилището.

# 5 679
  • София
Имате ли информация какво се случва с котето на Недоволна?
Чакаме понеделник. Дано някой от полицаите се смили над котето!

Редактирам - има развитие. Съфорумка е била на място и тъй като имало луфт под вратата е успяла да подпъхне храна и срязана бутилка с вода.

Благодаря ти, Шарлот!

# 5 680
  • под тепетата
Благодарности и от мен за Шарлот! Мисля го животинчето...

# 5 681
Благодарности и от мен за Шарлот! Мисля го животинчето...

А близките не се ли грижат? Не са ли там?

# 5 682
  • София
Няма близки. Има приятел на 86 г. и сестра в Щатите, която пристига по спешност на 11.09.

# 5 683
Дано котето да остане в някой любящ дом. Небесно й царство на Недоволна.
Вече взе да захлажда вечерта и си стой при мен да се гушкаме и похъркваме задружно😁

# 5 684

Аз гушках кучешкия вариант на сфинкса - китайско голо куче. На допир са много горещи.Тук се препичат на слънчице сутринта, че малко им позамръзнаха дупарите. Според мен изобщо не са наясно, че са кучета Simple Smile , държат се като котки.

Общи условия

Активация на акаунт