Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 4

• 35 066
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
За мен Билалов е мноого по-ерудиран и знаещ от Кънчев Simple Smile Много голям фен съм на предаването особено в този му вариант при който всеки си поставя втората сигурна сума - напоследък ми се струва че раздават доста повече пари отколкото когато беше в БНТ Simple Smile 
Това последното не е само усещане, а абсолютен факт. Нали точно заради това го спряха там, защото нямаше как да плащат...

+ 1 че Билалов е човек с богата обща култура.

# 721
Който обяви, че Билалов има ниска обща култура, откъде знае това? Познава го отблизо, общувал е с него, що ли? Не мога да кажа нищо по въпроса, само мога да предполагам. Мнението ми е подобно на rebus99.

# 722
Фен съм на Билалов и ми харесва как води играта. Ники Кънчев доста често ме е дразнил.

Днешният участник е доста добър, харесват ми разсъжденията му, отношението му. Пожелавам му да стигне до последния въпрос.

# 723
  • София
Този въпрос беше много лесен като за 10000 лв, все пак всеки е виждал многократно знамето на Украйна. Дори и да не помни точно, може да изключи някои от отговорите.

# 724
Не го знам за контролните пръти, но го намерих доста бързо - неутрони (ако е вярно).

# 725
Не го знам за контролните пръти, но го намерих доста бързо - неутрони (ако е вярно).

Лесен въпрос, знам го от минисериала Чернобил Simple Smile

# 726
Аз не го гледах, да не се депресирам. Но в тази статия, която отворих, пишеше че са от бор, не от графит.

# 727
Точно от Бор са прътите.

# 728
Това също съм го учил в 9 клас, отново е от въпросите с Богомилите Grinning

# 729
Д-р Мартин Симеонов много ми хареса...Стисках му палци..Много ме е яд.

# 730
За неутроните и двамата с мъжа ми отговорихме, защото сме го учили някога си, някъде си.
Странното обаче беше, че и двамата стигнахме до отговора по различен (логически) път. Хм...

# 731
Много жалко за човека, това вече беше истинска игра с истински въпроси (вчерашният ще ме прощава, но на двата трудни въпроса се измъкна с жокер, а на третия се отказа, когато беше близко). Браво и за Чернобил, аз хем съм гледал сериала и щях да заложа на лъчите. Само тая религия да не се беше падала на финала... Евала, така не ме е било яд, че някой отпада (е, и за тоя с дъба ме беше малко яд, но днешният го издуха). И както се убеждавам, на въпроси за високи суми човек не трябва да залага на най-вероятно изглеждащото.
P. S. И разсъжденията му бяха логически и на ниво, за което още едно браво от мен.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 18:53 от Hercule Poirot

# 732
С архангелите и аз нямаше да се справя. Е, Гугъл помогна, ама... Гугъл. Не знам дали бих се включила в нужното време. Едва ли.

# 733
Сгреши на елементарен въпрос.

# 734
Егати лесния въпрос, егати и излагацията на таз девойка!

Общи условия

Активация на акаунт