Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 153
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Жокерът каза "любим владетел" (лапсус), което обърка допълнително участника.
И на мен ми беше чудно, чак пък толкова да не знаят какво значи раджа и да не са го чували.

# 526
Почнах да изгубвам интерес към играта.Или нивото на участниците е много паднало,или въпросите са неподходящи ,не знам.Скучно ми стана да гледам три пъти на вечер лесните въпроси  до 500лв ,след това три въпроса с три жокера и край!
Въпроса с Авакум Захов си беше лесен.По метода на изключването,да не гова рим че имаше и думата "комунистически"
Чудно е човек  около средна възраст да не е чел книгите на Гуляшки или поне чувал.
Коктейла ,ако не го знаеш пак пометода на изключването.Пастис,Калвадос и Ликьор от круши са силен алкохол със специфичен мирис,към който надали ще се прибавя сироп от касис.

# 527
  • Бургас
На мен ми се струва, че продуцентите много внимаваат някой да не вземе повече от 2000лв  и то само веднъж в седмицата. Първото ниво е колкото да минава времето. Не разчитам на предаването да си поразширя знанията, но
все пак това не е някакъв сериал,, в който в единия епизод някой чука на вратата, а пет епизода по-късно вратата се отваря.
 А руското предаване "Къде? Кога? Как?" има ли го още?

# 528
  • София
Този как го подкара, бам-бам-бам, ще фалират, хаха
Кефи ме, три директни отговора без да се офлянква.

# 529
  • Пловдив
Не е кармин.  Ползва се в ХВП и елсе прави ат "въшки". Освен да е старото от друго, но не вярвам .

# 530
Сгреши, за съжаление!
Трябваше да си представи ренесансовите картините! Наситено синьо! Особено Дева Мария!

# 531
Ултрамарин, почти на всички ренесансови картини е в синьо; не знам защо той спомена икони.

# 532
  • София
Еее, верно ли, тц тц
Трябваше да си прибере петте бона, сега ще падне на две хилки.
Ама явно е смел, рисков играч, евала.
Ама ме е яд. Този въпрос е отвратително труден.

# 533
Ех, жалко... Sad

# 534
Приятен участник и добър играч беше. Знам, че лилавия цвят е бил най скъп преди, за това липсва и лилавото в знамената.

# 535
Дори аз знам, че е крик, този защо се изложи така!

# 536
  • Бургас
ама как да посчи синия като е много скъп, а пък толкова дрехи и небеса- все сини. Малко Мишо не обоснова отговора добре

# 537
Ултрамаринът се е правел от лапис лазурит - полускъпоценен камък, затова е скъп. А лилавият - мисля, че от рядък вид морски охлюви.

# 538
Приятен участник и добър играч беше. Знам, че лилавия цвят е бил най скъп преди, за това липсва и лилавото в знамената.

Ултрамарин не е лилаво, а наситено синьо.
Получавал се е от смлян лазурит, затова и цената му е била много висока.

За криковете и аз го знам, хем не съм шофьор и крик съм виждала само отдалече.

# 539
  • Sofia

А руското предаване "Къде? Кога? Как?" има ли го още?
Да

Общи условия

Активация на акаунт